Szerelmi bánat:) (beszélgetés)
azért köszönöm mindenkinek aki beírt.
ha van fejlemény majd beírom.
megérzéseim vannak, és eszem is*/ gondolom:)*/
éppen ezért gyanus a dolog.
ha nekem se lenne, akkor csak intettem volna!
agyő baby
Szerintem ne hallgass senkire....rám se,senkire!
Tedd azt amit jónak látsz,és annak érzel.
(Egyébként lassan 40 éves leszek pár év múlva)Én biztosan nem futnám ezeket a gyerekded köröket.Azon már túl vagyok.Ha akarok valakitől valamit ,jobban érdekel az igazság,mint a kis szerelmi játékok.......Szóval nem finomkodnék a helyedbe,hanem mindenre rákérdeznék,ami érdekel,ha ettől fog odébb állni,mert nem meri bevallani neked az érzéseit,vagy hogy miért játszik néha kámfort,akkor pedig még mindíg ott a lehetőség azt mondani neki,hogy oké,akkor végeztünk,ennyi volt.
De még egyszer mondom ,ne rám hallgass,ez és a többi csak tanács,a döntés a te kezedben van és a hiba lehetőség is.....Sok szerencsét!
az emberi hangút arra értettem, hogy nem mindíg az élcelődő, kioktató, lenéző, lekezelő, hangvétel a jó.
"Lehet ez a lany gondja is veled :)"
erre gondoltam...
.
azért köszi...:)))
NA ez emberi hangú volt...
nem hívom fel ennyit tehetek,,,
a holnapi vissza szívatásról lebeszéltetek...
talán jobb is így...
Varázsszóra vágysz? :)))
FUSS!
És boldog életed lesz (még akár vagy) 70 évig.
hát melletünk talán 30%-esélyt látok, a többi....:(((((((((ezt sajnos én is érzem....
csak jó lett volna hallani hogy tessék itt a megoldás, a varázsszó, ezt mond neki,, és 70 évre a tied:)))))))))
ne keljen már vígasztalnom,,, jó hogy segítetetek, és kész.
lehet hogy tehetősebbet, de akkor csak had menjen.
Antea sem szól be kevésbé, mint bárki más, csak direktebben fogalmaz. :P
Hát megkaptad a több "hasonló" korú nőt, húzogattad a strigulákat? Hány szól mellette(tek), hány ellene(tek)?
Mit varsz tolunk? Mi mint kivulallok latjuk a leirasod alapjan az egeszet. Veded ot? Hiszen a velemenyunket abbol alakitjuk ki, amit leirtal rola. :DDDD
Lehet anyagilag nem vagy neki eleg jo. Azt irtad, hasonlo az egzisztenciatok. Lehet o azert maganal tehetosebbet szeretne.
Bocs, hogy segiteni probalunk, lehet nem ugy tunik ez neked, talan kar az idonkert.
hogy szép vagyok-e? az szubjektív....:))))
de nem rátok gondoltam,,, mondjuk antea néha beszól...:))) néha rosszat:)))
de alapvetően rendesek vagytok.
ezért is jöttem ide,, itt egyszerre több hasonló korú nő szemszögéből láthatom az egész dolgot.
próbáltam,, de kicsúszik mint az angolna,, kitérő válaszok,, figyelem elterelések, stb.
azon gondolkodok, miközben itt irkálok, és próbálom 3 nővel szemben védeni az igazamat, meg ŐT! hogy van-e? értelme egyáltalán ennyi felesleges időpocsékolásnak. lassan okafogyott lessz az egész.
Carscac!
lehet a dolgot kivesézni,filozofálgatni ,vajon miért teszi amit tesz,de ezzel nem leszel bejjebb semmivel!
Én biztosan tisztavizet öntenék a pohárba,és addig nem tágítanék,amíg a kérdéseimre nem kapok választ!
Lehet ,hogy sokkal komolyabb dolgok lehetnek a háttérben,mint gondolod.Értelmes felnőtt emberek vagytok,beszéljétek meg!!!!!
Könyörgöm, vegyük még egyszer: honnan TUDOD, mit érez? Azt mondta?
Jaj, egyszer sem nyusziztalak le... asszem. Csak nem értelek. Vagy Te nem érted magad? Azért futsz utána, mert volt 4 jó hónapotok - néhányszor megszakítva; jó az ágyban (de legalábbis nem győzi elégszer a füledbe suttogni, TE mennyire jó vagy - hát ezt szívesen elhallgatnám én is jó sokáig); titokzatos (ezek a sztárallűrök) és nem azt csinálja, amit Te elvárnál tőle (néhányszor jól belédrúg). Ez szerintem nem szerelem, csak fellángolás. Ami nem úgy alakul, hogy a Te irányításod alatt maradhasson, ettől belebeszéled, hogy ez az igazi szerelem. Súgok: ez nem az.