Szombat esti láz (beszélgetés)
Célia, én sokoldalú vagyok =)))) tanulok, majd tanítok, vagy tanulok ÉS tanítok... =) de mondom, a saját tanárom elmondása szerint nem csinálom rosszul egyiket sem =)
Fórumtaliról majd szóljatok nekem is =)))
Nem... eltörte a bokáját =( most kereshetek mást... áh, de a diri hozzáállása is felcseszett... táncnaplómban elolvashatjátok...
Barátomat/páromat akarom tanítani... meg szeretne tanulni társasozni, megkért, hogy tanítsam... tesómat nagyon jól megtanítottam, tegnap bizonyított, így bátrabb vagyok ebben a témakörben =)
Célia, drukk, hogy összejöjjön!
Myrad, és az lett a párod, akit szerettél volna?
Igen? :D Na, ez már közelebbi, mint a fénykép. Lassan jöhet a személyes találkozás. :)
Apropó...leálltatok a szervezéssel? :)
Sejha, jól hangzik =)))
Mi talán most hétvégén kezdjük a tanulást... de a latin tanárom mondta, hogy jól tanítok =)))
Feltétlenül integess, hogy észrevegyünk!
Mivel a műsort most is felveszem, része leszel a videokazetta táramnak..
Még annyira nem merek örülni, majd ha a kezemben lesz a jegy. :)
A Fókuszban megint volt szó a SZEL-ről. Mutatták, hogy az élő show előtt a nézők is táncikáltak a parketten. Mondjuk nem hisezm, hogy a páromat rá tudom majd erre venni. :D
Ha minden igaz ott!!! :))
Már az előző széria idejében is el szerettem volna menni, de nem jött össze. Remélem most eljutok. Majd integetek hevesen a nézők közül. :DDD
Persze ezt a hangos méltatlankodással teli balhét a tegnapi Fókuszban érthetően nem sugározták, erről csak olvasni lehet, mert az Rtl Klubnak is kínos volt és a szombat esti bevezető táncukat is elhagyták a helyszíni közvetítésből.
A primitív Győzi képtelen tárgyilagosan szemlélni a versenyzők teljesítményét, ez szegről-végről még megbocsátható volna, hiszen a felesége érdekelt volt, de a cirkusza, amit csinált, az visszatetsző és elítélendő.
Sziasztok!
Nagyon jó voltam =)))
Győzike elmegy a fenébe, ez nem pofára megy... ez nem a Győzike show... én sajnálom, hogy kiesett Bea, de nem ment neki... evvan... a másik, amire gondolok, hogy sokakban tényleg az lehetett, hogy a mocskos cigány húzzon haza, ezt nagyon sok embertől hallottam, de Győzi a viselkedésével csak még jobban lejáratta, ha ennél jobban lehet szegényt =( Mert én az idióta férje viselkedése miatt is sajnálom...
Célia, gratu a jegy miatt =)))
Olvasom, hogy Győzike milyen botrányt csinált a stúdióban feleségének szombat esti kiesése miatt..
Röhej, mit meg nem enged magának ez az agyonsztárolt pasi!
De esküszöm, megérdemli az Rtl Klub, amiért sok éve a tenyerén hordozza..
Szia!
Mutasd meg, hogy is kell azt csinálni! Ügyes légy'! ;)
Hajrá hajrá =)
Nah, nekem mennem kell, vár a szamba, a cha-cha és a rumba =)
Sziasztok!
Most írt vissza csaj! Azt mondta 3000 Ft körül van a jegy. Az nem is olyan drága!! :)))
Na, most már komolyan lekezdem fűzni a párom. Jaj, de jó lenne ha összejönne.
Egyszerűen nem veszik fel, pedig már annyiszor próbáltam. Hihetetlen. :( kezdem azt hinni, hogy ide nem mehet akárki.
Ráadásul próbáltam regizni azon a fórumon, amit múltkor ide belinkeltem, mert ott az egyik csaj, már volt élő show-n ahogy olvastam és gondoltam írok oda, hogy mégis mennyibe került, de ez sem jött össze, mert hiába regiztem egyszerűen nem akar beengedni. Ááá, de sz@r napom van. :(
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen ruhát vennétek fel a Szombat esti lázra?
- Mentek most szombaton (17-e) a budapesti bababörzére?
- Szombat esti láz avagy süllyedhetünk-e még mélyebbre?
- Ki nyerte meg a Szombat esti láz-at tegnap este?
- Megtehetem-e azt, hogy elmegyek budapesti bejelentett lakcímmel egy szombathelyi nőgyógyászatra (sztk)?
- Nem játssza le a Szombat esti láz videókat az rtlklub.hu, miért lehet ez?