Hová? Mennyiért? Saját tapasztalat? (beszélgetés)
Nekem is ez az álmom,h úszhassak velük,ez még nem valósult meg,de show-n voltam,az is nagy élmény volt,Olaszba Riminibe,első sorban ültem,karnyújtásnyira voltak,lefröcsöltek,elég olcsó volt a jegy,kb 1 órás volt.
Remélem eljuttok egyszer:)
Köszönöm szépen! :-)
Picik még a gyerkőcök 6 és 5 évesek...
Törökország nincs is olyan "messze" és még én sem voltam ott :-)) Jó lenne...
Barátnőmék Törökországban voltak, ott úszott delfinekkel. :)
Hány gyerek van és hány évesek? Mert a gyerekeknek olcsóbb általában a repjegy.
Mindenesetre tényleg nagyon kell spórolni, fél millió alsó hangon, de az nagyon alsó hang.
Sziasztok!
A hétvégén tettem egy "könnyelmű" kijelentést a gyerekeimnek, miután delfineket (és egyéb gyönyörű állatokat) nézegettünk egy csodás könyvben...
Mégpedig azt, hogy Anya/Apa most aztán nagyon fog spórolni, hogy egyszer elvihessük Őket egy olyan helyre nyaralni, ahol delfinekkel együtt úszhatnak :-)
Persze ez még sajnos nem a nagyon közeli jövő, de azért mégis érdekelne (talán van valakinek saját tapasztalata), hogy hol van a "legközelebbi" ilyen nyaralási lehetőség és, hogy összegben milyen nagyságrendben kell gondolkodni.
Magyarul ez mondjuk milliós/több milliós, vagy esetleg "meg lehetne úszni" kevesebből is?
Természetesen addig sem "unatkozunk", hiszen kis hazánkat is érdemes felfedezni :-))
(Biztosan utána tudnék nézni utazási irodáknál, de a kérdést leginkább azért itt tettem fel, mert a saját tapasztalat mindig többet ér :-))
Köszönöm aki megtisztel a véleményével/tapasztalatával!
Viki
További ajánlott fórumok:
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Felnőtt fogszabályozás Miskolcon - Kinél, mennyiért, milyen tapasztalatokkal?
- Szőnyegtisztítattás. Hol, mennyiért, tapasztalatok?
- Ráncfeltöltés hol? Milyet? Mennyiért? Írjatok tapasztalatot légyszi...
- Ismertek otthoni kölcsönözhető CTG gépet?Mit tapasztaltatok róla? Hol és mennyiért kölcsönözhető?
- Kb. mennyiért csinálja meg a manikűrös a saját körmöm formára igazítását, lakkozását?