Szerintetek igaz lehet a mondás: az vagy amit megeszel!? (beszélgetés)
Egyébként sok sertéshúst eszem (viszonylag), és igaz is rám, hogy rózsaszínes a bőröm, szeretek dagonyázni (na jó, vízparti iszapban és csak a lábam, de akkor is :)), hátat vakar(tat)ni, zsír is van rajtam bőven és okosabb vagyok a kutyánál. Bár sajnos 30 perces orgazmusom még nem volt, de élvezem a szexet.
Szóval, lehet benne valami. :)
a pszichológusok szerint a gyerekkori élmények, traumák stb. határozzák meg a felnőtt kori énünket, sokszor a lelki problémáinkat!
Mások szerint megfelelő étkezéssel pl. paleolit táplálkozással vagy makrobiotikával stb. egészségessé tehetjük a lelkünket is! akkor most kinek van igaza? Fizessek a pszichológusnak vagy elegendő ha csak egészségesen táplálkozok?
Azt hittem HabosPite vagy :O
:))))
Éljenek a padlizsán(k)rémek:)
Nem már! A héten rengeteg szőlőt ettem. Akkor jövőre engem is szüretelnek?
Nem így akarok meghalni!
:-))
elhülyéskedtük, de igaz:
a táplálkozás nem csak a testi egészségünket befolyásoljha, hanem a pszichénket is.
További ajánlott fórumok:
- Bor a szavakban, dalokban, művekben, mondásokban...bármiben pl:Tibor, borz, borban az igazság...
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Próbaidő alatti azonnali hatályú felmondás lehetséges?
- Táppénz alatt felmondás lehetséges?
- Jillian Mckeeth:Az vagy amit megeszel című könyvét nem láttátok valahol?Hol lehet kapni?
- Rendkívüli - azonnali hatállyal történő felmondás lehetőségei munkavállaló részéről