Szenvedély az órák iránt- ha nő vagy (beszélgetés)
én is óragyűjtő, óraimádó vagyok:)
Pár éve kezdtem gyűjteni őket, a tesz-veszen jókat ki lehet fogni, többször cseréltem is már. Van karkötő órám (az éppen Avon-tól) de általában a különböző színű (bőrszíjast szeretem) és jó nagy átmérőjű órákat gyűjtöm:)
Hétköznap viselem csak, hétvégére nem kell, nem sietek dolgozni vagy gyerekért, szóval nem érdekel az idő.
A mobilt meg elő kell venni, télen körülményes:)
én egy igazi hippi vagyok:-)
néha azt sem tudom, hogy hanyadika van, de nem érdekel
az sem, hogy hány óra
karkötőszerűket szeretem,és nagyon imádom az órákat!
Rengeteg félém van...
Én se szeretem a karórát! :S
De nyáron vettem, de semmi márkás....csak utáltam mindig előkeresni a telót, hogy megnézzem mennyi az idő!! Úgyhogy vettem egy olcsó, "divatos" órát......kb egy hónap múlva el is tört! Azóta sincs!! :)
Nekem egy oram van, egy olcso fajta, nem markas. Persze, egy karkoto szeru orat valasztottam, hogy mindenfele es minden szinu ruhamhoz menjen.
A baratom anyukajanak nagyon sok oraja van, minden szinu, tobbfele modell.. Mindenki mas.
Nem tudom eldönteni, hogy a nőket általában érdekli az, hogy milyen karóra van rajtuk, vagy sem?
A kérdésem az lenne, hogy a nők milyen órát viselnek, számít -e a márkája, ára, tulajdonságai (pl zafírkristályos üveg, automata...) ?
Vagy elég, ha csak funkcionálisan betölti a szerepét, azaz mindegy milyen, csak az időt mutassa pontosan és kész?