Szerintetek a fogkremnek van szavatossaga? (tudásbázis)
szia, így már más a helyzet,
egy 2 éves babánál nem kockáztatnék.
a fogkrémnek önmagában semmi baja a lejárat után,
viszont nem lehet tudni, hogy a pici szervezetük
ebben a korban mire hogyan reagál. szia, szép napot nektek.
Szia!
A fogkrém szavatossága általában a gyártástól számított 3 év. Vagy a gyártás dátuma, vagy a lejárat dátuma szerepel a tubuson (szövegben jelzik, hogy melyik). Bajod nem lesz tőle, ha lejárati időn túl használod. Pl. a mentol elbomlik, meg ha van benne színezék, az is megváltozhat (halványabb lesz..), persze, nem lejárat után 1 nappal. A tisztító cuccok (kőpor, meg hasonlók, melyikbe mi van) megmaradnak, max. a lehelleted nem lesz friss.
szia kati,
mi csak 3 vagyunk abbol 1 fo meg csak 22honapos neki vettem fogkremet meg honapokkal ezelott ami csak 2 eves kortol lehet hasznalni a gyermek szeptemberben lesz 2.a fogkrem szavatossaga november ,azert vettem meg mert volt hozza nagyon aranyos es jo fajta fogkefe.akkor most ezzel a felallassal hogy gondolod? elore is koszi.
mi négyen vagyunk, és általában 3-4 hét alatt elfogy
egy tubus fogkrém!
nektek nem? hányan használjátok?
októberig csak el fogy, nem?
További ajánlott fórumok:
- Figyelembe szoktátok venni a dolgok szavatossági idejét?
- Hajfesték szavatossága
- Van itthon majdnem 20 dkg tejföl, aminek ma lejár a szavatossága. Mit kezdjek vele?
- Lejárt szavatosságú termékek
- A mai nappal lejárt az előrecsomagolt csirkecombom szavatossága, szerintetek megcsinálhatom?
- Kaptam pár db salátaöntethez való fűszerkeveréket, de néhánynak le van járva a szavatossága. Szerintetek fel lehet még használni?