Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretném visszakapni a párom fórum

Szeretném visszakapni a párom (beszélgetős fórum)


1 2
31. Mézes-Krémes (válaszként erre: 1. - Cs91brigi)
2015. jún. 19. 08:42

A történetet olvasva csak azt nem értem, hogy miért te akarod őt megszerezni ismét? Miután ő csalt meg, nem neki kellene ezerrel a bocsánatodért esedeznie? Ha ezt nem teszi, akkor az elgondolkodtató szerintem...


Hát én nem innám meg a ciánt rá, hogy távkapcsolatotok alatt nem csalt meg. Valószínűleg csinálta, és ezért még követ se lehet egy emberre se vetni szerintem. Az más kategória, szerintem ha egy páros vállalja a távkapcsolatot, akkor kimondatlanul is, de vállalják vele azt, hogy bizonyos igényeiket mással elégítik ki akkor, amikor hónapokig nem látják egymást.

2015. jún. 18. 20:50

Szerintem a lakásfelújításba beleadott összeget mindenképpen kérd el tőle, akár részletekben, ez nagyon fontos.


Csak azt csábítják el, aki hagyja magát, kísértés mindig lesz és hullámvölgy is mindig lesz.


Szerintem is költözz vissza külföldre, első lépésben akár a közös lakásba, aztán majd meglátod... de ne hagyd, hogy kikészítsen ez a helyzet. És beszéljétek meg, hogyan fog kifizetni téged és mekkora összeget ad.

29. syria (válaszként erre: 14. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 20:38

Helyes. Menj, járjad az utadat; használd a közösen megteremtett lakást.

Így lehetőséged lesz arra is, hogy betedd a próbát: érdemes-e visszaszerezned.

2015. jún. 18. 20:20
Én azt javaslom,költözz vissza,főleg ha az új állás ajánlat annyira kecsegtető.de anyagilag mihelyt megengedheted magadnak keress albérletet.Utána már az idő mindent megold!Csak okosan!Az eszedre is hallgass, ne csak a szívedre!Ha nem jön mégsem össze legalább lesz egy jó állásod és elmondhatod:te mindent megpróbáltál!Csak ne görcsölj rá nagyon!
2015. jún. 18. 19:45
Nekem is ez az érzésem: a lakásfelújítás finanszírozása fejében volt jó fej, most meg már nem is érdeklődik! Brigi légy résen!!!
26. kiskutya24 (válaszként erre: 25. - Bichi)
2015. jún. 18. 19:22
Nem elképzelhető esetleg,hogy a távkapcsolat idején is megcsalt,talán mindvégig ezzel a nővel?Ki tudja,Lehet,hogy csak most bukott le,és áthárított mindent a "gazcsábítóra"?!Talán a lakás felújitás finanszírozását is csak érdekből engedte!Nekem valahogy olyan érdek szaga van!Javítsatok ki ha tévednék!Ne értsetek félre nem ítélkezek,csak hát ilyenkor minden megfordul az emberlánya fejében.
25. Bichi (válaszként erre: 1. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 16:27
Én már azt sem értem, hogy még 1 éve sem éltek együtt, és máris beletetted a pénzed az ő házába, és közös a bankszámla is? Ez szerintem iszonyú felelőtlenség a részedről. Egyébként meg ha ő is akarná újrakezdeni, akkor arról valószínűleg tudnál, mert lennének jelek, ha nincsenek, akkor ő már nem akar semmit. Ettől függetlenül úgy gondolom, hacsak ő már nem 100 %-osan nélküled képzeli az életét, akkor vissza lehet hódítani, csak sok idő, türelem és megalkuvás kell hozzá. A kérdés csak az, hogy van-e értelme, és nem azért, mert kutyából nem lesz szalonna, hanem talán nem is akar téged annyira. Mert ha évek lennének mögöttetek, vagy gyerekek, akkor biztos, de így... Főleg, hogy azt írtad, hogy nagyon megbántott mielőtt eljöttél...
2015. jún. 18. 15:42
Ja, és ha saját cég, akkor ki rúgta ki? Vagy ezek szerint nem saját
23. gribedli*** (válaszként erre: 5. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 15:40

Ha ùgyis kirúgták onnan és a csaj rúgatta ki, miért gondolod, hogy ezek után még lesz köztük valami? Vagy nem értem, most járnak, a csaj kirúgatta és a pasi úgy tesz mintha mi sem történt volna és továbbra is járnak?


Igazából talán visszacuccolnék a helyedben arra a pár hónapra, míg összejön a pénz, hogy elmehess, de màr nem mint szerelmesek, hanem mint haver (bár rossz szó, mert haverkodni ilyennel minek?), vagy visszaad egy kis pénzt abból, amit a lakásra fordítottál.

22. kriszta773 (válaszként erre: 18. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 15:28

de látod, hogy mégis megtörtént, és nem az lett a végkifejlet, hogy most ezerrel teper és próbálja rendbe hozni :( ilyen helyzetben nehéz tisztán látni meg dönteni, és sokszor mindenképpen folytatni akarják és elhinni, hogy több ilyen nem lesz, és ez is más hibája volt


azt te tudod, hogy adsz-e neki egy újabb esélyt, feltéve, hogy ő is ezt akarja, mert ez a mostani helyzet nem egyértelmű, de tényleg legyél azon, hogy ha újrakezditek, ő is akarja minden téren és tettel, meg függetlenedj tőle, hogy ne hozhasson ilyen helyzetbe

21. dd4fac34d4 (válaszként erre: 7. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 15:12

Én vitatnám, hogy a probléma lényege: "ő hibázott". Két ember kapcsolatába akkor fér bele egy harmadik, ha ott hely van! Ha már nem zár szorosan a viszony! És ez nem feltétlenül annak a kérdése, hogy valamelyik fél hibázott, de lehet az is.

MIndenképpen az lenne a jó, ha nagyon higgadtan, korrekten megbeszélnétek, hogy neked most vissza kell oda menni a leírt okokból, mi legyen rövid és hosszabb távon.

20. kiskutya24 (válaszként erre: 14. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 15:02
Azt javaslom,hogy minden eshetőségre készülj fel ,és mihamarabb függetlenítsd magad tőle anyagilag!Már csak azért is hogy ha mégis rosszul sül el a dolog és végérvényes találna lenni a "szüneteltetés"akkor legalább anyagilag legyél független.Ja!És azonnal szüntesd meg a közös bank számlát!!!Ki tudja!?Az ördög nem alszik!Sok sikert!!!
2015. jún. 18. 15:01

Nekem is volt olyan párom aki megcsalt 5 év után.Együtt élt aztán a csajjal mégis hozzám járt állandoan sirva,hogy kezdjük ùjra hiába szerettem nagyon nem tudtam volna vele újrakezdeni

Ha te ugy érzed,hogy igen akkor beszéld meg vele,hogy ő mit szeretne.

2015. jún. 18. 14:56
Tudom, mert bíztam benne, és most sem bírt ezzel a tudattal élni, hogy megcsalt, és amint összeszedte a bátorságát, elmondta. Plusz, észre is vettem volna rajta.
17. kriszta773 (válaszként erre: 14. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 14:54

arra sajnos ne vegyél mérget, hogy nem csinált semmit, valószínűleg ez is vagy kiderült, vagy azért mondta el, mert úgyis megtudtad volna


ha mindenképpen vissza akarsz menni a lakásba, előre beszéld meg, és tisztázd a dolgokat, utána meg próbálj más megoldást találni. akárhogy alakulhat persze a dolog, de ha például úgy, hogy ő mással hetyeg, bizonyára ezt nem akarnád végigasszisztálni :(

16. epervirág (válaszként erre: 14. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 14:47
Ha távkapcslatban éltetek akkor honnan tudod,hogy akkor nem csalt meg??
2015. jún. 18. 14:33
Mindegy,hogy mi mit mondunk,te hallgass a szívedre.Ha azt érzed,hogy meg kell próbálnod újra vele,akkor tedd azt. Nem vagy naiv kislány mint írtad,gondolom számoltál már azzal,hogy nem biztos a boldog végkifejlet,de legalább megpróbálod.
2015. jún. 18. 14:24
Visszamegyek a lakásba, de nem úgy, hogy együtt vagyunk, csak befoglalnék 1 szobát, mivel van vendégszobánk, onnan járnék dolgozni és ennyi. Az a furcsa ebben az egészben, hogy 4 évig éltünk távkapcsolatban 1400 km-re egymástól, és soha nem fordult meg a fejében, hogy akármit is csináljon, és akkor most amikor együtt voltunk, és persze több volt a stressz, mert ugye a távkapcsoltban a mindennapi stresszfaktorok nem jönnek át, akkor nem bírja, és megcsal.
13. kriszta773 (válaszként erre: 12. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 14:21
nem akarlak megbántani, de ha a te párodat ilyen könnyű megszerezni, akkor mégis mit vársz tőle? nyilván ha rendbe akarná hozni a kapcsolatotokat, akkor nem lenne most csend, hanem próbálná ezerrel. biztos jó ötlet visszamenni ahhoz, aki nem tesz semmit, de esetleg simán venné, hogy akkor most minden megy tovább?
2015. jún. 18. 14:17

Köszönöm a sok választ, és a véleményeket, jól esik, hogy segítetek :)

Sajnos a lakás eladása és kiadása nem lehetséges, mert a mi környékünkön több generációs házak vannak, és nálunk is az ex apósomék laknak a földszinten mi meg az emeleten.

Az is furcsa nekem, hogy megkérdezte a család, hogy miért jöttem ilyen hirtelen haza, és miért nme szóltam senkinek, és azt mondta vasárnap, hogy csak tanulni jöttem, de amint megvan a diplomám már jövök is vissza. Pedig nekem még azt mondta, hogy mindenkinek el fogja mondani, hogy nem tudjuk, hogy hogyan tovább.

A nőt csak azért gondolom, hogy nagy sz..r keverő, mert ismerem már régebb óta, sőt azokat is, akiknél már bepróbálkozott. Eddig nem hallottam róla semmi jót, és nekem is mondta, (mikor kiderült, hogy mit tettek az exemmel) hogy azért jött vissza Németországba, hogy a páromat megszerezze, és az orrom alá is dörgölte, hogy és látod...sikerült.

11. syria (válaszként erre: 7. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 14:09

A helyedben nem gondolkodnék, mindenképpen kimennék a jobb munka miatt. A többi meg majd kialakul magától.

A csalásért, a jözös kasszáért az expárod minimum tartozik azzal, hogy ne kényszerülj albérletbe.

10. kriszta773 (válaszként erre: 5. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 14:07

nem kell ám mindent arra a nőre fogni, valószínűleg nem boszorkány, hogy megbabonázta szegény párodat, aki nem tudott ellenállni, sőt még a munkahelyéről is simán kirúgatta :)

ha közös a lakás, és pénzt is öltél bele, akkor is eladhatjátok, kiadhatjátok, kifizetheti a részed, vagy bármi más megoldás

2015. jún. 18. 14:06
bátraké a szerencse...de ne meglepi legyen elotte Beszélj azert vele:)
8. kriszta773 (válaszként erre: 7. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 14:03
miért kéne feladnod bármit? albérletben is lakhatsz, vagy a munkaadót is meg tudod kérdezni a lehetőségekről. csak te nagyon vissza akarsz menni hozzá, ezért erősíted magadban, hogy ez lenne az egyetlen lehetőség
2015. jún. 18. 14:00
Most kaptam egy óriási lehetőséget Németországban, a szakmámban :( olyan igazságtalannak érzem, hogy mivel ő hibázott, és mindent eldöntött magában, nekem kell feladni a terveim, és az életem, hogy hazaköltözzem, és 150 000-ért dolgozzam.
6. anya4005 (válaszként erre: 5. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 13:57

