Szerintetek miért változik meg egy férfi házasság után? És miért változik meg egy nő? (beszélgetés)
Igen a férfiak véleményét is meg kell hallgatni, mert nekik is lehet véleményük ne csak a nők szóljanak hozzá ehhez a témához biztosan nekik is
vannak meglátásaik ezzel kapcsolatosan.
Átadjuk most a szót az erősebbik nemnek.
Szívélyes üdv és egyeztetés szempontjából is.
Ágnes
az ember idővel változik, hogy milyen irányba, az függ a környezettől is. én szeretnék erős, határozott nő lenni például, de gondolom, ha lesz gyerekem, változni fogok ezen a téren és jobban ki fogok állni érte mint magamért.
szóval azért a gyerek is sokat számít. én még ott nem járok. nekünk még minden olyan, mint az együttélés előtt :) de egy gyerek majd tuti borít mindent :D
Egyedül kevés vagy egy házassághoz.Mennyi ideje csinálod ezt így?Mert sztem ez hosszú távon így nem működhet,ha ennyire egyoldalú egy kapcsolat.
Nem a nő dolga körbe ugrálni a férfit!
Egy házasság a kölcsönösségen 2 emberen múlik,esszerint kell neki működni is.
Reméljük kedves 21.hozzászóló kaptál elég információt, ezzel kapcsolatosan, mivel kiváncsi lettél a véleményünkre ez egy kiinduló pont volt számodra. Reméljük ezzel kapcsolatosan még másoktól is kaphatsz tapasztalat megosztást.
Üdv.Ágnes
Abban egyet értek veled, hogy az együtt lakással biztos, hogy változik az ember. Én pl. olyan tulajdonságokat tudtam meg magamról, amit addig nem. És sajnos inkább rosszakat, mint jókat. :(
Mi mondjuk a férjemmel 3 hónapja vagyunk házasok, de ugyanúgy besegít minden házimunkában, mint ahogyan eddig is. És szerintem 10 év múlva ugyanaz lesz, mert ő az a típus, aki nem tudja elnézni, ha pl. mosatlan van, vagy már olyan sok ruha van a szennyesben, hogy nem fér bele. És ha majd lesz gyerekünk, akkor abból is ki fogja venni a részét.
lányok a sok duma helyett inkább főzzetek egy fini vacsorát,vegyetek fel egy szexi ruhát és kényeztessétek a párotokat.Az a baj a nőkkel és ezt én mondom nő létemre,hogy túl sokat jár az agyuk a kezük helyett,ha valami nincs rendben azt meg kell mondani annak a másik szerencsétlennek,mert az rá nem jön soha,meg nemis akar ilyeneken gondolkodni,örül,hogyha otthon haza megy munkából és nyugi van,nem még egy nyafogós asszony várja.
Tegyünk meg mindent hogy jól érezzék magukat és hogy mi is jól érezzük magunkat mondjuk el mi hiányzik nekünk.
Jó kérdés...
Szerintem a férfiak 90%-ka úgymond belekényelmeseik a házasságba, mert hisz akármit is csinál egész nap, este ott ven a meleg családi fészek és ezt megszokják. A nok meg szerintem unják a mókuskereket. Mindig ugyanaz: munka, család, háztartás, de emellett ne felejtsenek el szép és kívánatos házastársak lenni...egyszeruen csak egy kis pezsgésre, újdonságra vágynak.
De ez csak az én véleményem.
Bár szerintem én szerencsés vagyok. 8 éva vagyunk egyutt, 4 éve házasok és a párom a mai napig kedveskedik virággal, kedves sms-sel vagy vacsorával. Persze én is mindent a "segge alá teszek" persze jó értelemben :-) Remélem ez 10-20 év múlva is így lesz. pusz
Egyetértek veled. Mi sem változtunk meg. Ami jó eddig meg volt, az a házasságban is megmarad, ami meg rossz tulajdonságunk van, már úgyis tudjuk mi az. Végül is igaz az a mondás, lakva ismerszik meg az ember.
Szerintem az a probléma, hogy valamelyik fél, vagy mindkettő megváltozik csak azoknál a pároknál van, akik még egyáltalán nem, vagy nagyon keveset éltek együtt. Így nem is ismerik egymás rigolyáit.
azt mondták a férjes asszony barátnőim, hogy a szex sem lesz ugyanaz :)
amúgy szerintem valahol a birtoklásvágy fogalma környékén kell keresni az okokat... szerintem
Mert nem önmagukat adják ismerkedéskor, azért változnak meg a házasságon belül az emberek.
Ha önmagukat adják, akár férfiről, akár nőről szól a dolog, akkor nem mondod már, hogy megváltozott, mert amit kaptál, az van.Max. még jobban érzed magad benne..
a férfi miatt,
a férfi meg a nő miatt.
További ajánlott fórumok:
- Nő, férfi, mennyire egyenlő egy házasságban?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Házasság után- mi változik?