Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Sziasztok :)
38ft???????????? azta :D ha hasmenésre adták akkor jónak kell legyen,bár túl olcsó :-O kb 170 ft körül hallottam 30ml-t.
Sziasztok!
Én is megvettem az olajat, de sajnos csak 30 ml-t kaptam. 38 Ft volt csak. :)
Viszont elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől és Csigusz írta, h többféle ricinus olaj van. Jót vehettem szerintetek? Túl olcsónak találom ahhoz képest is, amilyen árakat ti írtatok.
Szia!
Csak gyógyszertárban lehet beszerezni sajnos.Menj másik patikába.Én is jártam úgy,hogy az egyikbencsak 30milit adnak a másikba meg 100milit.
Sziasztok :)
Új kép a naplóban :-DD
:-DDDDDDDDDDDD na ezért csinálom éjjel :-DDDDDDDDD
Rám is furcsán néztek először a macskák,sőt még körbe is szaglászták a fejem az olaj szaga miatt,de már megszokták :D
Szia :)
Én majd éjjelre csinálom.Engem nem zavar hogy zsíros,szatyor+törölköző rajta és igy nem is érzem :)
Sziasztok!
Wow,milyen kitartó vagy :-DDDDDDDDD
Klasszul hangzik :O) kend tovább,biztos nőni fog.
Én ma olajozok ismét :)
Sziasztok!
Itt olvastam a ricinusolajról, kipróbáltam hajra (szempillára is elkezdtem, de két nap után meguntam meg idegesített, hogy olajos :D), másfél hete festettem, utána kezdtem pár nappal és már most kb egy centi lenövésem van, ilyenkor még semmi sem szokott látszani. :O (Szerencsére sötétbarnát festek feketére, így nem zavar, inkább csak látom, ahogy nő, és tetszik. :D) Ja, mindezt úgy, hogy eredetileg 3naponta akartam, de az első alkalom után kb egy hétig nem volt rá időm, stb, és még így is egy centi, nagyon bízom benne. :O Most majd szombaton fogom újra, jaj annyira jó lenne, ha sikerülne megnöveszteni végre, olyan tíz centi kellene hozzá, hogy vállig érjen. :D Ilyen tök rövid most, mert sosem bírtam ki a köztes, kezelhetetlen állapotát és inkább levágattam mindig.
Szivesen :)
Sokaknál használ,csak légy kitartó :o)
Szia!
Én használtam szemöldökre,volt egy kis rész ahol nem volt szál,visszanőtt elég gyorsan.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?