Szerintetek normális hogy anyósomnak van kulcsa a lakásunkhoz és használja is? (beszélgetés)
a témával kapcsolatban reagáltam. könnyű ítélkezni, amíg nem szorul valaki segítségre.
a kutya se kíváncsi Rád, főleg az itteni megnyilvánulásaid alapján :P
Ismét köszönöm szépen a jó tanácsot,nem utálom a párom édesanyját!Nem tudom,honnan szűrted ezt le.
De mivel a város másik végén lakik,így nem ugráltatnám,és egyébként is beteg.
Ki van elégítve a kíváncsiságod?
Téged olvasni felér egy harakirivel :)
Ha Te csak ott tengsz meg lengsz, akkor megérdemled, hogy anyósod időről időre rád nyisson ;)
Anyukám! Elôször tanulj meg fogalmazni, aztán pedig helyesen írni! Süllyedhetsz!
Sülyedhethetsz. Kinyissa??? Normálissan?? Egésszen!!
Nem normális,az én pasim anyukájának sosem lesz kulcsa az én/mi lakásunkhoz.
A fiúk nem túlságosan jeleskednek abban,ha anyut kell leállítani valamiről.Lehet,nem is fogja.
Talán egy újabb zárcsere?
úgy gondolom, h az normális, ha valaki ad kulcsokat más családtagoknak is, hiszen bármi történhet, mikor szükség lehet rá.
kérdés nélkül bejárkálni nem oké.
albérlet esetében sztem a tulajnak van kulcsa, így nem kell az anyósnak.
En ertelmesssssssen valaszoltam, megis csak a magadet fujod...
Megertem a tobbiek reakciojat :)
Elvégre hétfô van :D
Hüle kérdések fórumának a napja.
Ha albérlet, hogyan jutott kulcshoz az anyós? 3an bérlitek?
Ezt a kamu témát jobban ki kellett volna dolgozni, vagy elolvasni a másik 2 hasonló fórumot.
Írj ki másik fórumot, most pl a busz sofőr legyen beléd szerelmes! Jó? Azok viccesebbek szoktak lenni :D
Nem normális,.
Miért kapott kulcsot?
Cserélj zárat
Írtunk már.
Nem tudom,esetleg magadtól valami eszedbe jut mint megoldás?
Szerinted?
Hogy lenne jó?
Megbeszelnem a parommal, hgy zavar a dolog, aztan majd Ok megbeszelik :) Attol is fugg, kie a vityillo -mndjuk, ha az Ove is, de ti hasznaljatok, akkor is meg lehet beszelni, hgy nem atjarohaz.
Ha a kapun be is tud menni, akkor a bejarati ajtoban hagynam a kulcsot (belulrol) altalaban akkor nem nyithato kintrol :)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- "Engedjük" az anyósomnak nálunk tölteni az ünnepeket?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?