Szemkörnyékápoló (beszélgetés)
dr.hautschkát vennék? kb mennyi lehet az ára? 3-4 ezer
Hu az nagyon jó volt a hetvenes években,amikor még keresték a piacot.Édesanyám használta,tényleg csodát tett.Most sajnos csak hélia...,egy a sok közül.Nekem nem jött be.
dr.hautschka-t probálta vki? olvastam a honlapon hogy csak novényi osszeetevokbol áll
nem tudom, melyiket próbáltad az Avonból, de nekem az Anew termékek bejöttek, és nagyon szép tőlük a bőröm. Amit még szeretek, az a L'oreal a középkategóriások közül. Ha van rá pénzed, akkor még a Clinique trmékeket próbáld ki!
Szia! Nekem levendulaecetem (Antidepresszív, almaecetes kivonata hűsítő, gomba és csíraölő, pórusösszehúzó arctonik. Serkenti az arcbőr keringését, nyugtatja a kedélyt. Hatását a klasszikus T-vonalon fejti ki legjobban.) van a Garnier-es termékek mellett.
vmi jo kis szemkornyék ápolot keresek de nem tudom milyet. nem oránctalanitot mert még csak 26 vagyok hanem ami inkább megelozi a ráncokat. mandulaolajat szoktam kenegetni a szemkornyékem koré de ugy veszem észre nem hidratál..
szoval várom a tapasztalatokat . jot rosszat is.
avonos nem jott be. de most láttam az oriflamben kettot is csak az nem tudom milyen lehet
Szerintem mindenkinek más a jó,más jött be.
Van akinek az olcsóbb kategóriájú hasznosabb,mint a drágább..
Ha esetleg van abbol a fajtából minta,akkor érdemes kipróbálnod,mielött megveszed a teljes tégelyt.
Sziasztok!
Szerintetek jó a Chanel szemkörnyékápoló? tényleg olyan hatékony? hol lehet kapni, esetleg olcsóbban? vagy esetleg van más, ami ennél is jobb?
Válaszokat előre is köszönöm!
Hát még a Vichy sem egy csúcskategóriás termék, azt kell mondjam, ez csak hülyítés. Sajnos mélyebben kell a zsebbe nyúlni. Én régebben Biotherm-et használtam, ez 12000 forint körül volt, és bizony volt látszata. Most Chanel-t használok, ez 15000 forint, de gyönyörű szép a szemem bőre, teljesen ki van simulva. Fontos ezt korán elkezdeni, én 22 éves korom óta kenem,mert ha már kialakulnak a ráncok, azon javítani nem lehet, de megelőzni igen! :-)
Én Vichy-t használtam 5.500 ft. semmi látszata :(
Lehet velem van a baj
Arra mindenképpen jó, hogy nap közben magadnál hord és ha kiszárad a szemed körül, bekend! :-)
Alverdát használtam,azthiszem a körömvirágosat.Nekem tetszett az illata,és hamar felszívódott,nem volt ragacsos,viszont sajnos semmit nem ért.
Régen használtam niveát,kis kék tégelybe volt,az jó volt aránylag,de mostanában nem találok sehol.
énis csak 22 vok, és még tanulok, így énsem engedhetem meg magamnak a drága natúrkozmetikumokat. Most kipróbálom majd az alverdéset (bár nem túl jó illatuk van:( , mert énse szívesen használok mindenféle méreganyaggal telenyomott "sztárkencéket"..
Én még fiatal vagyok,de sajnos egyre több kissebb ráncom van,és sokszor karikás a szemem.Nekem még az sem vált be amit a kozmetikus ajánlott pl:Gigi,Ilcsi...pedig kellene valami ami jó,és nem is drága.
Sajnos rossz hírem van. Ha jót akartok, felejtsétek el az olcsó 2-3 ezer forintos krémeket. Ezekben nincsen semmi hatóanyag, nem is érnek az égvilágon semmit. Ide minőségi cucc kell! Érdeklődjetek kozmetikusoknál, el fogják nektek ezt mondani.
Az alverdéset énis néztem.. hm, nemtom lehet először kipróbálom azt, mert olcsóbb
én mindenképp olyat javasolnék amiben nincs, vagy a legkevesebb a műanyag...
én az alverdét használom és nem rossz, ja meg nem is drága.ismerosomnek az avo.-ostol bedurrant a szeeme:S
Hát elég "közép" katagória. De nemsokára jön a Jézuska.. ;D
Nekem nagyon bevált, és élvezet volt használni.
Köszi, a biotherm-ről elég jókat hallottam, megnézem majd.
Én ennyi idősen a Biotherm-et használtam. Nagyon jó volt. Van belőle érettebbeknek és fiatalabbaknak való is, kérdezd az eladó tudni fogja ennyi idősnek melyik való mint te! :-)
22 éves vagyok és lassan szeretnék szemkörnyékápolót használni, de nem olyan ami ránctalanító, mert csak megelőzésképp szeretném. Várom a tanácsaitokat, kinek mi vált be:)
További ajánlott fórumok: