Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ? (beszélgetés)
-nék
Azért apád kenyerét zabálod?
Már megbocsáss
Nagy tahó paraszt vagy te, érdekes, hogy a mi hsz-einket törlik, téged meg nem!
Pedig aki a szüleiről így ír az egy tahó paraszt!
Akkor is, ha engem törölnek...
Megérdemled a sorsod!
Nem az apád a rohadt dög, hanem te!
ha nem akarsz így élni, bármikor tehetsz ellene. Szebb lenne a világ nélküled! meg jobb is. Nem élősködnél a szüleiden.
Te egy nyomoronc parazita vagy! :(
Vagy egy troll, aki jókat röhög itt.
Ha nem tette volna ezt, te sem lennél. Nem vagyok ennek híve, de ha nem akarsz élni.....tehetsz ellene.
Miért ne lett volna joga gyereket nemzeni???
Nem csak a külső tulajdonságok lehetnek rosszak, mást is örökölhetünk a felmenőinktől....
Hej, Jancsika, Jancsika,
Mért nem nőttél nagyobbra?
Dunáról fúj a szél.
Nőttél volna nagyobbra,
Lettél volna katona!
Dunáról fúj a szél.
te tényleg egy hulladék vagy,
de nem a magasságod miatt ,hanem a viselkedésed miatt,
ha az én gyerekem lennél azt is letagadnám hogy ismerlek,
Bocsánat, látom, a Shift billentyűm alig működik.
Vagy én gépeltem ma sokat.
KIKÉREM MAGAMNAK, hogy a fél családom leselejtezd. és még a meg tudom-ot is egybeírod...
Ha egyszer mernél kezdeményezni egy nőnél, észrevehetnéd, hogy nem nézi a magasságodat. ha viszont netán úgy ítéli meg, hogy sóváran és nyálcsorgatva bámulod, akkor tudd, hogy nem a magasságod miatt fog elfordulni.
A "végett" az célhatározó.
A "miatt" az okhatározó.
A "végett"-et akkor kell használni, ha nem akarod azt mondani, hogy "céljából".
A tanárok ezt azért tudni szokták. Mert a tanulás végett jártak egyetemre.
kiváncsi vagyok mekkora a lányod.
Mivel jó genetikával rendelkeztek, és írtad nincs senki 175 alatt, így te sem, a férjed biztos 190 körüli, így mégis mekkora lenne a lányod ? 158 cm ?
Tisztában vagyok vele hogy ált. iskolás lányok 170 cm-t megütik, nagyon sokan magasabbak ennél is.
Én 14 évesen nöttem utoljára, 15 évesen már nem. Mivel az anyám 158 cm-es törpe volt, aki felcsináltatta magát egy törpével, hogy gyereke legyen, de olyan naív volt, hogy nem is nézte kivel csinál. Más nő szóba sem áll 170 cm vagy alatti selejttel. de még 170-175 közöttivel sem...Levegőnek nézik, átnéznek rajtuk. Megtudom teljesen érteni őket, mert a férfiak átlagmagassága 178 cm, de a legtöbb 180 cm-t megüti, rengeteg magasabb is.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!