Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
az...mindig telen nagyon saros volt az alja...de most iden van csizmam s belegyomoszolom...s igy nem lesz saros..:) hah...
hat igen kifele. befele turve s nem all ugy ahogy en turtem..s akkor huzom magam utan..egyszer beneztem egy gyerek ruci uzletbe..mondom az elarusitonak jottem nadragert...azt mondja..hat igen ugy is olyan kicsi jo lesz nekem a gyerek holmi...10 perc mulva latom aminek a hossza jo hat csipobe...mondom is az elarusitonak...s az kuncogott...s mondta.."hat latom azert...csipobe..azert ...." s nem folytatta....hat igen a gyerek rucik csipobe, combom felso reszen nem jonnek feljebb....:)) pedig csak 45 kv vagyok....
Na a nadrágok :) vagy kifelé van hajtva,vagy befelé,vagy vágva,de ez ritkább mert ha trapéz a nadrág akkor az levágva.......ááá katasztrófa :)
Meg a nadragok..:)) kesz rohej ami jo a "hosszusagomnak" gyerek meretu es csicsas....ami jo nekem csipobe...s nem csicsas az ketszer hosszabb mindig ki kell vagni mert huzom magam utan..:) a teli kabatom akkora elveszek benne...lol....=))
Én mindig is szerettem volna egy bokáig érö szövetkabátot,tavaly megleptem magam,úúúúristen,jo magassarku kell hozzá,mint egy szönyegcirkálo :)Már bánom,jobban áll egy derékig vagy combig érö kabát.
akartam venni en is egy hosszabacska bluzot amivel ovvel kotnek meg az uj divatok szerint s no lam mikor felvettem terden alul ert...bluznak arultak de nekem ruha volt..:))
Fúúú mint egy elcseszett kerti törpe :DDD
jól mutatna a holdjáróval!
Én meg kisestélyinek hordhatnám :)
na mi van picikéim :)
jajj, irigylésem ám, most olyan jó az a divat, hogy hosszú pulcsi lóg a kabát alól a popóra, nekem meg a hosszú pulcsi sem oly' hosszú :DD
en is ide tartozom meg a clubba,,,;)) a 151 cm-el..:)
arra vigyázz, mert akkor könnyebb lesz téged átugrani, mint kikerülni ! :)))
Inkább széltében nőhetek már csak, mint hosszában..! X-D
Én is itt vagyok ám :)nem nöttem :)
:)) szerintem még nőhetsz.
úgy tudom, 24 éves korig fejlődhet az ember teste!
reménykedj! :))
Nem, továbbra is 152 vagyok. Én már csak összemenni fogok... :-D
hello csajok ! " mivan , megnőttetek" ?????
na,nem volt egyszerű megtalálni:)
:))) jujjde nagyra nottel..:)) a ferjed mellettem orias lenne..;))) en 151 cm vagyok..porbafingooo :D :))))
Neked könnyebb magasabb pasit találni, mint pl nekem. Én azzal már elégedett vagyok, ha a pasim pár centivel magasabb! A biztonságérzet meg... egy alacsonyabb nőnek biztos nagyobb biztonságot jelent egy magasabb pasi. Nekem ez nem olyan nagy ügy!
nálam az a baj,hogy a 174centim mellé tűsarkú-függő vagyok,6-8 centis sarok a minimum amit hordok, minden nap.Képzelhetitek.....
A legtöbb pasi futkos a hónom alatt :)
A férjemet kivéve, ő 192 :)
de az miért jó,hogy magassabbnak hisznek??én amikor megismertem a férjem,akkor voltak divatban ezek a csótány roppantó vagy felhőjárónak is mondott vastag talpú ormótlan cipők...és amikor megismertem rajtam is ilyen volt,aztán a következő randira már a lakásomon került sor és amikor kinyitottam az ajtót,akkor sima snassz papucs volt rajtam...egy hétig ezen röhögött,hogy tegnap még magassab voltál...elég nagy égés volt..ki is dobtam azt a szar cipőt,mert azzal,hogy alacsonyabb lettem még jobban tetszettem neki...mint a csótány roppantómban....
Szivesen :) Kicsike vagy de mégis csinos :D
Hát erre most mit mondjak... :-D
:-$
Neked is köszi. :-) Aranyos vagy. :-)
További ajánlott fórumok: