Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható? (beszélgetés)
5. c8b6b88a9e
2008. szept. 29. 11:17
A helyzet az,h én hiába akarom jobbá tenni a kapcsolatunkat,ha Ő egyszerűen nem figyel rám,és én már csak a háztartási alkalmazott vagyok,fizetség nélkül.Minden házasság ilyen?Vagy ilyen lesz?Mert ez már nekem a második...
4. Cyntia (válaszként erre: 1. - C8b6b88a9e)
2008. szept. 29. 11:16
Hát ez úgy látom mindenhol népbetegség sajnos.
De pld: mondjuk a szabadban való séta és programok nem kerülnek semmibe. Szerintem a természet fiatalít és energiát ad.
3. 0c97fbb607 (válaszként erre: 1. - C8b6b88a9e)
2008. szept. 29. 11:15
Mutasd be magad neki és engedd,hogy ő is ezt tegye.Ismerjétek meg újra egymást 6 év, és pár gyerek után!:DDD
2. Rozália (válaszként erre: 1. - C8b6b88a9e)
2008. szept. 29. 11:15
Hát, talán nem a válás mindjárt az, amire gondolni kellene...
De egy jó kis beszélgetés erről a témáról, mindenképpen jó lehet.
1. c8b6b88a9e
2008. szept. 29. 11:13
A férjem 33,én 30 éves vagyok.Van egy 3 éves kisfiúnk.6éve ismertük meg egymást,mára elmondható rólunk:úgy élünk,mint a nyugdíjasok.Sex alig,menni nem tudunk sehova,mert nincs rá pénz.Nem veszekszünk,rendezett körülmények között élünk,de olyan semmilyen a kapcsolatunk.Csak úgy vagyunk.Válni nem akarok,mert előbb-utóbb minden kapcsolat veszít a kezdeti lendületből,a gyertyafényes vacsora tangában meg már kevés ide.Szerintetek?Ti mit tennétek?
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- A nagyon szép barátnőimnek hosszabb ideje nem alakul ki párkapcsolat
- Mit lehet tenni, ha egy párkapcsolat kezd ellaposodni?
- Hogy kerüljük el azt, hogy ellaposodjon a párkapcsolatunk?