Szerintetek ez flörtnek számít egy főnöktől? (beszélgetés)
Te nem tudod mit akarsz de a csávó dugni akar.
Melóhelyen flörtölni akivel csak lehet, a legolcsóbb mulatság. Mindig akad egy mafla aki beveszi hogy "csak most és csak neki".
38 éves egy huszonévessel apáskodik?
Munkahelyen főnök beosztott viszony a helyén való.
""megveregette a fejem mint egy kutyának""
Aha, teljesen odavan érted. 😂😂😂
"megveregette a fejem mint egy kutyának"
Ez egy új szerelem kezdete.
Van neki, ha jol tudom
Mert néha tenyleg ilyen apaskodoan viseledik, de mar nagyon ossze vagyok zavarodva
Kizárt, hogy a 38 éves főnököd apádnak érzi magát ! Van felesége, családja ?
Ne légy naív ! :)
De az a furcsa, hogy néha meg úgy érzem mintha inkább a lányaként kezelne.. én 26 vagyok, ő 38.
Mert múltkor mikor nem ettem, odajött és mondta hogy hozat nekem is kaját, egyek rendesen, és megveregette a fejem mint egy kutyának kb😂😂
Meg kérdezte hogy nem tudok-e angoltanárt. De miért pont tőlem kérdezi? Na mindegy, kivancsi leszek ebbol mi lesz. Az ismeroseim fele azt mondja, amit Ti is, hogy semmit nem akar, de a masik fele meg flortnek tartja ahogy itt is páratok🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Koszonom a valaszokat mindenkinek:)
OldPinokkio en ugyanerre gondoltam. Koszi, hogy megerositettel benne
Én annak értelmezném, flörtnek. Sosem engedtem meg a vállon veregetést, se más érintést egy férfinek sem, akitől nem is akartam volna semmit. Első alkalommal szóltam, hogy " tartsuk a 3 lépést " ! Szinte mindenki tudomásul vette. Attól még kedves, barátságos voltam továbbra is.
Ha nekem hozatna kaját, azt kifizetném, de erről nem írtál.
Tudatában van a főnök, hogy nem kezdeményezhet nálad, mert ő a főnök.
De mégis vonzódik hozzád, apró nem eltúlzó jelekkel tudatja veled.
Te észre is vetted ezeket.
Nem azért írtál ide mert zavar, hanem mert érdekel a dolog.
Kedveli a társaságod.
Ha Te is kedveled az övét, adj jelet neki.
Kínáld meg a hétvégén a saját magad által sütött sütivel...
Dicsérd meg a nyakkendőjét...
Gondold át az ö családi hátterét a sajátod.
Mérlegelj és ha megéri....
További ajánlott fórumok:
- Faluban mi számít szerintetek csendháborításnak?
- Szerintetek, ha egy férfi a facebook - on like - olja egy nő fotóit, az felfogható flörtnek, vagy pusztán egy egyszerű tetszésnyilvánítás?
- Mi számít kicsinek szerintetek?
- Egyetemi vizsga jegye...Melyik számít szerintetek?
- Szerinted flörtnek tekinthető, ha egy férfi és egy nő akik eddig nem ismerték egymást úgy andalog egész éjszaka, hogy egymás derekát fogják?
- Tényleg megadóztatják az étkezési jegyet? Állítólag emiatt jövőre mi már nem is kapunk a főnöktől. Ti se?