Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szerintetek a fogkremnek van szavatossaga? fórum

Szerintetek a fogkremnek van szavatossaga? (tudásbázis)

2009. ápr. 22. 18:13
igen
10. 1e958693ca (válaszként erre: 8. - 1e958693ca)
2008. júl. 6. 06:42
Bocsánat, most látom n is, hogy kicsi gyerekről van szó. Gondolod, nem fog egy tubussal 1 hónap alatt elpacsálni? Szerintem simán elfogy, mielőtt lejárna, amikor majd fogat mosni tanul.
9. e6339f1e43 (válaszként erre: 7. - Robbildi)
2008. júl. 5. 21:21

szia, így már más a helyzet,

egy 2 éves babánál nem kockáztatnék.

a fogkrémnek önmagában semmi baja a lejárat után,

viszont nem lehet tudni, hogy a pici szervezetük

ebben a korban mire hogyan reagál. szia, szép napot nektek.

8. 1e958693ca (válaszként erre: 7. - Robbildi)
2008. júl. 5. 17:19

Szia!

A fogkrém szavatossága általában a gyártástól számított 3 év. Vagy a gyártás dátuma, vagy a lejárat dátuma szerepel a tubuson (szövegben jelzik, hogy melyik). Bajod nem lesz tőle, ha lejárati időn túl használod. Pl. a mentol elbomlik, meg ha van benne színezék, az is megváltozhat (halványabb lesz..), persze, nem lejárat után 1 nappal. A tisztító cuccok (kőpor, meg hasonlók, melyikbe mi van) megmaradnak, max. a lehelleted nem lesz friss.

2008. júl. 5. 15:44

szia kati,

mi csak 3 vagyunk abbol 1 fo meg csak 22honapos neki vettem fogkremet meg honapokkal ezelott ami csak 2 eves kortol lehet hasznalni a gyermek szeptemberben lesz 2.a fogkrem szavatossaga november ,azert vettem meg mert volt hozza nagyon aranyos es jo fajta fogkefe.akkor most ezzel a felallassal hogy gondolod? elore is koszi.

2008. júl. 1. 10:18

mi négyen vagyunk, és általában 3-4 hét alatt elfogy

egy tubus fogkrém!

nektek nem? hányan használjátok?

októberig csak el fogy, nem?

5. Donyta (válaszként erre: 3. - Robbildi)
2008. júl. 1. 06:57
Erre is megadtam a választ! Olvasd el még egyszer. Mindennek van egy általános szavatossági ideje, de ez nem azt jelenti, hogy aznap már nem lehet használni. Lehet tovább is, még az ételeket is. A szavatossági idő csak jelzi a szolgáltató által biztosított időpontot. (Én pl. az érlelhető sajtokat, camembert még a szavatossági időn túl is hagyom érni, és csak ezután fogyasztom el.) Sosem volt vele semmi gondom. Mást sem dobok ki e miatt, hacsak nem látok állag vagy színben eltérő változást.
2008. jún. 29. 19:02
szavatossága mindennek van, de szerintem a fogkrém nem az a kategória, ami másnapra tutira megromlik.Érezni fogod rajta, ha már nem jó!!!
2008. jún. 29. 14:43
koszi a velemenyed:) en is tudom hogy van mindennek lejarata ennek a fogkremnek is van 2008/11 de meg hozza se fogtunk azert erdekelne mi lesz ha tovabb hasznalom...megvaltoznak az osszetevok benne?
2008. jún. 29. 11:00
Minden terméknek van szavatosági ideje. Lejárata a tubus alján van belenyomva. A lejárati idő az a biztos szavatossági eredmény amit biztosan szavatol az előállító cég. Tovább is lehet használni őket, nem lesz semmi bajod tőle. De nagy eltérés esetén jobb lecserélni. Elvileg nem drága termékről van szó, és a használata alatt sztem el kellene fogynia a lejárat előtt. (Bár nekem is vannak itthon többféle tartalék fogkrémek, talán több is mint kéne)
2008. jún. 29. 02:43
van lejarati datuma a fogkremnek is ,szerintetek mi tortenik ha tovabb hasznalom a lejarati datum utan?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook