Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek ez flörtnek számít egy főnöktől? fórum

Szerintetek ez flörtnek számít egy főnöktől? (beszélgetés)

1 2 3 4
61. Groot (válaszként erre: 59. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 15:50

Konkrétan?

Az udvarlás esetleg? A kedvesség?

Mármint a párodtól

60. 934dba4365 (válaszként erre: 54. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 15:48
Ki tudja, mi lesz? Talán semmi.
2022. júl. 20. 15:48
Lehet, hogy valami hianyzik :(
58. Groot (válaszként erre: 54. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 15:46

Ebben az esetben gondold át a pároddal való kapcsolatodat is. Lehet hogy számodra nem ő az igazi.

Ha az lenne akkor nem azon filóznál hogy mit akarhat a főnök, hanem zavarna a viselkedése, és azt kérdeznéd hogy hogyan tedd a helyére.

Nem is gondolnád hogy egy egyszerű vallomás mennyi mindent elárul.

Ha szeretsz valakit akkor azon kívül hogy a főnököt visszautasítod, más opció fel sem merülhet.

De!

Mivel a főnök még semmi konkrétummal nem állt elő, nincs mit visszautasítanod. A viselkedéseden változtass, hogy ne úgy bánjon veled mint egy gondoskodó szerető. De mivel ezt megengeded neki és nem sért a főnök viselkedése, az biztos hogy van némi gond a párkapcsolatoddal.

57. Hattori (válaszként erre: 56. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 15:44
És akkor mi van? Majd pont ő egy erkölcsi magasság...!!
2022. júl. 20. 15:34
Ja, es a foni is tudja hogy van baratom
2022. júl. 20. 15:19
Nem tagadom, hogy nekem is szimpatikus, de nyilvan a baratom ellen nem tennem semmi olyat. Ha meg lennek olyan hulye hogy beleszeretnek, akkor elobb szakitanek a parommal. De az egy hatalmas hulyeseg lenne, szoval lehet inkabb magamtol megyek mjad el innen
2022. júl. 20. 15:17
De igazabol ha visszautasitom is ki leszek rugva, meg ha osszejovok vele es valami nem jol sul el akkor is😂 vagy nem tudom. De persze inkabb az elsot valasztom akkor, mert parom is van
53. liliom10 (válaszként erre: 50. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 13:52

Nekem úgy tűnik, Te is az vagy. Ma egy 14 éves is érzi, ha valaki férfiként közeledik, nemcsak haverkodik. Vajon miért nem egyformán viselkedik, ha mások is ott vannak és ha csak ketten vagytok ? Mert a gyanúját is el akarja kerülni, hogy elinduljon a pletyka.

Te pedig nem gondolod végig a folyamatot, mi hová vezethet ! Mennyire fontos ez a munkahely ? Ha nem leszel észnél, kereshetsz másik helyet magadnak. Könnyen alád rakja a főnököd a repülőszőnyeget.

52. Groot (válaszként erre: 46. - Liliom10)
2022. júl. 20. 12:30
Nekem igen, de a többieknek is. Akinek személyre szóló volt ő tudta, a többiek csak sejtettük.
51. Groot (válaszként erre: 45. - Hattori)
2022. júl. 20. 12:28

Úriember szerintem akkor lett volna, ha a velük egy helyiségben lévőeket is megkérdezi hogy kérnek-e ebédet.

Ez így figyelmetlenség volt, bármilyen kedves is ezzel a nővel, egyébként bunkó.

Másfelől, ha valakire ráteríti a saját ruháját, alap hogy először megkérdezi, az illető elfogadja-e.

Továbbá, nem simizgetünk fogdosunk taperolunk munkatarsat beosztottat vagy főnököt, ha nem állunk vele olyan intimebb (haveri) viszonyban, vagy a helyzet nem indokolja (akár haláleset miatti vígasz).

Nekem az jön le hogy mások érzelmeit mellőző önző ember. Ha valamit akar azt megszerzi tipus.

2022. júl. 20. 12:21
Jaj meg multkor odajott es elkezdte nezegetni a cuccaim ami a taskam mellett volt. Bar azt tudni kell rola hogy o nem az a komoly- mindenkit rettegesben tarto fonok, hanem laza, viccelodos, meg kicsit gyerekes is neha
49. Kimeunbe (válaszként erre: 46. - Liliom10)
2022. júl. 20. 12:18
O fizette az ebedet a ceges kartyaval. Aznap a benti munkasoknak is hozott ebedet, de en az irodan vagyok ergo nekem nem kellett volna. Es ketten voltunk irodan aznap, de csak nekem hozott. Meg multkor is mikor bejottem, volt egy csomo kajaja es mondta hogy vegyek belole nyugodtwn mert o nem ehes. Azutan ebedkor elmentek enni a sracok, es szolt nekik h nekem is hozzanak, aztan mondtam neki h koszonom de nem kell mert van meg abbol amit reggel adott 😂 erre odajott es mondta h egyek rendesen es megutogette a fejem (vagyis nem olyan utogetes hanem mikor megdicsernek egy kisgyereket vagy egy allatot 😅 szoval ebbol ereztem h mintha az apam lenne
48. PöttyösPanka (válaszként erre: 41. - Liliom10)
2022. júl. 20. 11:59
Én nem állítom le őket. Vicces nézni, ahogy teljesen fölöslegesen erőlködnek.
47. PöttyösPanka (válaszként erre: 42. - 934dba4365)
2022. júl. 20. 11:58
Én meg többre tartom magamat annál, hogy bárkivel belemenjek bármibe, amit nem lehet felvállalni mindenki előtt.
46. liliom10 (válaszként erre: 45. - Hattori)
2022. júl. 20. 11:55

Jó ! :)

Egyébként honnan tudja, szereti-e a beosztottja azt, amit rendel neki ? Megbeszélték előtte ?

Még mindig nem tudom, hogy FI kifizette-e az ebédet ?! Ha nem, akkor nő a háló körülötte. Nekem egy főnököm se rendelt ebédet.

45. Hattori (válaszként erre: 30. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 11:30
Legközelebb,ha ételt rendelt neked,mondd: ó, imádom az ilyen figyelmes úriembereket,manapság olyan ritka az ilyen...
44. 934dba4365 (válaszként erre: 24. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 11:24
Szerintem így is, úgy is te húzod a rövidebbet.
43. 934dba4365 (válaszként erre: 31. - PöttyösPanka)
2022. júl. 20. 11:22
Ha nős...
42. 934dba4365 (válaszként erre: 26. - PöttyösPanka)
2022. júl. 20. 11:21
Nem barátkoznak, nem apáskodnak hátsó szándék nélkül. De akkor inkább vállalják fel, hogy mit akarnak valójában. Többre tartok egy egyenes embert.
41. liliom10 (válaszként erre: 39. - Hattori)
2022. júl. 20. 11:20
Sajnos, fiatalon volt egy nagyon rossz tapasztalatom, addig maximálisan bíztam mindenkiben. Azóta minden férfi gyanús, ha úgy érzem, nemcsak barátságos, hanem kicsit (vagy nem kicsit) többet érzek a viselkedéséből. Ezért a nagy csalódás után már csírájában elfojtom a próbálkozásokat. Neki - a férfinek - is jobb, sok időt megspórol, hogy nem rám pocsékolja az idejét, kereshet másik vadászzsákmányt.
40. liliom10 (válaszként erre: 29. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 11:14

Nagyon más vagy, mint én.

Mondanám neki, mikor csak ketten vagyunk, és megint apáskodik, hogy "viselkedjen úgy, mint mikor a többiek is itt vannak ! És ne apáskodjon, mikor csak ketten vagytok !" :) Valószínű, a reakciójából tudni fogod, flörtöl vagy apáskodik. Szerintem tátva marad a szája, hogy a közeledését apáskodásnak veszed. :)

39. Hattori (válaszként erre: 36. - Liliom10)
2022. júl. 20. 11:11
Muszáj mindig rosszat feltételezni a férfiakról?:))
38. Kacsahercegno (válaszként erre: 29. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 11:08
Nekem ez nem imponálna, sőt. Vigyázz magadra, mert ez egyenes út lehet a manipulatív viselkedéshez, meg oda hogy megpróbálja kihasználni az alá-fölérendeltségi viszonyt köztetek... Jó esetben csak dugni akar és annyi, rossz esetben csúnyán visszaélhet a helyzettel.
37. globus (válaszként erre: 36. - Liliom10)
2022. júl. 20. 11:06
Ez jó 🙂
36. liliom10 (válaszként erre: 34. - Kimeunbe)
2022. júl. 20. 11:05

Egyre jobban csodálkozom, hogy a sok jelből nem esik le Neked, hogy nem apáskodik a főnököd, hanem pókot alakít : szövi a hálóját köréd !

A másik sráccal el is felezhetted volna az ebédedet. Lehet, hogy a főnök jelenlétében vele lennék túl kedves. :) De csak akkor.

2022. júl. 20. 11:00
Marmint harman voltunk az irodan, egy munkatarsam meg o. Es neki nem hozatott kajat csak nekem
2022. júl. 20. 11:00
Ja, meg multkor ketten voltunk az irodan, igaz a masik srac sokkal alacsonyabb beosztasban van mint en de nekem hozatott ebedet, neki meg nem, es meg meg is sertodott a pasi h ot miert nem kerdezte meg
33. Hattori (válaszként erre: 31. - PöttyösPanka)
2022. júl. 20. 10:44
óvatos és diszkrét, akkor nyomul finoman,amikor nem látja más
2022. júl. 20. 10:34
Hát nem vetne rá jó fényt. De aztán lehet mindenkinél próbálkozik
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook