Szerintetek ez flörtnek számít egy főnöktől? (beszélgetés)
Konkrétan?
Az udvarlás esetleg? A kedvesség?
Mármint a párodtól
Ebben az esetben gondold át a pároddal való kapcsolatodat is. Lehet hogy számodra nem ő az igazi.
Ha az lenne akkor nem azon filóznál hogy mit akarhat a főnök, hanem zavarna a viselkedése, és azt kérdeznéd hogy hogyan tedd a helyére.
Nem is gondolnád hogy egy egyszerű vallomás mennyi mindent elárul.
Ha szeretsz valakit akkor azon kívül hogy a főnököt visszautasítod, más opció fel sem merülhet.
De!
Mivel a főnök még semmi konkrétummal nem állt elő, nincs mit visszautasítanod. A viselkedéseden változtass, hogy ne úgy bánjon veled mint egy gondoskodó szerető. De mivel ezt megengeded neki és nem sért a főnök viselkedése, az biztos hogy van némi gond a párkapcsolatoddal.
Nekem úgy tűnik, Te is az vagy. Ma egy 14 éves is érzi, ha valaki férfiként közeledik, nemcsak haverkodik. Vajon miért nem egyformán viselkedik, ha mások is ott vannak és ha csak ketten vagytok ? Mert a gyanúját is el akarja kerülni, hogy elinduljon a pletyka.
Te pedig nem gondolod végig a folyamatot, mi hová vezethet ! Mennyire fontos ez a munkahely ? Ha nem leszel észnél, kereshetsz másik helyet magadnak. Könnyen alád rakja a főnököd a repülőszőnyeget.
Úriember szerintem akkor lett volna, ha a velük egy helyiségben lévőeket is megkérdezi hogy kérnek-e ebédet.
Ez így figyelmetlenség volt, bármilyen kedves is ezzel a nővel, egyébként bunkó.
Másfelől, ha valakire ráteríti a saját ruháját, alap hogy először megkérdezi, az illető elfogadja-e.
Továbbá, nem simizgetünk fogdosunk taperolunk munkatarsat beosztottat vagy főnököt, ha nem állunk vele olyan intimebb (haveri) viszonyban, vagy a helyzet nem indokolja (akár haláleset miatti vígasz).
Nekem az jön le hogy mások érzelmeit mellőző önző ember. Ha valamit akar azt megszerzi tipus.
Jó ! :)
Egyébként honnan tudja, szereti-e a beosztottja azt, amit rendel neki ? Megbeszélték előtte ?
Még mindig nem tudom, hogy FI kifizette-e az ebédet ?! Ha nem, akkor nő a háló körülötte. Nekem egy főnököm se rendelt ebédet.
Nagyon más vagy, mint én.
Mondanám neki, mikor csak ketten vagyunk, és megint apáskodik, hogy "viselkedjen úgy, mint mikor a többiek is itt vannak ! És ne apáskodjon, mikor csak ketten vagytok !" :) Valószínű, a reakciójából tudni fogod, flörtöl vagy apáskodik. Szerintem tátva marad a szája, hogy a közeledését apáskodásnak veszed. :)
Egyre jobban csodálkozom, hogy a sok jelből nem esik le Neked, hogy nem apáskodik a főnököd, hanem pókot alakít : szövi a hálóját köréd !
A másik sráccal el is felezhetted volna az ebédedet. Lehet, hogy a főnök jelenlétében vele lennék túl kedves. :) De csak akkor.
További ajánlott fórumok:
- Faluban mi számít szerintetek csendháborításnak?
- Szerintetek, ha egy férfi a facebook - on like - olja egy nő fotóit, az felfogható flörtnek, vagy pusztán egy egyszerű tetszésnyilvánítás?
- Mi számít kicsinek szerintetek?
- Egyetemi vizsga jegye...Melyik számít szerintetek?
- Szerinted flörtnek tekinthető, ha egy férfi és egy nő akik eddig nem ismerték egymást úgy andalog egész éjszaka, hogy egymás derekát fogják?
- Tényleg megadóztatják az étkezési jegyet? Állítólag emiatt jövőre mi már nem is kapunk a főnöktől. Ti se?