Szibériai hideg - mi lesz belőle? (beszélgetés)
Egyetértek, én is a jó oldalát nézem!
Édesanyám iskolájában is ma lesz szalagavató, de szerintem nem kellene megtartani... A húgom tavaly november közepén már attól tüdőgyulladást kapott, hogy szalagavató után kiment az utcára leizzadva! :S Pedig akkor nem is volt ilyen hideg!
Bizony, akkor a gyerekek a suli tetjéről szánkóztak le, mert akkora volt a hó! semmi nem közlekedett, csak a honvédségi autók, ők vitték az árut a boltokba is, és mentették az embereket!
Szibéria pedig, nem itt van,azért ezt nem lehet azzal összehasonlítani!Náluk ez nem szokatlan!!!
Elírtam: nem '85, hanem '95.
Akkor csak hideg volt és hó.
valamelyik évben -32 fok volt..nem indult se traktor se semmi..
meg akkora volt a hó,hogy az autóval fal között mentünk el olyan magos volt..és jelentem még élek..)
Itt a tél! Ez az igazi tél! Nézzük kicsit a jó oldalát... van hó, igaz hideg van, de van fűtés... - remélem mindenkinek - és a gyerekek hogy örülnek majd...
Mondjuk ma még várhatott volna egy kicsit, mert ma lesz a fiam szalagavató ünnepsége a sportcsarnokban Pécsett és még haza kell menni munka után és még vissza kell jönni a városba és aztán megint haza kell majd menni vhogy. Ráadásul a fiatalok ebben a hidegben mennek bulizni... Kicsit aggódom ezért...
pánikkeltés van.én ezt nagyon nem szeretem.hideg van és kész..ki kell fagyni a baciknak.mindenki csak ijedezik,hogy mi lesz..mégis mi lenne?ha egész télen térdig érő hóban kéne kóricálni akkor se lenne semmi különös,hisz tél van!
mikor kicsik voltunk is derékig érő hó volt..meg ónos eső esett rá..volt olyan is és hihetetlen módon elmentünk az iskolába gyalogszerrel,meg mindenki dolgozni és érdekes módon senki nem halt bele!!
További ajánlott fórumok:
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Lesz belőle bírósági ügy?
- Fehér műbőr üléshuzatról miképpen lehet eltüntetni az indigófoltot? Semmivel sem jött ki, és balhé lesz belőle... :( SEGÍTSETEK!
- Tudod, hogy tetszel neki, de hogyan lesz belőle ismerkedés?
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?
- Ha nem szabad 1 hónapon belül TSH-ra menni, de nekem kétszer is volt 2 különbözö beutalómon, lesz belöle baj?