Szívesen dolgoznék vezető beosztásban. Sajnos nem bízzák rám. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Persze! El tudom képzelni azt is!
Sőt, általában a legostobábbak törtetnek a legjobban...de most a fórumindító pont az ellenkezőjéről panaszkodik.
Azt el sem tudod képzelni, hogy valaki képzett, de nyugodtan szeretné esténként lehajtani a fejét?
Én azt tapasztaltam az elmúlt években, általában nem is a tapasztaltak vállalnak vezetőszerepet, hanem a törtetők, a felfelé nyalók, lefelé taposók.
Emelem kalapom a kivételek előtt, mert azok is mindig vannak, ha kevesen is.
Én mindig vezető beosztásban dolgoztam.
csak taxi, de vezető beosztás.
Nem félek tőle.
Biztos van valami nyomós oka. Lehet elszállnál magadtól? :) ...Adj hatalmat egy ember kezébe és meglátod az igazi arcát!
Bár több magyarázata is lehet, pl. nem vagy elég képzett a feladathoz.
És kiegészítem, hogy mit nem szerettem, amikor vezető voltam.
Utálom "szekálni" a munkatársakat (határidő, nincs késés, ne fecsegj annyit, menjen a meló, ne netez, stb.), bár ezeket egy átlagosan normális munkavállalóval nem kell csinálni, de pl. kirúgni, felfüggeszteni, stb. nagyon rossz volt, még akkor is, ha szükséges volt.
Volt olyan szervezet ahol én is szívesen lettem volna vezető.
De ez az érzés mára elmúlt.
Talán nem tartanak rá alkalmasnak. Még!
Addig marad a reménykedés.
A több pénz engem sosem izgatott, egyszerűen az automatisch az állással járt.
A felelősségtől meg nem féltem.
Kell egy nagy adag felelőség? Hátad mögött rossz vélemény?
Nyílván a több pénz csiklandozza a fantáziát. De hát az én anyukámat ne emlegesse senki!
Így nem kell !!!
Én, mindig visszautasítom. Nem szeretnék vezető lenni. Így is tudok felelősséget vállalni, így is tudok kiadni melót, stb.
Voltam középvezető, akkor sem akartam az lenni, ahogy előtte és utána sem sosem.
Sosem vágytam rá, pedig javasoltak, de én azt a fajta felelősséget, terhet nem szerettem volna.
Mondjuk nem tudom mire vágysz, pl. az MNB "trónjára", vagy elég lenne, egy középvezetői beosztás is a sarki kis közértben? Nagyon nem mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- GYES előtt 8órában, GYEs után 4 órában dolgoznék. Nektek a felgyűlt szabadságot hogyan fizették ki?
- Gyerekosztályon dolgoznék kórházban, mert undorító a bánásmód a gyerekekkel, milyen iskola kell hozzá?
- Ha tehetném soha többet nem dolgoznék. Az ágyban fekves...
- Magánrendelőben dolgoznék, kell hozzá szakvizsga?
- Szívesebben dolgoznék holnap, nekem rémálom a halottak napja.