Szibériai hideg - mi lesz belőle? (beszélgetés)
Nem csak akkor... '93 év végétől '94 év elejéig is... Határozottan emlékszem rá, hogy 60 centis hó esett, legalábbis ahol én lakom, és napokra megbénult a vasúti közlekedés, és akkor is kemény mínuszok voltak... Tudom, mert én is ott dekkoltam a vonatoknál, és másnap értem csak haza, amivel este kellett volna...
A 60 centis hóban nem közlekedtek a buszok sem, a városba beérve mindenki csak gyalog tudott közlekedni...
Azt meghiszem! :)
Jól van, mi már nem fagyunk meg.
Miért? Nincs abban semmi, ha megírod, hogy hol...
Én példul Pécsett.
A déli országrészt, és már délnyugatot is elérte a hó... Délen már esik, délnyugaton már szállingózik, legalábbis ahol én élek, de ezt nem fogom kiírni nyilvánosan, hogy hol... Lényeg, hogy bejött az ígért hó...
Nemertem, mindig kitalalnak valamit, hogy remisztgessek a nepet.
Miota vilag a vilag, van tel es ho.
Par eve is volt derekig ero ho, es -25 fok, befagyott az orrlyukam.
Miert kell ebbol a magyar mediaban ekkora huhot csapni?
-20, es? Ez teljesen normalis. Ha -60 lenne akkor lenne ok a riadalomkeltesre, de igy minek?
aki tanyán él az fel van mindenre készülve a világon, a nagyon idős beteg emberekkel van esetleg gond,aki magatehetetlen vagy nincs pénze tüzelőre.
higgyétek el..a mai kor kényelme az emberiség veszte!már két centi hó bepánikoltatja a jónépet..már olyankor azt hiszik itt a világ vége..
És hogy fokozzam még az élevezeteket ('85-ben még kevés gázfűtés volt), olajkályhák voltak :(
Minden viszonyítás kérdése...
Hát igen és azt képzeld el, hogy ez egy fiú osztály, aki utána elindul a városba bulizni... Kicsit necces... De én folyamatos telefonkapcsolatban leszek a fiammal. Mondtam neki, hogy időnként fel fogom hívni... Hát az ember folyton csak aggódik...
A hónap azért mégiscsak örülök :)
Igfen:(
Állatbarát vagyok,de néha megkapjuk és az emberek???
Igen,gondoljunk mindegyikre.
További ajánlott fórumok:
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Lesz belőle bírósági ügy?
- Fehér műbőr üléshuzatról miképpen lehet eltüntetni az indigófoltot? Semmivel sem jött ki, és balhé lesz belőle... :( SEGÍTSETEK!
- Tudod, hogy tetszel neki, de hogyan lesz belőle ismerkedés?
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?
- Ha nem szabad 1 hónapon belül TSH-ra menni, de nekem kétszer is volt 2 különbözö beutalómon, lesz belöle baj?