Szerintetek 46 évesen illik rövidnadrágban járni? (beszélgetős fórum)
Nem köteleznék senkit semmire.Nem az én stílusom.:)
Megkegyelmezni?Ez csak természetes!:)
A bikinik és a topok stimmelnek.:)De hálóinget nem hordok,sőt semmilyen hálóruhát sem!:)
Igen,van szívem! :)Nagy és megértő. :)
Neked meg jó humorod!:)
Nézz utána! :)
Warp speed néven találod a neten...:)
Én így érzem! :))
A másik fórumbeli hozzászólásod se volt semmi...majdnem görbületre gyorsítottam tőle! :)))
Pont téged vártalak, Réka...:)
Látom, még mindig nem tudsz leszállni rólam.Ekkora hatást tettem rád? :)
N. M.,te marhulsz már megint? :)
Egyébként meg nyugodtan felvehetsz ilyesmit. Miért ne?
Persze,az azért nem árt, ha jól is áll. ..
Ezen a nyáron úgy ítéltem meg a lábaimat, hogy egész jók, így többször mentem dolgozni is rövidnadrágba:)
Most épp azon gondolkodtam, hogy ősszel szép harisnyával, jó cipővel mini szoknyát is fogok felvenni ismét:)
Rég nem írtak ide. Nem tombol a nyár már, de még szép idő van.
47 vagyok. Azt húzom fel amim van. És rövidnadrágba mentem már nem egyszer a városba. Persze nyáron. Akár jók a lábaim akár nem.
Ha irodába dolgoznék ott megszabott etikett szerint öltöznék.
És! Ha tombol a nyár akkor is abba mennék, rövidnadrág poló. Biztosan a munkahelynek megfelelő ruházatba át tudok öltözni, amit ott oldanék meg.
Pont ennyi idős vagyok. Azért sem veszek fel rövidnadrágot kapun kívülre, mert vastagok a lábaim, meg azért sem, mert más a stílusom, és nem illik az összképbe. Ha feleennyi idős lennék, sem hordanék rövidnadrágot sehova.
A lányom viszont felveszi, még télen is, de olyankor mindenféle színes és persze vastag harisnyákkal.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ízléstelenek azok a lányok akik 52, 54, 56-os méretben rövidnadrágot hordanak?
- Illetlenség bikinifelsőben és rövidnadrágban biciklizni?
- Kötelező a rövidnadrág az oviba!
- Szoknya vagy rövidnadrág?
- Kisfiam nem hajlandó rövidnadrágban, rövidujjúban megmaradni
- Sajnos a 20 éves rövidnadrágok nem érnek most össze rendesen.