Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ? (beszélgetés)
Állítólag Sugár András moszkvai kollégiumi szobájába egy hajnalban bedörömbölt pár nagyon részeg török fiú, és kért bocsánatot a török hódoltság idején okozott kellemetlenségek miatt, ők akkor tanultak erről... :D (A haveri körből kiszivárgott sztori)
A fiatalabbak kedvéért: Sugár András élvonalbeli riporter, újségíró volt, több szláv nyelv is ráragadt a többi mellett.
Hol? Mi?
Megyek, tájékozódom...
arra már nem emlékeztem,
egy emeleten laktak ,volt nagy riadalom,
Az azeri verte agyon az örményt.
Grat a gyerekhez! :D
Nnna, ha ez ilyen jól, tisztán és világosan (nem akarnám fokozni :-)) látod, akkor itt az ideje változtatni.
Én meg saját magamon rötyögök itt, mert hányszor megfogadtam, hogy nem reagálok a dolgaidra. :-)))
nem csak az egyetemre kell,de máshová is ha tanulni megy valaki,
LÁSD,
Gábor fiam repülőgépszerelő,a suliban mér Mig-eket tanulták,aztán jöttek a Grippenek,
ahhoz hogy tudják ezeket szerelni 1-évre kikellett menni Svédországba,hogy megtanuljanak mindent a gépekről,
de ahhoz nem volt elég angolul tudni,1-évig jártak a Nemzetvédelmi egyetemre és akinek meglett a felsőfokú szakmai nyevvizsgája,na az mehetett a svédekhez,
1-évig volt kint,és csak angolul beszéltek,
na ő tud angolul,
na ez abban az évben volt amikor az örmény meg az azerbajdzsán ellentét volt de már nem tudom melyik verte fejbe baltával a másikat,
A koliból is ki kell menni kajáért...
Ne is mondd, nekem is németül kell írnom a szakdolgozatomat. (Azt jól elhalasztottam.) Én elég jól tudok németül, de gyakran nézek utána egy-egy kifejezésnek.
És van német szerző, akihez kell szótárazni.
Az meg lehet éppen hogy kettesre is csinálni :-) De kinti egyetemen nyelvtudás, beszéd nélkül szerintem nem lehet létezni.
Arról nem beszélve, hogy ha valaki külföldön él 2 évig, ha akarja, ha nem, ráragad a nyelv.
Miért csókolt volna meg, a vonaton, ha addig csak meredtél rá? A helyszűkéről inkább annak kellett volna eszedbe jutnia, hogy udvariasan félrehúzódsz.
Ha a leszállásig nem kezdeményeztél beszélgetést, biztosan nem fogadta volna el a meghívást. Az azért tényleg nem úgy megy.
:-) Tudtam, hogy alapos vagy, köszi :-)
Teljesen egybeírva nekem már túl soknak tűnik, hozzám talán a "némettanár jelölt" írásmód áll közelebb. És úgy érthető is, hogy milyen tanár az illető :-)
Én nem vagyok tisztában a külföldi egyetemekre való bejutás követelményeivel. Ti ezt biztosan jobban tudjátok.
A levelező tagozatos germanisztika csoportunkba is bejutottak olyanok, hogy elképzelni sem tudom, hol teljesítették azt a követelményt, hogy "emelt szintű német nyelvi érettségi vizsga megléte".
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!