Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
igen, ezt kéne elhitetni a " Nem a méret a lényeg,ugye csajok?" -ban is!! :DDDD
Már csak össze felé megyek, legfeljebb nyurgább akkor leszek, ha átmegy rajtam az úthenger.:-))
Kérdésre válaszolva:
Nem a méret a lényeg, hanem a "játékossága".:-))
lehet többségben vagyunk..)))
gyerekek, azt hiszem, kitúrtuk a nagyokat!! :))
ez már a "kicsik" klubja lett!? :D
köszönöm a szives fogadtatást:)))
Udv Derilla a klubbAN..:) BEVEszunk teged is..!! :D
igen,így van. ha magaddal ki vagy békülve, akkor mások is elfogadnak olyannak, amilyen vagy.
ha meg nem - hát nem.:))
van az a mondás, hogy: " Szeresd önmagad, mert vele kell leélned az egész életed"! :DDD
van úgy ,hogy elfelejtem a lényeget...mondtam már a tegnap is ,hogy szétszórt vagyok,kimentem a levegőre de az se használt..
Alacsonynak jobb lenni,mert pl. egy alacsony nőt magas férfi is választhatja párjául,de forditva ritkán szokott lenni,mert az emberek tele vannak előitélettel.(ez csak 1 teljesen személyes vélemény)
de persze mindenki úgy kell elfogadja magát amilyen,mert ezen már tényleg nem lehet változtatni.
szia Erika. de nem válaszoltál a feltett kérdésre! :))) szerinted melyiknek jobb lenni????? :DDDD
Sziasztok!
Elöször is bemutatkozom:én 146cm vagyok,s kb .47 kg.A férjem 17o s sokszor csúfolódik velem ha viccből is,hogy kicsi vagyok.
Én igy is jól érzem magam,mert aki szeret ,igy is szeret,csak sokszor hátrányomra volt a munkavállalásnál,pl.az utoló munkahelyemen pont az az átok 1o -15 cm hiányzott ahoz,hogy tiszteségesen elérjem azt amit kellett volna.
Szia!
Én is pont akkora vagyok, mint Te a párom pedig 187-188 cm.
hova tűntél Oszélia??? csak nem megnőttél közben?:DDD
simán!! üdv a tagok közt! :))
A 140 cm-el labdába rughatok?:-DDDDDDDDD
szerintem mindkettő jó, csak jól kell pasit választani. Nagyon magas mondjuk nem lennék
én 172 cm vagyok és nagyon zavar szeretnék legalább 6-7centivel kisebb lenni!
3 centi igazán nem oszt, nem szoroz. :) Valóban "egy a méretünk". Én is az ilyen ölben elveszős szeretgetéseket imádom a legjobban. :) Összekuporodva szinte ki sem látszom a karjai közül. :)
Örülök neked, kedves "sorstárs". :D
Szia! Én 152 centis vagyok, a párom viszont szintén elég nagy... És Ő is szeret így szeretgetni. Simán bele tudok süppedni az ölébe, meg ilyesmi... :-)
Tényleg? Bocsáss meg, nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak néhányat. Neked milyen "nagyra" sikerült nőni? És meg sikerült barátkoznod a helyzettel? A mosolyok arra engednek következtetni, hogy igen. :) Egyébként tudom, nem faggatóznom kellene, hanem visszaolvasnom, de hát én már csak ilyen vagyok. :)
Ja, egyébként nem vagyok ám ilyen öntelt alak, nekem a magas nők is tetszenek, csak hát mit csináljak, ha nem annak születtem. :) Azt kell szeretni, ami van. A magas nőktől leginkább a szép, hosszú lábakat irigylem, amilyen nekem sosem lesz, bár furcsán is néznék ki velük. :) Főleg, ha belegondolunk, hogy ha egy 175 cm körüli lánynak csak a lábát mellém állítanák, az is legalább a derekamig érne. Sőőőt... :)
:-)
Kicsit átéreztem a soraidat. Hasonló cipőben járok én is. :-)))
Nem tudom, mennyi idős a leánykád, én úgy tippelném, vhol tízes évei közepén jár. De ha tévednék, elnézésedet kérem. :) Szerintem idővel meg fog barátkozni a méreteivel, mert ha csinos és okos, amiben én egyáltalán nem kételkedem, akkor legalább annyi pozitív visszajelzést fog kapni, mint magasabb társai. :) A nőiességet nem centikben mérik, és szerintem ezt ő is tudja. Ha pedig mégsem tud a magasságával megbarátkozni, később még mindig ott lesznek a magas sarkú cipők, amiket nagyon sok pici lány hord és szeret. Nekem tornacipős korszak helyett inkább edzőcipős volt, azaz van is, de ma már sokkal inkább előnyben részesítem a nem túl magas sarkú-talpú, de nőies topánkákat. Szerintem mondd el neki, hogy miért lett ő is ilyen picike. :) Ha ez nem győzi meg, akkor mi? :) Legyen nagyon szép estéd!
Aranyos vagy, hogy aranyosnak találtad. :) Köszike. :)
Én 175cm vagyok. És imádom, hogy ilyen vagyok. Imádom a hosszú lábaimat... :) Nekem mindig is a magasabb nők tetszettek, biztos azért, mert én is az vagyok. :)
... megúsztad ....
:o))))))))))))))
Én igazán magasra gondoltam, minimum 210cm felett:)
khmmm ...khmmmm! :o))))))
Én ha magas nő lennék, simán szadiznám a zalacsonyakat', így inkább maradok átlagos magasságú pasi :DDD
mikor minek...:)
Előnyök és hátrányok mindíg vannak...:)
További ajánlott fórumok: