Szerintetek 46 évesen illik rövidnadrágban járni? (beszélgetés)
Munkahelyen a helyi szabályzótól függ. Városban meg azt veszel fel ami tetszik. Ha templomba mint túrista mész akkor illik levenni a sapkát (ha épp van), de rövidnadrágban simán bemehetsz.
Mindenki öltözködjön úgy, ahogy neki kényelmes.
40 fokos melegben nincs az az isten hogy hosszúnadrágot vegyek.
Ez tényleg jól hangzik :) Viszont csak a megfázást küszöböli ki, a többi állításom nem :)
Egyébként valóban fontos az alkat, sőt a temperamentum is. :)))
46 évesen illik, munkahelyre viszont nem. Meg múzeuba, könyvtárba, templomba stb. sem.
Ilyen időben viszont sehova nem tanácsos rövidgatyát felvenni :)
Miért ne?
Utcára simán!Bár én még csak 45 vagyok!
A munkahelyemre viszont fel kell öltöznöm normálisan!
De ha gyárban dolgoznék és oda simán elmennék rövidnadrágban!
Igaz nem ilyen időben!
Attól függ,milyen rövidnadrág.Vanank olyanok,amit kosztümkabáttal is lehet hordani,és szinte elegáns,és van,amiből kilóg a nagy farizom.
Szerintem ez utóbbit nagyon durva utcán viselni.
Ha a fórumindító születési dátuma van a a nevénél, akkor nem hinném, hogy magáról ír. El tudom képzelni, hogy valaki olyanról ír, aki esetleg nála csinosabb és ilyenben jár?
Bár a 74-es születéssel nem tudom hova ugrál, hiszen az is elég közel van a 46-hoz....Majd meglátja, hogy ő akkor miben fog szívesen járni.
Szerintem is lábfüggő és nem kor függő.
Ha jól áll az illetőnek, akkor tök mindegy 60-70 éves e.
Ne másokat nézz, hanem mindig magadat. Attól mert 46 éves vagy nem vagy öreg, nem jelenti azt hogy úgy kell öltözni mint 50 évvel ezelőtt a nőknek.
46 évesen is lehet az ember csinos, fiatalos dekorativ.
Arra figyelj hogy soha ne kövesd el azt a hibát mikor a 60-70 éves városi nénik úgy öltözködnek mint egy 14 éves( miniszoknya kilogó has, kidobott mell, magassarkú vagy ribis csizma és 20 kiló vakolat :D ) Na az nem szép.
Munkahelye válogatja. Van, ahol nem tűrik meg, mert nem illik bele az arculatukba. Ha viszont Te vagy a főnök, maximum csak összesúgnak a hátad mögött.
Egy rövid nadrág nagy melegben sportoláshoz, üdüléshez kiváló, egyébként meg inkább megbotránkoztató.
Szerintem mindenki járjon abba ,amibe jól érzi magát.:))
Kor ,nem,és combkörmérettől függetlenül:)))
Sziasztok!
Szerintetek 46 évesen illik rövidnadrágban járni?
Munkába menni végig az egész városon.