Szentendreiek, és környékbeliek gyertek ide! (beszélgetés)
Nem bánt,egy nyugtat,hogy mostmár nem szenved!Igen beteg volt,őrá nem emlékszel??1977-ben volt egy balesete amiben a bal oldala lebénult??és onnantól kezdve nem volt valami jó állapotban,bár voltak jobb pillanatai az évek során,de csak rosszabodott az állapotat!májusban lesz 3 éve ,hogy elment!
Hát,én is!Pofailag olyan vagyok,mint Ildi!És engem sem érdekel a kor,van nekem 72 éves b.nőm is!csak amióta bepasizott ritkán talizunk!
Húúú! Ezt nagyon sajnálom! Nem mondtad, és mikor ha nem bánt a dolog. Beteg volt?
Most szedem össze őket! És ha sikerűl ez volt a szándékom! A borítót már részben megterveztük a gyerekkel! iwiw-en ott vannak!
oké,átadom!Elég volt a nevedet mondanom,és tudta kiről van szó!Anyukám már sajna nem él,ha eddig nem mondtam volna!
Lehet, hogy többet is találnánk ha közelebb lehetnénk egymáshoz! Eléggé kreatív vagyok, nem félek semmi újtól. Haver is tudok lenni, jó a humorérzékem is, és nálam nem számít a kor!
Jól pörög a topic!!! Lassan mennem kell sajna, de reggel pattanok ide!
Tudom azért írtam!Igen láttam,hogy nagy költő vagy!!Jók,én már kaadattam volna a helyedbe!Meg az élettörténeted is!
Még emlékszik rám??? Aranyos, jóban voltunk! Sokat dumáltunk amikor a kerítésen keresztül babáztunk...
Köszönöm, és én is őket!!!!
Mennék, mennék, de nagyon messze vagyok onnét!
Szereted a verseket? Irogatok amint kedvem van, és fent vannak a blogomon. Most hoztam át belőle kettőt a naplómba!
jól van ,jönnek a közös vonások,én is vágdosom a hajakat,egyre többnek!Ja apukám puszil!!
Igy van! A gyerekek gyorsan nőnek és öregszenek...
Mi meg csak lesünk mint a moziban, hogy úristen, nemrég születtek és már nekünk szülnek!
Kár,hogy egyikőtök sem tud eljönni fallabdázni,vagy valami hasonlót művelni!
Ez nem rossz ötlet. Én 16 éves koromtól vágom mindenki haját a családban, a sajátomat is! Tetszik és szeretem is! Ha nyitsz egy fodrászüzletet, visszaköltözöm endrére, és társulok!!!!
én is jártam suliba agyerekek mellett,és most is tanulnék,fodrász akarok lenni!
Én gyerekek mellet jártam suliba. Nem mondanám, hogy felhőtlen volt, de 4-re sikerültem. Most is megyek vén fejjel, legalább is jelentkeztem. Továbbképzésre!! Ki tudja, lesz e értelme?
És a suli?Bár én is szültem volna akkor,ha összejött volna!
Oké leesett a dolog,csak azt hittem van valami konkrét dolog amire kéne válaszolnom!
Vagy előbb!!!??? Én is 36 voltam, és mama lettem, de anyám is!
Most is lehet amig vagyok, vagy holnap korán ha Te is vagy! Ahogy gondolod!!!!
Amire szeretnél, nincs megkötve, hogymelyikre válaszolhatsz. Ha va mit hozzáfűznöd ird meg nyugodtan, számit az, hogy kinek szólt????
Nálun a fiam van csak, a többi mind lány, még az uncsik is! Majd teszek fel képeket róluk is.
Bizony az repül,mindjárt férjhez megy bár úgyis úgy terveztem,hogy 40 évesen mama leszek!
akkor majd,ha fent leszek hajnalba,oké??vagy most ?
gratula :)
Az én nagyom is már 5 éves :))
Őrült módon repül az idő...
mivan,ezt most nem értem,mire kell válaszolnom??
igen,,15,9,februárba lesz 3 a pici
hát én az elsőnél nem tudtam csak mikor megszületett. Most megkérdeztem, de apa nem akarja tudni így "én sem tudom" :D
Ez elég fura helyzeteket teremt néha, de ezt a 3 hónapot már kibírom pletyka nélkül. :)
Amikor az elsőt vártam,én is mindenféleképp fiút akartam,de ahogy megszületett azóta lánypárti vagyok!Mondjuk hozzájárult az is,hogy a tesómnak fiai vannak,meg a párom első házasságából is van 2 fiú....és borzalom!!
Oké, hány körül, mert akkor felmegyek rá. Nm eszoktam már később felmenni egyik gépre sem. Reggel 4-től az enyém 2 ig!!!
Aztán tünésem van, mert a gyerek dolgozik rajta. Honlapokat gyárt, meg szerverezik..
Okémegbeszéltük, de nagy legyen a kondér!!!
Ne aggódj, válaszolj arra mihez tudsz mit. Csak nem veszünk össze rajta????
További ajánlott fórumok: