Szerintetek ez flörtnek számít egy főnöktől? (beszélgetés)
A főnököm egy társasági ember, szeret beszélgetni meg sokan rendesnek tartják őt, tehát nem csak velem normális, de ami furcsa, hogy amikor sokan vagyunk bent az irodában észre se vesz, oda se jön beszélgetni, de mikor hétvégén megyek túlórázni néha, akkor van hogy ő is bent van, és olyankor oda szokott jönni az asztalomhoz beszélni, de csak akkor ha senki nincs bent. Ha egy ember is van az irodában akkor hozzám se szól.
Múltkor mondtam neki hogy fázom, erre odahozta a kabátját és rámterítette.
Plusz mindig hozat nekem is kaját, meg mondja hogy egyek rendesen, megvergeti a vállam stb. Nemtudom lehet én gondolom túl, csak annyira kedves…
Meg volt egy olyan is, hogy nagyon mérges volt egy meeting után, és odajött hozzám az irodába elmondani h min akadt ki stb
További ajánlott fórumok:
- Faluban mi számít szerintetek csendháborításnak?
- Szerintetek, ha egy férfi a facebook - on like - olja egy nő fotóit, az felfogható flörtnek, vagy pusztán egy egyszerű tetszésnyilvánítás?
- Mi számít kicsinek szerintetek?
- Egyetemi vizsga jegye...Melyik számít szerintetek?
- Szerinted flörtnek tekinthető, ha egy férfi és egy nő akik eddig nem ismerték egymást úgy andalog egész éjszaka, hogy egymás derekát fogják?
- Tényleg megadóztatják az étkezési jegyet? Állítólag emiatt jövőre mi már nem is kapunk a főnöktől. Ti se?