Szerintetek jogosan forr fel az agyvizem? (beszélgetés)
Én is többször neki futottam az írásnak, számomra főleg az utolsó mondat volt kínai.
Nem igazán jött le, hogy a gyereked lájkolt, vagy őt lájkolták, esetleg a nőce lájkolt valakit.
Szóval most így hirtelen nem tudok érdemben nyalatkozni mert csak pillogok:)
Nézd el nekem kérlek:)
Nekifutottam parszor, mire sikerult ertelmezni (asszem :)
Szval, en abban nem lennek biztos, hgy ez az egyszeri randi csak egyszeri randi volt. Amugy mit lajkolgatna egy idegen tyuk?
Masreszt lehet a ferjed kivancsi, meddig mehet el meeeeg? (Bar a pasik nem ilyen furfangosak, hgy megmutizza a barinodnek csak azert, hgy aztan kideruljon, hgy egyszeri randi mit lajkolt...)
Azt kene eldonteni, hgy erdekel-e meg a ferjed es viszont es komolyan gondoljatok -e azt, hgy helyrehozzatok a dolgot vagy rovidtavon megszabadultok egymastol :)
Nem, egyik sincs rendben szerintem...bár ezt senki nem érti a környezetemben.
A like csak hab a tortán, mert újabb kérdést vet fel bennem, hogy egy nő akivel egyszer randiznak miért tenne ilyet?
Amúgy szerintem nem vagyok netfüggő :)
Sajnos tényleg igaza lehet. De nem te vagy az első nő akit nem értek. Meg nem is az utolsó.
A te életed, ha neked így jó...
Jó kérdés!
De mivel nem a bőröndjét csomagolom, hanem itt dühöngök nektek...igaza lehet kígyónőnek :)
A helyzet az, hogy igen súlyosan megbetegedtem pár nappal a válási szándékom bejelentése után.
Hónapokig feküdtem és ő ezalatt élte igen vidáman az életét.
Mivel válófélben voltunk, elvileg jogosan.
Nekem is volt a vaj a fülem mögött, tehát szerinte csak visszakaptam...és amúgy sem tett semmit.
Tehát igen...sok mindenen próbálom túltenni magam, de a gyerekem lájkolása nekem sokkkk
Tök jogosan forr fel az agyvized.
Hogy tehet ilyent az a rohadék?
Egyet kérdezhetek? Kit kell szidni?
Úgy próbáltátok rendbe hozni hogy a férjed próbált találni egy másik nőt? Ha talált volna, akkor váltatok volna?
Tök mindegy hogy egy randi volt, vagy nem. Gondolom nem. De ez miért zavaróbb mint hogy csajozik a neten?
Minek vagy még mellette?????
A történethez hozzá tartozik, hogy évek óta nagyon rossz házasságban élek.Egy éve el is akartam válni...ami végül elmaradt.
Ez idő alatt a férjem nem egy oldalon kereste a nagy Ő-t, de állítása szerint nem találta. Ámde bevallása szerint egyszer randizott...
Van a férjemnek egy oldala, ahova a saját készítésű képeit tölti fel. Már észrevettem hónapokkal ezelőtt, hogy ez az egyszer randis hölgy kedveli az oldalt. Gondoltam, bumm neki...most próbáljuk rendbe hozni a házasságunkat, ezzel nem fogok foglalkozni.
De tegnap a barátnőm hozzászólt egy képhez amin a lányom szerepelt és ezt a férjem óvatlanul meg is mutatta. Ekkor láttam meg, hogy semmi más képet az egész oldalról, de a gyerekem képét kedveli ez az egyszer randi.
Na ettől forr most az agyam. Szerintetek?