Szerelem baj (beszélgetés)
1. Senkinek semmi köze kettőtök kapcsolatához!
2. Aki emiatt lekurváz szerintem az agyi és szexuális kapacitása, kultúrája meg minden ilyen dolga egy felmosovödörével egyenlő.
Én csak azt tudom mondani, hogy nálunk megy a dolog és sokkal de sokkal jobb minden ( az együttlét, a szex, a találkozások ) mint azelött.
Miért? Mert szeretjük egymást, őszintén megbeszéljük a dolgokat akármi legyen is és élvezzük a másikat!
Tapasztalat!!!!
Ha egy kicsit hagyja a lány, és a pasi tényleg szereti akkor jelentkezni fog.
Nem azt mondom, hogy rakja talonba, hanem azt, hogy ne nyomuljon! Legyen diszkréten a háttérben! JA és ne erőltessen semmi " dönts már mi legyen azonnal most " dolgot!
nézd nehéz tanácsot adni de megprobálom.hogy megfogadod e az a te dolgod.ha jól értelmeztem amit írtál akkor se voltál sovány mikor megismert.
szerintem ezt megkéne beszélnetek.nem jó ha féltékenykedsz.ha ugy érzed hogy már nem szeret eléggé változtass a dolgon.dobd fel valamivel a szexuális életeteket.és tanácsolnék egy olyat hogy keress fel egy szexológust.nem kell szégyelni.
ha utánna sem veszel észre változást,akkor nem vagytok egymáshoz valok.
Ha csak szexelni akar és te is akarod akkor ne az legyen benned, hogy jaj kihasznál hanem az, hogy HEHE MOST ÉN HASZNÁLOM JÓL KI ŐT!
Könyörgöm ha te is élvezed, hogy szexelsz vele mint barát akkor hol a kihasználás?
Viszont mielőtt belemész egy ilyenbe el kell gondolkodnod, hogy mennyit ér meg és mennyit fektetsz bele! (de ezt már mondtam)
pl ezért :
". szex előtt még mondtam n neki, h nem akarom úgy , h ne járnánk de csak megtörtént azt hittem utána , h kibékültünk."
Mert szerintem azt hiszi hogy ha van és sex és a pasinak is jó akkor kifognak békülni,pedig nem biztos hogy így lesz,csak sexel nem lehet valakit visszaszerezni.
Most ellent mondok magamnak!
Hívd ha kívánod és úgy gondolod, de mivel ö lépett ki egy picit hagyj neki időt, hogy megérjen benne a dolog.
Sok szerelmes lány ott rontja el a szakítás után, hogy halálra szekálja a pasit és lehet, hogy lenne folytatás ezzel a hozzáállással elrontja!
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?