Szexuális vonzalom (beszélgetés)
hát, nekem csak ez a 2 napom volt ilyen)) de a barátok azért vannak, hogy jóban rosszban... nem ragozom...aki nem , meg kopjon le))
engem is fel lehet az éjjel közepén is ébreszteni, hogy gyere értem 300 km-re el, baj van....
és ezt elvárom a másiktól is))
na fiúk lányok, megyünk hógolyózni! :D
majd este jövök!pussz, legyen szép napotok! :)
nem kötöm az orrotokra! :P
bared!tudom!megkaptad a susmusom este? :)
hmm..hát, akkor biztosan rossz barátaid vannak... egyébként nem szoktam panaszkodni....
szerintem ha itt visszamégy 10 e bejegyzést, /mert az elejétől itt vagyok/ jó, ha 2 helyen írtam valamit)) ezt mindössze a régiek miatt írtam le,igyekszünk egymás életével képben lenni)))
neked viszont örülök, jó ha van pasi is köztünk, és nem csak olvasgat, hanem ír is))
2 hétig itt lakott az exapósom, mert exanyós billentyűje megint tönkrement, így szívműtét kellett. . . . anyám tegnap beesett 250 km-ről, hogy boldog születésnapot kívánjon, ami rendes tőle, de a pokolra kívántam az egész ünnepet. . .
az elmúlt 2 hét mérlege: elször sikerült elmenenm idén szabira, amit folyamatos főzéssel, mosással, takarítással és sorolhatnám mivel töltöttem. . . ma már mehetek dolgozni, továbbá a hét többi napján, szombat hajnalban 3kor ilyen vacak időben indulok külföldre az anyósékhoz, vezetve 6-8 órát egyhuzamban. . onnan kedden haza, szerdán bevásárlás gyorsan, és sütés főzés, mert az ünnepek alatt ügyeletes vagyok, és az időt elnézve. . . . szóval lesz mit csinálni(((
ne ítéljetek el, nem panaszkodni akarok, csak iszonyatosan fáradt, és kimerült vagyok, nem is fizikailag, hanem lelkileg(( hát kb így...