Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
Igen:)
De a kérdésre nemez volt a válasz.
Ennyi magasat is lehetne felsorolni:D
Én 183cm vagyok, és nem lennék alacsonyabb :)
Sőt még magassarkút is imádok hordani, ez így jó.
Szeretem ha felfigyelnek rám ^^
Mindegy,hogy magas vagy alacsony vagy.Érezd jól
magad és legyél jó ember.
sziasztok!!
Én egy 175magas lány vagyok,és évekig utáltam magam részben emiatt is...mára már ott tartok hogy felveszem a 10centis nagysarkút is mert rájöttem hogy úgy is lehetek csinos és szép ha 185 vagyok.
Valószínű hogy sok lánynak nem is a magasságával hanem a stílusával van gond...
És miért akartok beleolvadni a tömegbe??úgy senki nem fog észrevenni,főleg az "áhított" magas pasik..:D!!
Jobban teszitek magas lányok ha felvállaljátok magatokat,és magabiztosak lesztek, mert higgyétek el a kisugárzás többet ér mint a külső!!!
GAS JEANS nadrágokat hordok nagyrészt és mostanában a ZARA üzleteiben is kapok magamra.Nyakigláb kategória vagyok én is a magam 180cm-vel és meg fogom mérni a csípőtől talpig a lábam hosszát :)
A téli időszakokban csizmanadrágokat,és kedvelem a szoknyát is.
Szia!
Nem tudom,hogy neked mekkora a lábad bokától csípőig,de az enyém 110 cm.A max nadrághossz kb 100.Úgyhogy én nem kapok nekem minden nadrág halásznadrág.Én a nyakigláb kategóriába tartozom.
Sajnálom.Tényleg elég nehéz lehet cipőt venned.Tényleg hol lehet ekkora női méretet kapni?
A 180cm magasságomhoz 39-es a lábam.
A nadrágokat csak márkaüzletekben tudom megvenni....ami azt jelenti jóval drágább,mint a kommersz boltokban.
Sziasztok!
Én 185 cm magas vagyok és nagyon sokáig nem tudtam elfogadni magam,sőt időnként még most is vannak problémáim.Gyereknek mindig azért sírtam,hogy nekem soha nem lesz barátom,mert nincs sok nálam magasabb fiú,de aztán később rádöbbentem,hogy vannak,elég sokan.Hála Istennek megtaláltam életem szerelmét aki 192 cm,úgyhogy még egy magassarkú cipőt is felvehetek,ha akarok,de csak akkor,ha vele megyek valahova.Ha egyedül vagyok nem hordok magassarkú cipőt ,mert így is kitűnök a tömegből,hát még úgy.Nagyon nem jó ennyire magasnak lenni olyan szempontból,hogy se ruhát,se cipőt nem kapok magamra.Minden rövid, az összes nadrág halásznadrág,az összes felső háromnegyedes ujjú, a kabátok is rövidek.Cipőbe nagyon kevés a választék sőt szinte nincs is 43-as méret csak,ha csináltatsz,az meg rohadt drága.Olyan boltot pedig még nem találtam itthon,mint amilyen Kanadában vagy Amerikában van.A magas nőknek külön üzletük van minden méretben külön hosszméretek vannak.Így mindenki megtalálja a magára való öltözéket.Sajnos itthon még nem jutottunk el erre a szintre.Jó lenn,ha a ruhagyártó cégek is haladnának a korral és rádöbbennének,hogy egyre több MAGAS NŐ van.Lehet ,hogy most önzőnek tűnök,de tisztában vagyok azzal,hogy a konfekció méretbe nem tartozó alacsonyabb nőknek is ugyan ez a gondjuk.Ők minden nadrág aljából le kell,hogy vágjanak,mert rájuk meg minden hosszú,a cipők meg akinek kicsi lába van pl 35 vagy annál is kisebb,na ők se kapnak magukra tökéletesen passzoló öltözéket.Köszönöm,hogy elmondhattam a véleményem.
Sziasztok! Én 178cm vagyok. Sokáig gyűlöltem magam emiatt, olyan szinten, hogy nem is tartottam magamat szinte nőnek. Mindenki fölé tornyosulni, akkor is, amikor jó lett volna beleolvadni a tömegbe. Aztán belekerültem a modellkedésbe és lassan kezdtem elhinni, hogy én is nő vagyok.(Megjegyzem mellékesen, hogy amilyen ruhákat bemutattunk, azok egy alacsonyabb nőn tényleg nem álltak volna olyan jól.) A párom szerencsére 190cm. Szerinte neki én vagyok a tökéletes magasságú nő. Manapság már csak akkor nincs önbizalmam, ha nélküle vagyok. Magassarkút a mai napig nem merek felvenni, olyan feszélyezve érezném úgy magam, ezért mással próbálom hangsúlyozni(derékig érő haj, sportolt alak, belső tulajdonságok...), hogy én is nő vagyok és lehetek szép magasan is.
Ne kritizáljuk egymást! Éppen elég elfogadni sokunknak a saját adottságait.
Miért kéne-kellene alacsonyabbnak látszani? :-)
A 180cm magasságomhoz is felvehetek magassarkút és egyáltalán nem okoz problémát....jobban zavarja az alacsonyabb Hölgyeket az,amikor beszélnem kell velük :-)
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?