Akkor? Menj,lakjatok együtt,és lesz,ami lesz! Te már döntöttél! Bárki bármit mondana,úgyis hozzá költözöl,vele fogsz lakni,aztán ki tudja... Bár,én kérném,hogy fizessen ki,és albérletbe mennék inkább,vagy nem is tudom.

Miért nem maradsz itthon,és keresel munkát?

Bár,menni akarsz...hozzá!:)

2015. jún. 18. 13:53

Az a baj, hogy mindenem nála van, és egyenlőre nincs lehetőségem elköltözni, mert a munkáim nem fizetnek úgy, hogy egyből elköltözhessek, mivel közös a bankszámlánk és mindenünk, így csak hozzá tudok visszaköltözni. Együtt újítottunk lakást (ami az ő ötlete volt) ahova én is beleforgattam sok pénzt, így nem tudok egyenlőre önállóan talpon maradni. Úgy jöttem el, hogy szünetelünk, mert nem akarta kimondani a dolgot, mert nem akart igazán szakítani, aztán mondott valmait, ami után azt mondtam, hogy befejeztem vele, mert nagyon megbántott. Most nem beszélünk, körülbelül semmit sem, mert nem akar megnyilni nekem, nem tudom miért. Közben kirúgták a munkahelyéről (engem értesített először), és az az érzésem, hogy azért rúgták ki, mert a csaj is ott dolgozik, (nagyon tehetséges abban, hogy tönkretegye mások életét, ez volt a 4. párkapcsolat amit tönkre tett, kb 2 éven belül)és válamit mondott a főnöknek, amiért az expáromat kirúgták.

Tudom, hogy lesznek kutyák, gyerek, munka és minden, de valahogy az az érzésem, hogy vele kell maradnom, vagy, hogy mi összetartozunk (nem azért mert kapcsolatfüggő vagyok, vagy valami, mert lenne sok lehetőségem), de ez olyan, ami mindig belekúszik a fejembe, és ott motoszkál benne.

4. anya4005 (válaszként erre: 1. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 13:45

Ha komoly kapcsolatot szeretnél vele,esetleg egyszer gyereket is,akkor mi lesz? Mert meló,házimunka,kutyák akkor is lesznek,és még kevesebb idő jutna egymásra. Úgy tűnik,a srácnak egy kis szabadaidő elég volt a félrelépéshez,képzeld,mi lenne,ha még egy gyerek is végigüvöltené az éjszakát: akkor menekülne csak igazán.

Szerintem nem volt elég erős a kapcsolatotok ahhoz,hogy megoldjátok a problémákat,napi feladatokat,következésképpen nem látom értelmét a hozzá bútorozásnak. Keresnék más megoldást,és hagynám a pasit! Sajnos az a tapasztalat,hpgy aki egyszer megtette,másodszor is félremegy!

3. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 13:42
Hívd fel, mielőbb, hogy tudja; visszaköltözöl egy időre. Már a beszélgetéskor leszűrheted a lényeget.:))
2. kriszta773 (válaszként erre: 1. - Cs91brigi)
2015. jún. 18. 13:38
hát de ebbe talán neki is van beleszólása, hogy együtt akar-e élni veled. azért nem kötelező meg muszáj visszabútoroznod hozzá. ha ő békülni akar, akkor persze örülni fog, és talán rendbe tehetitek a dolgokat, de azt te tudod, volt-e olyan erős a kapcsolat, amiért megéri. mert nem lehet becserkészni valakit, ha ő nem akarja, és várhatóan a jövőben is sokat fog dolgozni.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook