Szerintetek miért? (beszélgetés)
A korotoknál fogva bőven ráértek a babaprojekttel.
A helyedben ebből a beszólásból nem csinálnék most kardinális kérdést, viszont sokkal jobban figyelném őt. Hosszú távon az egyéb megnyilvánulásaiból biztosan el fogod tudni dönteni, hogy komolyan gondolta-e amit mondott, vagy valóban igaz a védekezése, hogy csak poénnak szánta.
Jaj nagyon sajnálom,h ilyet mondott neked:(((( Ha nem ilyennek ismerted meg az 5 év alatt,akkor volt valami kiváltó oka ennek a mondatának!Én a helyedben megmondanám neki,hogy milyen nyomorultul esett neked ez a mondat tőle,és ha nem kér bocsánatot és gorombáskodik,akkor lehet előjött az igazi énje:((((
Kívánom a legjobbakat!
Ez azért kemény. Ilyet mondani a saját barátnőjének.
Miért nem rúgtad tökön és válaszként azt tudtad volna mondani hogy 'akkor mástól se akarj" :)
Nem is volt még egyáltalán tervben a gyerkőc-de akkor sem kellene ilyet mondania!
Legalábbis szerintem-bár lehet,hogy én fogom fel hülyén a dolgokat!
Még nagyon fiatal vagy és gondolom a barátod sem sokkal idősebb nálad.Ráértek még a családtarvezéssel.
Ennek ellenére én leültetném és elbeszélgetnék vele a terveiről és ha nem azonos a jövőképetek akkor lépj tovább!
Ne haragudj, de szerintem csak morgott. Egyszerűen nem volt kedve begyújtani, és ez jött ki a száján...
Emberfüggő, ki mit mond. Nekem van egy alap bunkó stílusom, tudom magamról, én is tudok ilyen "szépeket" mondani, és "gyilkosan nézni", ahogy mondják.
Lehet, hogy holnapra kialussza, és akkor lehet vele erről beszélni.
Remélem nincs nagy gond, és hamarosan lesz gyerkőcötök!:)
Háát így nem értem!Sajnálom tiszta szívből!
Erre tényleg nincs magyarázat! :(((
Beszél az ember meggondolulatlanul néha,de.......!
Nem volt semmi kiváltó oka,hogy ilyet mondjon,mert nem veszekedtünk és nem is haragudtunk egymásra,csak kérdeztem tőle,hogy nem akar-e begyújtani és mondta,hogy nem,aztán kérdeztem tőle,hogy ha gyermekünk lesz akkor annak sem fog felébredni hamarabb és begyújtani,hogy ne fázzon és erre vágta be ezt a mondatot,hogy neki nem kell gyermek,főképp tőlem nem!
Szóval ennyi volt csak,hogy érthetőbb legyen a helyzet!
Szia!!
Hááát, nem éppen "vicces" beszólás...
Igazad van,az ilyen témával nem hülyül az ember,tisztázd le vele,miért is "csúszott ki a száján" ez a mondat...
Nekem ismerősöm kapcsolata ment szét hasonló megjegyzés miatt,csak ott a csaj mondta ezt.
B.
Próbáltam már beszélni vele és azt mondta,hogy nincs semmi jelentősége és nem komolyan gondolta!
De én ezt nem hiszem el!
Csak a véleményetekre vagyok kiváncsi,a probléma megoldása már az én feladatom!
Hidd el engem is ez aggaszt a legjobban!
5 év alatt sohasem tett ilyen kijelentést!
Nem tudom,hogy most miért változott meg negatív irányban a véleménye rólam!
Az nem azon akadnék ki, hogy miért van még veled, ha nem szeretne babát, mert ezzel még nem is lenne különösebb gond.
Engem a "főképp nem tőled", kijelentés aggasztana nagyon. Sőőőt!
Januárban 5 éve leszünk együtt a párommal kisebb-nagyobb összezördülésekkel,ám ma reggel tett egy olyan kijelentést ami engem nagyon szíven ütött.
Felhozódott valahogyan a gyerek téma,ám azt már régebben megbeszéltük,hogy MÉG nem tervezünk babát,ám ma reggel nem tudom,hogy csak véletlenül vagy szándékosan csúszott ki a száján,hogy...szó szerint idézem: "Nem akarok gyermeket,főképp nem tőled!!"-és amikor rákérdeztem,hogy ezt miért mondta,az volt a válasza,hogy csak hülyéskedett!
Azért én ilyesmivel sohasem viccelődnék!
Csak nem értem,hogy miért van még akkor velem,ha nem szeretne babát!
Szerintetek miért mondhatta ezt?
További ajánlott fórumok:
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- Segítsetek! Szerintetek miért?:(
- Miért fél vagy iszonyodik szerintetek nagyon sok ember a pókoktól?
- Nem vásárolnak tőlem a teszveszen! Szerintetek miért?
- A jobb felső 2.-3. rágófogamban ráharapásra fáj a tömés, szerintetek miért, volt-e már nektek is ilyen?
- IR-esek, PCOS-esek! Miért lehet ez szerintetek?