Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható? fórum

Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható? (beszélgetés)

1 2 3 4
2008. szept. 29. 11:17
A helyzet az,h én hiába akarom jobbá tenni a kapcsolatunkat,ha Ő egyszerűen nem figyel rám,és én már csak a háztartási alkalmazott vagyok,fizetség nélkül.Minden házasság ilyen?Vagy ilyen lesz?Mert ez már nekem a második...
4. Cyntia (válaszként erre: 1. - C8b6b88a9e)
2008. szept. 29. 11:16

Hát ez úgy látom mindenhol népbetegség sajnos.

De pld: mondjuk a szabadban való séta és programok nem kerülnek semmibe. Szerintem a természet fiatalít és energiát ad.

3. 0c97fbb607 (válaszként erre: 1. - C8b6b88a9e)
2008. szept. 29. 11:15
Mutasd be magad neki és engedd,hogy ő is ezt tegye.Ismerjétek meg újra egymást 6 év, és pár gyerek után!:DDD
2. Rozália (válaszként erre: 1. - C8b6b88a9e)
2008. szept. 29. 11:15

Hát, talán nem a válás mindjárt az, amire gondolni kellene...

De egy jó kis beszélgetés erről a témáról, mindenképpen jó lehet.

2008. szept. 29. 11:13
A férjem 33,én 30 éves vagyok.Van egy 3 éves kisfiúnk.6éve ismertük meg egymást,mára elmondható rólunk:úgy élünk,mint a nyugdíjasok.Sex alig,menni nem tudunk sehova,mert nincs rá pénz.Nem veszekszünk,rendezett körülmények között élünk,de olyan semmilyen a kapcsolatunk.Csak úgy vagyunk.Válni nem akarok,mert előbb-utóbb minden kapcsolat veszít a kezdeti lendületből,a gyertyafényes vacsora tangában meg már kevés ide.Szerintetek?Ti mit tennétek?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook