Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ? (beszélgetés)
Bocsi, csajok!
Másnak is megírta a fiatalember priviben, hogy mekkora a farka, vagy ezzel csak engem tisztelt meg?
neki biztos az orrát is mérni kell,
annyit hazudik,hogy már a madár rászállhatna ha akarna,
Mikor mértem a lentit
Miért, fent is van???
Teljesen mindegy mit, hogy mértél, mert az agyaddal van a baj!
A hozzáállásod, az önértékelésed rossz. Meg az, hogy mindent aljas módon a szüleidre kensz!
Pedig velük tartatod el magad. ki kellene rakniuk, állj meg a saját lábadon, de te még azt sem tudnál, mert ott a fránya 170 centi...
Nevetséges, szánalmas, primitív alak vagy, akárhány diplomát vettél...
Látom, megtaláltátok a másik írásomat, DE mikor mértem a lentit, rosszul mértem, mert nagyobb...szóval azzal nem hiszem, hogy gond lenne...
de a 170 cm az igaz ! Lényegében a farok méret kivételével minden igaz ott amit írtam. És itt is.
Ezt azért nem értitek meg, mert nem vagytok ebben a helyzetben, mert nektek a fiatok nem 170 cm !
Csak azt látjátok, vki szidja az apját...
miből álta volna a rosszlányokat,
nem dolgozik,pénze nincs,a szülei nyakán élősködik,
nehogy már azt is a papa fizesse,
"Barátnőm persze nem volt soha, most voltam 29 éves. Nem is az zavar hogy szűz vagyok, hanem az, hogy nem tudom megélni a 2 méretem miatt, hogy férfi vagyok és elteltek a legszebb éveim..."
Egyszer valahol azt írtad, csak törölve lett, hogy milyen sok alkalmi kapcsolatod volt már.
Na persze..., álmodban talán...:D Aztán felébredtél és beleért a kezded...:D
Megébredt?
Erdélyi?
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!