Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ? (beszélgetés)
.
Te nagyon konkrét vagy. :D :D
.
A bőség zavara a válaszok között.
Itt szavazok: Dreddet.
.
Tudod miért? Mert engem szeretnek a nők. A magasak is, az alacsonyak is, a kis mellű nagy fenekűek, a nagy mellű lapos popsisok, a szőkék, a barnák, a vörösek.
És tudod, miért szeretnek? Mert én is szeretem őket.
Meggyőződésem, hogy a nők azokat a pasikat szeretik, akik szeretik őket. Szeretnek nekik udvarolni, szeretnek bókolni, szeretik meghódítani őket.
Azokat a magasságuktól függetlenül szeretik.
Aki meg csak bámul rájuk, mint borjú az új kapura, és a származásuk alapján emlegeti őket, na, azokat nem szeretik. :D
.
írd meg neki, hogy várni fogod és szeretnéd ha amikor visszajön szeptemberben akkor találkozzatok,
így nyugodtan megírhatod,
ez egész más, mint ha itt lenne ő is
amúgy írtam egy japán csajnak is facen...nem ismertem, de elég jól nézett ki, szóval bejelöltem, meg azzal foglalkozik amivel én...visszaigazolt, rá 1 hónapra rá is írtam ,hogy szimpatikus meg hogy meghívhatom kv-ra meg ilyen...visszaírta japánba van, de szeptemberbe jön vissza, és írta hogy igen...amúgy ő tud magyarul.
Mondjuk a kínai szebb de a japán is jól néz ki. Japán csaj idősebb nálam szerintem...
megyek nézem mindjárt a meccset...mit tippeltek ?
Angol -Kolumbia
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!