Szombat esti láz (beszélgetés)
Nem esküszöm meg rá, de mintha ő is. Az fix, hogy Farkasházi Rékával Angyal jive-olt. Nem is akárhogy.
És arra is emlékszem, hogy Iringót kritizálta a zsűri a standardoknál. Ők meg ugye egy fészekalj, ha lehet választani, akkor szerintem ők latint választanak.
Legyen... akkor Sanyi =DDD
Amúgy, te próbáltad már a jive-ot? =DDDD én igen... hidd el, Dorottya nem fog jive-olni =DDD
Szerintem az Angyal is jive-ozni fog, nem? ...
A Csányi meg Sanyi. :DDD
Jive:
1, Katus Attila
2, Stohl András
3, Dammak Jázmin
4, Kiss Ramóna (?)
Keringő:
1, Gáspár Bea (ez biztos, mert ő mondta)
2, Udvaros Dorottya
3, Csányi László (?)
A két ? jeles felcserélhető, bennük nem vagyok biztos... aztán majd kiderül... =)
A kissé gyengébbeknek keringő, a kihívást kedvelőknek jive =))
Szerintem már most meg tudnám mondani, ki fog keringőzni és ki jive-olni... =)
azt mondták a show végén, hogy jive-olni fognak...
Hogy hogy mégsem?
Ez megint otthoni produkció lesz, de majd kiütöm hugom a gép elől =DDD
A tegnapiakat is megnéztem... nagyon jók voltak... Angyal és Iringó külön tetszettek =)
Itt elég pörgős volt. :)
Ezt lehet, hogy most megint nem tudod megnézni. Farkasházi és Angyal jive tánca. Nagyon jó volt és a zene is. :)
Igazából nem az a baj, h pörgős, mert a chacha pörgősebb időnként... a jive "izomtánc" =DDDD
ezért leszek rá nagyon kíváncsi... =DDD
Jive lesz szombaton, na arra még kíváncsi leszek =DDD
Szerintem jól fogok szórakozni =DDD
Milyen táncok is lesznek a következő adásban?
Megkérdeztem a párom, hogy nem megyünk-e el az élő showba, de nem nagyon rajongott az ötletért. :( Azt hiszem tavaly is azért maradtam le, mert őt kellett győzködni és mire belement, már késő volt. :P
=DDD
Igen, csak Dorottya nem szégyelt kérdezni... mert amíg meg nem értik az "ok-okozat" elvet, addig süthetik... én táncoltam/ok mást is (balett, hiphop, stomp, hastánc), amiknél vannak nehezebb figurák is, és ha nem érted ezt az elvet, nem fog menni soha... ezt nagyon sok sztárnál láttam... mármint hogy ez hiányzik náluk... de amit Csányi csinált, hogy csak azért, mert egy óra alatt nem tudta megtanulni, abba akarta hagyni, vagy Katus, kiakadt, mert nem ő mondta meg, mi van... hát az kicsit sok... ez nem a színpad, vagy az edzőterem... itt vannak szabályok, de ezeket szerencsére meg lehet(ne) érteni, és utána sokkal könnyebb lenne nekik is... szerintem...
Nem, az egész nyafogására, amit a kisfilmen láthattunk... nekem női tanárom van, és negyed olyan türelmes sincs, mint Ramóna partnere... egy ilyenért már közölte volna, hogy nem kötelező idejárni, ott az ajtó...
Ha meg akarok tanulni valamit, nem állok le hisztizni, ha azt mondják, nem jó, hanem csinálom, újra, meg újra, meg újra, addig, amíg jó nem lesz...
A sérülésére gondolsz? :)
Hát nem semmi a pasi, azt meg kell hagyni. :)
Sziasztok!
Nyah, nem írt vissza a srác, persze, lehet hogy csak nem olvasta a leveleit, teljesen még nem mondtam le róla, csak nagyon vártam volna a választ =(
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen ruhát vennétek fel a Szombat esti lázra?
- Mentek most szombaton (17-e) a budapesti bababörzére?
- Szombat esti láz avagy süllyedhetünk-e még mélyebbre?
- Ki nyerte meg a Szombat esti láz-at tegnap este?
- Megtehetem-e azt, hogy elmegyek budapesti bejelentett lakcímmel egy szombathelyi nőgyógyászatra (sztk)?
- Nem játssza le a Szombat esti láz videókat az rtlklub.hu, miért lehet ez?