Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
abba sajnos én is benevezhetnék:D
sziasztok tagok...
Én csak akkor húzok magas sarkút, mikor nem a párommal vagyok.Tipikus focista-testtartása van, csak akkor jó magas, mikor kihúzza magát, dehát mégsem csapkodhatom hátba, hogy húzd már ki magad! :D
Te hány kilós vagy ezzel a magassággal?
Panasz. A párom az alacsonyabb nőket nézegeti. Akiknek kisebb a feneke, mint nekem. De ha én is akkora lennék, nekem is akkora fenekem lenne. Jóhogy kisebb azoknak a feneke, akik 20 centivel alacsonyabbak nálam. Én a felmenőimnek hála soha sem fogok 80-as csípővel rendelkezni, mindig is széles lesz a csípőm, de ezt mire megmagyarázom a páromnak... :(
Nlha gondolkodom azon, hogy a párom futkározzon csak az alacsony nők után, én meg kifogok egy jóóó magas pasit. Annak biztos jók lennének a méretem. Csak a gond az, hogy úúúgy szeretem az enyiméét! Nem adom!
Ilyenkor mindig elképzelem, hogy majd az én gyerekem... Milyen jó lesz, ha viszem suliba, ide-oda... Hmm. :-)
A párom 180 centi körül van, szóval Ő magas, és ha lesz gyerekünk, szerintem Ő is túlnő majd engem... Nem baj. :-) Legalább majd mondják neki, hogy milyen kis aranyos az anyukád... X-D
Hát én nem igazán találkoztam 140 centissel...
De annál még mindig magasabb vagyok 12 centivel. :-D
140 centis elsősök simán vannak manapság!
A fiam 130 centi körüli és másodikos, és nem kifejezetten számít magasnak.
Velem ilyesmik sosem fordultak elő...
Csak az, hogy amikor kicsi voltam, sokszor fiúnak néztek... :-/ Ez baromira idegesített...
Azóta megnövesztettem a hajam és most már nem mondhatják rám, hogy fiú vagyok... X-D
Én is 152 centis vagyok, de az erős túlzás, hogy akkora lennék, mint egy elsős kisiskolás! Sőt, szerintem ti is túloztok. Ezt nem veszem be... :-D
Vagy arrafelé gombamód nőnek az emberek..?! :-D
162 cm vagyok, de még sosem éreztem, hogy hátrány lenne..sőt!!:-)
Mondjuk talán gimiben kosáredzésen jól jött volna pár plusz cm:-), de egyébként nem szeretnék magasabb lenni:-)
azért azt nem állitanám,hogy a női átlag 170centi...inkább a 155-163-ig mondanám átlagnak...a mai nők nem valami magasak...lásd csak mondjuk a példámat...152cm vagyok(ha anyukámék anno birják még 10 percig,talán én is többre vittem volna...:D),anyukám még alacsonyabb mint én és van pár kolléganőm,akik szintén nem nőttek túl magasra...
birok égni,amikor bemegyek a lányom sulijába és a 2osztályos gyerkőcök átnéznek a fejem felett...attól félek,egyszer nehogy valamelyik tanár bezavarjon az elsős tantarembe órára...
anyukámnak volt egyszer egy sztorija:állt a buszmegállóban és dohányzott...mire egy meglett korú pasi hátba vágja és ráüvölt..:-anyád tudja???
anyám megfordúlt,nézett a pasira...hááát,az majdnem elsüllyedt szégyenében...amikor elmesélte jót nevettünk(akkor kb 50 éves volt)....
Az átlag 170-172 cm?!?! Szerintem meg a Te magasságod az átlag.
Én nem lennék 170 centi... :-D
Az én párom sem szeret vásárolni, de inkább ruhákat, meg ilyesmiket. (ezeket én se nagyon) Ő nagyon jól főz, ebből kifolyólag a kajákat elnézegeti, meg minden. :-)
Ja, és mindketten odavagyunk a DVD-CD részlegért, ott elidőzünk mindig egy csomót... :-D
eléred a polcot???:D
menjünk segiteni???
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?