Szombat esti láz (beszélgetés)
Csányi maradjon, ő most a nők bálványa.
Az ügyeletes szívtipró!
/Minden más pasi csak utána következhet, nem? Fenyő Iván, Kamarás Iván, Nagy Ervin, BENKŐ DÁNIEL és mások.
Ezt jól összeválogattam../
Hááát...Ramiékat a zsűri valóban nem nagyon szereti, de...a nézők igen, úgyhogy nem vagyok én abban biztos, hogy ők mennek. :)
Szerintem Jázmin lesz az áldozat...
Tőlem persze lehetne Csányi is. :P
Vedd könnyen, Célia, majd legközelebb résen leszel és bejutsz.
Ennél nagyobb baj soha ne érjen.
Egyébként kire tippelsz, mint ma esti távozóra?
Az én jelöltem Kiss Ramónáék.
Mika: Lollipop
:-)
Szerintem legközelebb is mind az lesz, meglátod.
Úgy tapasztaltam már legutóbb is /2006-ban/, hogy a párok mindig szimpatikusak, mert az egyik fél gyakorlott, profi táncos, a másik pedig kissé megilletődött, mert ő amatőr..
Így aztán jól kijönnek egymással és a közönség is hamar megkedveli őket.
/Az ötlet kiváló, de jó ha tudjuk, nem az Rtl Klubot dícséri, mert külföldről átvett műsorról van szó./
Hát, úgy legyen Joys. :)
Viszont akkor nem biztos, hogy szimpatikusak lesznek a párok. Bár....talán egy-kettő akkor is akad majd. :)
Legalább tapasztalatokat szereztél Célia és legközelebb már a kezdet kezdetén megváltod a jegyed.
Nyugodt lehetsz, lesz még alkalmad jelen lenni, nem ez az utolsó "LÁZ", sőt, szerintem a következőt már a jövő évben megrendezik, nem kell majd ismét két évet várni rá, hiszen óriási sikere van.
Hát...elkapkodták. Már a műsor indulásakor gondolnom kellett volna rá. Most már késő. :(
Végülis ahogy néztem az adásokat látható, hogy sok hely nincs a nézőknek. Az asztaloknál gondolom a közelebbi családtagok ültek/ülnek és a "fapados" részen vannak a nőzők.
Nekem mindegy lett volna melyik adásra megyek, csak menjek. :(
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen ruhát vennétek fel a Szombat esti lázra?
- Mentek most szombaton (17-e) a budapesti bababörzére?
- Szombat esti láz avagy süllyedhetünk-e még mélyebbre?
- Ki nyerte meg a Szombat esti láz-at tegnap este?
- Megtehetem-e azt, hogy elmegyek budapesti bejelentett lakcímmel egy szombathelyi nőgyógyászatra (sztk)?
- Nem játssza le a Szombat esti láz videókat az rtlklub.hu, miért lehet ez?