Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
én is így vagyok vele . :))
a csípőnaci is a nyakamig ér !!
az 1-es harisnyáról nem is beszélve !
Hát... Velem az a "baj", hogy a ruhák fent vagy feszülnek, vagy túl bők. Mert mellben elég "erős" vagyok. (Sajnos, én szeretném, ha kisebb lenne, de hááát...) Lent viszont minden "lóg" rajtam, a farmerekben is utálom, hogy nem feszül a fenekemen, meg a combomon. :(
Hasban meg lehetnék egy icipicit laposabb, de nem vagyok pufi. :D
Mondjuk a párom szerintem minden testrészem tökéletes, és mindig csak mosolyog, hogy szidom magam... :P
Végülis, ha neki jó... :)
Mindkettőnek megvan az előnye ,és a hátránya....
Egy nőt nem erről kell elitélni ,hogy magas vagy alacsony.
Magas is lehet megáldva egy totál nem nőies formákkal,és egy alacsony is lehet roppant csinos,vagy ugyanigy forditva.
az érdekes viszont, hogy még vékonyabb koromban is 40s mérettel dicsekedtem és senki nem hitte el, hogy akkora vagyok, meg fent is 75B, de mire? :DD szóval rajtam nem látszanak a méreteim, de a magasságom sem feltűnő, olyan kis meghúzódós vagyok :D
nagyok: rajtatok nagy minden és látszik is, vagy nagy minden de nem látszik? :) mármint félre ne értődjön ááám :D
persze azért egy magas pasinál mondjuk remélhető egy nagyobb méret :))
en is apro vagyok a parom mellett a 151 cm -mel..;)) o 170 kb...;)) epp hogy a valaig erek..vagy lehet addig sem..elkacagjuk..h az o nadragajaba..en nyakig beleferek..:)) mindig kacag az apro ruhaimon...en meg alig birom el a teli kabatjat..muris..;))
en is kerdeztem volt hogy "kedves" ;)))..nevet ado "keresztanyank-partfogonk" hol van??
akkor csak fel a pici noktol...:DDD
Hmm, látom a mininőutáló felszívódott innen... :-D Pedig érdekelne, hogy miket tudna érvelni... :-)
Egyébként ha már itt tartunk, én is ismerek egy alacsony szőkét, akit utálok. De ettől még nem utálom a pici nőket. Különösen azért, mert én is az vagyok. :-P De nem szőke. :-)
Magas lány is van, akit nem szeretek, de ettől még nem utálom a "colos női társadalmat". :-)
A párom amúgy magasabb nálam, éppen hogy a válláig ér a fejem búbja. Szóval Ő magas, én meg a 152 centimmel... :-)
De nagyon vagyok szeretgetve, ez legalább jó... :-) Egy apró lány jól el tud férni a párja ölében és meg lehet jól szeretgetni...
Ezt egy magas nő nem igazán tudja átélni, csak mi. HAHA. X-D
:o)))))))))))))
És a serpa legyen alacsony! :oDD
a talaj menti fagyokról nem is beszélve !
mi fázunk előbb ! :((
:))) sziasztok " picinyeim "!
szép délutánt !
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?