Szempillaspirál (beszélgetés)
Ahan, nagyon jó.
Egy valami nem jött be nekem a quickliner nevű szemceruza, aminek az egyik vége ceruza a másik meg satírozó.
Szemfesték, púder, krémek mind nagyon jó.
A barátnőm az alapozóra is esküszik, én azt nem használok
Akkor tényleg próbáld ki!
Az enyém is borzasztó érzékeny, régebben havonta jártam szemészhez mindig be volt gyulladva (pedig akkor nem is festettem meg semmi), aztán szerencsére csökkent a gyulladás, de festésre gondolni sem mertem.
Aztán egyszer kaptam a Clinique arclemosóhoz ajándékba spirált, és semmi bajom nem volt tőle :) Azóta tudom festeni a szemem.
Próbáltam mást is, Benefit (ez egy nagyon drága amerikai márka), Estee Lauder stb, de semmit nem bír csak ezt.
Ez hogy elkezd hullani a szempillád ez durva, huh szegény!!!!
Max Factor 2000 calorie.
Én akkor veszem, amikor akciós (2e Ft alatt). Dúsít és hosszabbít.
A nem vízállót szeretem, mert az nem töri meg a pillákat.
Én is használom arcra is, nagyon szép tőle a bőröm, pedig előtte zsíros, fénylő volt. Azóta szép az arcom, már 4 éve használom. Arclemosó, arctonik, krém csak ritkán. És arcradír heti kétszer.
Szerintem is próbáld ki a szemes dolgokat, nagyon jók, hiperérzékeny szemre is.
A legjobban a hosszító, tartós , meleg vízzel lejövő spirál vált nekem be, lash power long wearing formula a neve.
És a cream shaper for eyes szemceruza :)
Szia!
Kb. 4800 ft, Clinique szaküzletekben; Douglas, illetve Marionnaud parfümériákban kapható. Ha elmész egy szaküzletbe, szívesen felkenik neked a spirált, legalábbis én nagyon kedves eladókat szoktam kifogni. :)
Loreal, Lash Architect :-)))
Tényleg szép hosszú és dús szempillákat varázsol!
Chanel Inimitable multi- dimensionnel és Sublime de Chanel, most ezek vannak nekem. Az YSL összes spirálja szuper ( kiv. vízálló, azt nem próbáltam ).
Próbálkoztam már én is olcsóbb márkákkal, de ahogy mondod, az kidobott pénz volt.
Én Cliniquet használok minden ilyenben.
Nekem csak ez jó, mert antiallergén, és nekem minden mástól 5 perc alatt olyan piros szemem lesz mint a nyuszinak.
A Cliniquetől semmi bajom, pedig a szemceruza, szempillaspirál egész nap rajtam van, 13 órás műszakban dolgozom.
Sokféle spiráljuk van, nekem az a legjobb ami hosszan tart, nem vízálló, viszont csak meleg vízzel jön le (de ugy nagyon könnyen, 1 simításra), szóval sem eső, sem sírás, sem izzadás nem viszi le, vagy maszatolja el.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?