Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
Mivel ma a kártyajóslás fórumban ammyira rendesek voltak velem, annak ellenére, hogy betrappoltam oda, megfogadtam a tanácsaikat és toleráns és gyengéd vagyok, így nem csapom le ezt a magas labdát.
(Úgy látszik, tényleg fejlődik a személyiségem!)
Nem kell harcolnod.
Átlagember vagyok én is,vagy kiket értesz ezalatt?
Miért kellene harcolni?
Lehet, hogy egy kissé túlteng az önbizalmam, de ezzel még nem ártok senkinek. ( Max kicsivel több az irigyem, mint egy átlagembernek.)
Én is kivagyok békülve magammal :)
Az a pici problémát nem szerénységnek hivják....... :D
Jól fog ez még jönni egyszer, ne aggódj.
Remek gyerekszobám volt-talán még a mai napig az van:).
Neked van annyi, hogy adhatnál nekik belőle.
...vagy egy tucatnak
:-P
:D
legalább Én szeretem magam.
(ezt azért egy páran eltanulhatnák...)
nem is kellett volna megjegyezned. Már mindenki tudja, hogy te milyen szép és csinos vagy és mennyire ki vagy békülve magaddal.
Azt a pici problémát meg majd leküzdöd előbb-utóbb.
Mármint a túlzott szerénységet.
Én magas vagyok, így szerintem magasnak, viszont ha pici lennék, minden bizonnyal az ellenkezőjét állítanám:).
Érezheti magát egyaránt rosszul alacsony és magas is, ha nem fogadja el magát. Ez nem cm kérdése.
miért, mire gondoltál? Csak nem arra, hogy egy pasit érdekel, hogy milyen ruha van rajtad?
hahaha!
Legfeljebb akkor, ha nem veszed le magadtól, és neki kell kínlódnia a csattokkal, patentokkal meg minden más marhasággal.
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?