Szentendreiek, és környékbeliek gyertek ide! (beszélgetés)
az én gyerkőm is örökké pózol, imádja a fotozást :)
tehetnél fel több képet róluk :)
jaja,és mindig beácsorg mikor fotózzuk!Apánál van egy a balatonon készült az is édes!
vissza jelöltem. Édik a lányok
"a kis modell" haláli :)) Nagyon cukin tud pózolni :)
Sokkal könnyebb,erről biztosíthatlak!
hát az tuti, h megőrülnék ha egy totyogós mellé lenne egy újszülött :)
Euzért is gondoltam így a dolgot :)
Hát igen,majcsak belejössz,ne félj!az a korkülömbség ami a gyerekek között lesz,az már elég jó,legalábbis jobb mintha egymás után jöttek volna!nem??én nekem jobb volt!
persze, csak attól félek, h ugye ő max 1-2 hetet tud velünk otthon lenni és utána vissza kell mennie a melóba mi meg ott maradunk hárman, dorkámmat hozni.vinni kell az oviba, közben el kell látnom az újszülöttet.. Gondolom biztos belejövök majd, csak attól félek, h nem elég hamar :((
Az ember mindig fél,aztán amikor benne van már a dolgokba,minden tök természetes!És ott van a párod is,gondolom úgyis segíteni fog!?
Én szinte el sem tudom képzelni mihez fogok kezdeni két gyerekkel... Eléggé félek, h nem állom meg a helyem :((
De mindig arra gondolok, h nem én leszek az egyetlen kétgyerekes anyuka, sőt van akinek több is van (pl te is :D). Mások is megoldották/megoldják, remélem nekem is sikerülni fog.
Oké,gondolom milyen lehet,én is végigcsináltam párszor!
bocsi, én is. csak tényleg dolgozom közben. otthonról nem sok időm van, este meg már kedvem nincs mire idejutnék. Fél 6 mire haazérek, gyerkő vár, vacsi, fürdés, apa is ott van még.. Plusz a pocaklakóval egyre kevesebbet bírok.. De majd ha otthon leszek :))
Az jó,de legalább megteheted,nem sok ilyen hely van!eltüntem,mert közbe megírták a párhoroszkopom,és egy kicsit hosszú volt,de tök igaz!
hát azt azért nem mondanám.. Igyekeztem azért :)
Otthagytam a kocsit a gumisnál, addig elintéztem a postát. 2 in 1 :DD
Muszáj, mert azért melóidőben vagyok
Hát igen!Oké holnap talizunk!
Szomorú, de sajna nem tudjuk a sorsunkat előre!
Mennem kell mostmár, mert a gyereket hívják MSN-en! Holnap várlak ide!!!
Puszi és próbáljatok meg jók lenni!!!
S Z I A S Z T O K ! ! ! !
bocsi itt vagyok, csak dolgozom közben
Most el kell mennem a postára meg átrakatom a téli gumikat de majd jövök még vissza :D
Igen akkoriban született a Veráéknak a pityu!Én akkor voltam 5 éves!Utána is sokat segített neki,és utolsó pár hetében is,már Ő pelenkázta,etette,meg minden!!
Szerintem a kismamákkal cseveg.
De, sajnos emlékszem mindenre! Sokáig csak kérdezni tudtam mi van vele, mert feküdt. Nagyon örültem amikor először kijött és dumcsizhattunk. Sajnáltam a történtek miatt, de próbáltam nem éreztetni vele. Akkor még a kicsi szaladgált a lekerített kert előtt, és egy babakocs volt kint a napsugarak alatt. Emlékszem mindenre!! Nagyon sajnálom, hogy igy kellett történnie. Apud sokat segített neki azt tudom!
nagyon csöndbe vagy!már nem vagy itten?,
További ajánlott fórumok: