Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható? (beszélgetés)
Beszélhetünk bíz az előző egy fél év után lett palacsinta lapos és ez a mostani pedig 3hónapos ismeretség után házasságá lett,tehát tudja az ember pár hónap után,hogy melyik milyen lesz!
Egy rossz kapcsolat nem fog megváltozni azért mert házasság lett a neve!
Nem szabad csak azért vállalni,mert félünk egyedül maradni meg mert mások mit fognak mondani!!!!!
Szia!
Nektek is gratulálok és sok-sok boldog évet kívánok,kitartást a gyengébb napokhoz(mert ilyen is van!)és örömöt egymásban,egymással!Köszönöm!
Köszönöm a kedves szavakat!
Csak azt írtam amit érzek,jött magától és azt kívánom Mindenkinek,hogy élje át és legyen végre boldog a párjával!Kicsit tessék Mindenkinek alkalmazkodni a másikhoz ez így fer!:-))
Sünamál Nektek is hasonlóképpen,sok egészségben,boldogságban eltöltött éveket kívánok!
Ezt a példát látva,mutatva,bízhatunk abban,hogy gyermekeink is hasonlóan cselekszenek majdan az Ő párjukkal,meg persze majd Velünk is nagymami és nagypapiként tisztelnek majd,mint Mi a társunkat,szüleinket,gyermekeinket!Bízom benne,hogy sok jó példát látnak majd és ezt kamatoztatják!
Sziasztok!
Edina anyuci olyan szépen leírtad ezt az egészet, hogy majdnem a könnyem is kijött! De most tényleg. Nagyon jó látni, hogy ennyi idő után is ilyen boldogságban él egy pár. Gratulálok, és még sok ilyen szép 17 évet kívánok nektek.
Bár mi még csak másfél éve vagyunk együtt a párommal, hasonló a hozzáállásunk a dolgokhoz, mint amiket leírtál. Nem kötelességből kérdezem meg, hogy milyen volt a napja stb. Szóval remélem valami ilyesmi a hosszú boldog kapcsolat titka, mert akkor ezek szerint jó úton járunk :)
Szia!
Na eljött a pillanat,hogy mostmár én is írok.
23 éve ismerem a férjem,22 éve vagyunk boldog házasságban, JÓBAN-ROSSZBAN.
Mindkettőból kijutott nekünk, és mai napig állíthatom,hogy az apró kedveségéből amit felé nyújt még mindig szerelmes tudok belé lenni,és Ő is belém. Sokat van távol a munkája miatt,de az SMS-ei amiket küld,a pillantása,a simogatása mindent elárul.
Én nem tudom TE hol élsz melyik földön,hogy a környezetedben csak ellaposodott kapcsolat van.
Én úgy érzem, és az írásaidból azt veszem le,hogy szerintem benned is sok a hiba. Mindketten változtatnotok kell, vagy egyszerűen elválni, és mindenki megy a maga útjára.
Elnézést megbántani nem akartalak.
Én 17éve élek boldogan akkor beszélj velem!
Nincs takargatni valóm van köztünk is vita ami szerintem mindenkinél van,de azt mi így 17év után is emberi hangon és módon beszélünk meg!
Sok emberrel az a baj,hogy azt sem tudja mit keres a házasságban,megkeseredett és nem hiszi,hogy más nem úgy él mint Ő!
Ezt bizony magának köszönheti!Ha nem megy neerőltesse váljon el,ha megy meg mit kell másokat kritizálni amiért jól élnek a párjukkal!
Elnézést de most én és a többi boldog pár érezzük magunkat sza...rul mert más boldogtalan!
Mondhatnám a páromnak én is az első kisebb-nagyobb vitánk során,bocs de váljunk el mert én nem úgy látom a dolgokat mint Te!
Nem teszem,mert szívből szeretem nembántanám meg soha(ezt hívják önzetlen szerelemnek,nem szeretet azt a gyerekeim iránt érzem!)és mindig megtudjuk beszélni a dolgainkat szerinted akik csak úgy megszokásból,kényelemből élnek együtt ezt ugyanúgy megtudják beszélni!????
Én reggel úgy kelek,hogy a párom gyengéden megpuszil,ezt napközben egy sms-el megköszönöm neki,meg azt is,hogy adott 3 gyermeket és azt,hogy csak úgy hoz nekem egy tábla csokit mert eszében vagyok mikor vásárol is!Én pedig amikor hazajön készítem a fűrdővízét,elérakom az ételt és megkérdezem ma milyen napod volt!(tisztán szerelemből,nem mert ez a kötelességem!)Mert érdekel így ennyi év után is,ezt nevezik jó házasságnak,amikor nem csak én számítok az én érzéseimmel,hanem a másik fontosabb!
Akkor várhatom el jogosan,hogy engem is emberszámba vegyenek!
"Sajnos a környezetünkben élő házas/pároknál is ezt látom(ellaposodott kapcsolat), egy jól működő, mondhatni boldog párt sem tudok mondani. "
Attól mert te nem látsz a magad környezetében ilyet még létező jelenség.
Én kapástól az ismeretségi körömben többet is feltudok sorolni tizenév házassággal.
"Miért olyan nehéz elhinni, hogy 16 év házasság után még mindíg szerelmesek lehetünk"
mert neki rossz tapasztalatai vannak, és elképzelni sem tudja, hogy ennyi idő után is lehetnek szerelmesek egymásba egy házasságon belül.
Sziasztok !
Egyetértek ezzel a véleménnyel !
Mi 13 és fél éve vagyunk együtt.
Nekem erre csak egy kérdésem lenne:
Voltál már szerelmes úgy, hogy viszont szerettek? Ott nincs hazugság, nem kell pofát mutatni... nincs semmi a "felszín alatt"...
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- A nagyon szép barátnőimnek hosszabb ideje nem alakul ki párkapcsolat
- Mit lehet tenni, ha egy párkapcsolat kezd ellaposodni?
- Hogy kerüljük el azt, hogy ellaposodjon a párkapcsolatunk?