Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szoptatás után mennyi idővel lesz újra telt a mell? fórum

Szoptatás után mennyi idővel lesz újra telt a mell? (tudásbázis)

1 2
2008. márc. 4. 08:57
Sosem lesz a regi es kitelni is csak esetleg akkor fog,ha meghizol.A mell naggya resze zsirszovetekbol all ugyhogy,ha meghizol meghizik az is,de ha lefogysz ne keseredj el az lesz az elso ami kisebbe valik.
2008. márc. 3. 21:42
Az én ikreim 14 hónaposak.12 és 1/2 hónapos korukig szopiztak.Elötte nem voltak kicsi melleim,a sok tejtől ménagyobbak lettek,most pedig borzalom.Nem merem a páromnak megmutatni őket.Félve takargatom,mert szégyenlem,pedig nem kellene.Ez a természet rendje.Sajnos a mai világban egy nőnél nem a szoptatás a mell elsődleges funkciója.Ha lenne rá pénzem megcsináltatnám őket,mert már elkezdem fogyni is,és a helyzet emiatt csak rosszabbodni fog.A tesvérem gyermekei 4 és 6 évesek,az ő mellei sem szebbek.Nem fognak maguktól helyre jönni soha.Sajna ez van.:(
2008. márc. 3. 18:57
Hjaj, ezen en meg nem is gondolkodtam! 8honapos a kisfiam, de meg fel sem merul az elvalasztas. Sosem voltak nagy melleim, mondhatni, sosem voltak melleim. Most persze csak ugy dagadnak. Kivancsi vagyok, mi lesz, ha mar vege a szopikanak!
2008. márc. 3. 14:33

Én is mindég azt figyeltem hogy mikor akar már megnőni hu de csúnya,,,azok előtt milyen szuper volt

most meg de plöttyi.Mikor tele volt tejel a melleim

akkor milyen nagy volt de mikor már nem szoptattam akkor kerestem a melltartóban.Párom mindég azzal szívta a véremet hogy az ágy alá be gurult.De nem lesz soha olyan mint volt.De meg éri!!!

16. berdor
2008. márc. 3. 13:05
Én is sokáig vártam, hogy visszaáll, tornáztam, meg mindenfélét kipróbáltam, végül 4 év után maradtam a plasztikai sebésznél. Persze van aki soha nem vetné alá magát műtétnek, ezt is meg tudom érteni.
2008. márc. 3. 13:01
soha
2008. márc. 3. 12:56
Szerintem ilyen nincs...ezen esetleg a torna segít,vagy a plasztikai sebész..
2008. márc. 3. 12:05
Én azzal tisztában vagyok hogy nem lesz már olyan mint terhesség elött.De azért remélem kicsit jobban kitellik majd idővel.
12. lily3
2008. márc. 2. 22:18
soha.
11. 61e5310fec (válaszként erre: 8. - M_Marcsa)
2008. márc. 2. 22:00
Mi másodszorra álltunk neki az elválasztásnak,elöszőr nagyon rosszul viselte a kisfiam és én is.Nagyon fájtak a melleim,a kezemet sem tudtam felemelni.Akkor feladtam.Rá talán 2-3 hónapra újból nekiálltam és akkor azt csináltam hogy éjszakára átmentem egy másik szobába mert főképp éjjel kellett neki a cici.Addig ő az apjával aludt,és nem kereste a cicit.1-2 napig még hiányolta de aztán felé sem nézett.Én is nagyon csodálkoztam mert mindene volt a szopi.És nekem sem fájt már annyira,kb.2 hétig voltam elkötve míg teljesen kiürült a mellem,addig ki sem mehettem az utcára.Ez volt inkább a rossz.Anyukám és a párom sétáltatták a kisfiamat is.
2008. márc. 2. 21:57
Olyan már sosem lesz, mint a terhesség előtt volt.
2008. márc. 2. 19:02
Én nyolc hónapos koráig szoptattam a lányomat, aztán katasztrófálisak lettek a melleim, egyébként sem voltak nagyok.Nem akartak helyrejönni, aztán elkezdtem aerobikozni, és akkor kezdtek helyrejönni.Kellenek azok a mellizomgyakorlatok!Most a kisfiam 15 hónapos lesz, még mindig szopizik, de egyre kevesebbet....a melleim nagyon csúnyák....valamit muszáj lesz kezdenem megint magammal.A párom mindig viccelődik is, hogy a következő hitelt a melleimre vesszük fel:))))))))))
8. M_Marcsa (válaszként erre: 7. - 61e5310fec)
2008. márc. 2. 18:37
Hogy választottad el? nehezen ment?
7. 61e5310fec (válaszként erre: 4. - 7934d1ac97)
2008. márc. 2. 17:37
hát azért hülye nem vagyok,nincs már tejem,elapasztottam.Tudod,az-az elválasztás.Csak nagyon puha és pici mellem maradt.
2008. márc. 2. 11:52
a következő terhességnél :-)
2008. márc. 2. 09:39
szerintem arra gondolhatott, hogy "laposabbak" lettek , mint szoptatás elött.
2008. márc. 2. 09:25
mi az hogy nem "telt ki"? nem ürült ki? minek választottad el, ha még mindig van tejed? nem gyulladt be?
3. M_Marcsa (válaszként erre: 2. - LoLiNa)
2008. márc. 2. 07:38
sztem sem.
2008. márc. 2. 07:23
szerintem olyan sose lesz már.. :)
2008. márc. 1. 21:24
17 hónaposan választottam el a kisfiam a cicitől.Most 22 hónapos.De a mellem még mindig nem telt ki.Mennyi idő múlva lesz újra olyan mint régen?Tapasztalatok?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook