Szőnyegtisztítattás. Hol, mennyiért, tapasztalatok? (tudásbázis)
990ft volt négyzetmétere, és 5,3 nm volt végülis a szőnyeg. szállítási díjat nem számoltak fel. tehát 5300 volt, ezért hozták-vitték és szépen kitisztították.
egyébként ez egy világos (drapp) egyszínű szőnyeg, a honlapon 1290-ért lenne négyzetmétere, de csak 990-et számoltak fel :D
most hozták vissza a szőnyeget, szép lett, és a szállításért nem kellett fizetnem :))
(állítólag internetes megrendelés esetén ingyen fuvaroznak, bár ez sehol nincs a honlapjukon, nem is értem miért nem)
köszi a tippet!!!! :)
na megdumáltam velük, holnap viszik a szőnyeget :))
pénteken hozzák vissza, remélem tényleg szép lesz :D
AHA:):):) Oké, vettem:):):)
Drágán szállítanak??? Azt nem tudom, mert én saját magam vittem oda.
hát csalni nem tudom hogy tudnék, a szőnyeg mérete ugye adott :)) több szőnyegünk meg nincs :)
de írtam nekik, megpróbálom megdumálni velük a dolgot:))
köszi:)
Nem tudsz egy kicsit csalni:):):)
A mosásuk tényleg nagyonjó, nem olyan mint a többi helyen.
És te nem tudod elszállítani?????
Nézd meg,mert tényleg nagyon jók és kedvező az ár.
Sziasztok!
Nekem is hosszúszőrű szönyegem van és magtaláltam egy nagyon jó tisztítót. Pesten a Fóti úton van. Belehet vinni személyesen, de ha nagyon nagy házhoz jönnek és elviszik-hazahozzák.
A z enyém kb 2m*2,5 és 4.000 tisztították ki, de láttam ott padlószőnyegtől kezdve mindent.
Nem vegyszeres a mosás, hane valóban speciális gépbe teszik és szó szerint kimossák. Mindenkinek nagyon ajánlom!!!!!
A nagyobb szőnyeget nem éri meg tisztítóba tisztíttatni.
Mi régen foglalkoztunk vegytisztítással és szőnyegeket is hoztak.
A Cor.ba van tisztítás.:-)
Szia!
Én gépet szoktam kikölcsönözni és magam csinálom.
További ajánlott fórumok:
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Felnőtt fogszabályozás Miskolcon - Kinél, mennyiért, milyen tapasztalatokkal?
- Ráncfeltöltés hol? Milyet? Mennyiért? Írjatok tapasztalatot légyszi...
- Hová? Mennyiért? Saját tapasztalat?
- Ismertek otthoni kölcsönözhető CTG gépet?Mit tapasztaltatok róla? Hol és mennyiért kölcsönözhető?
- Akupunktura Pesten! Megosztanád a tapasztalatod, véleményed? Hol, mennyiért, hogyan, eredmény?