Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Eve küldött egy linket, de most Győrben a Kardirex patika mellett mentem el,gondoltam beugrok, mert a Kardirex rendelőben van plasztika, szemhéj is, kíváncsi voltam ők mit ajánlanak hegkezelésre. Ezt ajánlotta, az uv szűrőset, a 15g-os 8650 Ft volt, így meg is vettem. A nem uv-s egy ezressel volt olcsóbb. Sztem ez jó ár, így nem variálok vele
egyébként még ezt is ajánlják sokan:
[link] - ebből megvenni 1 nagyobb méretűt és abból csíkokat vágva a hegre (kevésbé drága egyszeri beruházási költség is, meg nagyobb védőréteget ad)
Persze: Szent Ferenc Patika 1024 Retek u. 3.
Elárulnád, hogy melyik patika ez?
Sziasztok.
Felső szemhéjplasztikám volt 10 napja, akit érdekel kopogjon 🙂
Ha valaki használt bioptron lámpát: varratszedés előtt is lehet használni, vagy csak utána?
Ránéztem e-bayre és nem látom olcsóbbnak onnan, és még arra rájön a posta. Te láttad valahol jelentősen kedvezőbben?
Az sztem nem rossz ár. Nekem a fényvédő nélküli van, de igaz ami igaz, a nyár közeledtével nő az uv sugárzás erőssége.
Lejjebb kell görgetni a leíráshoz.
[link]
igen, és a bp-i nálunk lévőben van, 8900 a 15 g. fényvédős - biztos ami biztos a fényvédőset veszem meg. Kígyó patikában online 7200 ugyanez fényvédő nélkül. A fényvédőset láttam még valahol 8400-ért online patikában, de most nem rendelnék semmi mást (pont most jött meg egy nagyobb rendelés a pingvin patikától, de sajnos ők nem forgalmazzák ezt a krémet)
Szia, tudni nem tudom, de sztem ha zavarja a látást már, akkot megy tb-re
Fel is hívtad őket? 2015-ben aktualizálták azt a listát utoljára. Lehet érdemes előbb telefonon érdeklődni. De köszi az alternatívákat, én azt hiszem ebayen fogok rendelni, de csak mert most van, és meg tudom várni.
Szia!
Győrben vettem, de olcsóbb lesz neten rendelni. Eve azt írja, ebayen jobb árban van. Ezen nem láttam mellékhatâst, egy filmréteget képez, ami száradás után sminkelhető. Úgy funkcionál,hogy nem engedi be a bacikat és kisímítja a hegeket. Mondjuk fél év napi használatot javasol, de pici kell belőle. Nem viszket, nem piros tőle, pedig érzékeny bőrű vagyok.
Szia Helene, Vikinca írta Gabi számát, csak rajta keresztül. most vagyok 41, akkor 36 voltam, és tényleg nem volt annyira vészes (akkor csak a bal szememnél volt pici lógás, most mindkettőnél jelentősebb)
én itt kerestem és van is a közelünkben található patikában, ma megyek érte [link]
kapható online még a beautydepon meg pár online patikában, előbbiben szignifikánsan drágábban mint az átlag, utóbbiban meg akkor érdemes, ha amúgy is adnál le rendelést.
Dr Balint Bea Asszisztens Gabi:
06 30 298 0073 -en ezen mindig sikerrel jártam 😊
Sziasztok,
Engem is foglalkoztat egy ideje a tema, koszonom szepen a naplokba engedeseket.
Ming, hol kommunikaltal irasban BB-val? En fb-on, mailben irtam neki, de nem is latja...meg fura, h kep alapjan kuld el...mennyi idos vagy?
Mas:egy volt kolleganom baratnoje tb alapon csinaltatta meg tavaly a szemhejat, es nagyon szep lett, (a konkret dokino sajnos nyugdijba ment) tud errol vki vmit, hogy jatszhat-e, ill kinel milyen feltetelekkel lehet/erdemes probalkozni?
Keto-Cole krémet hol vetted? Vegy neten rendelted? Kérdeztem néhány gyógyszertárban, de sehol sem kapható, és nem is tudják megrendelni.
De jó!csinalj majd naplót...ha megvan az 5 évvel ezelőtti kep azt is rakd fol😊kivancsi vagyok,milyen az amire elhajtjak az embert😅
Ja és még annyi, hogy a fórumot kisebb nagyobb kihagyásokkal 5 (!) éve olvasom, akkor kértem is időpontot Beától, aki akkor volt babázásközelben. Kért fotót, és abban a pillanatban elhajtott, hogy ezt még talán nem kéne. Írtam is neki válaszként, hogy ok, akkor 5 év múlva találkozunk. És tényleg, gyakorlatilag majdnem napra pontosan jön ki az 5 év:)
Contractubex-et használtam császár után, sajnos nem igazán jött be, Marianne írta a kelo-cote-t teszek egy próbát vele, ha ezen kívül nincs más oka annak, hogy nem javasolják.
Jogos, a jégzselé, írom is a listára, van itthon ugyan de csak ilyen óriási. köszi szépen! Teszek majd fel én is fotókat műtét előtt, után stb.
A dokik nem nagyon ajánlanak semmit,ha szépen van megcsinálva....és ez ugye az orvoson mulik😉akkor nem kell semmi.
A szem alatti esetleges lilulasra jó az arnika,fekete nadalyto.
En a hegkezelésről (varratszedes után)annyit mondanék, ne száradjon ki a bőr.
Pl nekem a gyógyszertárban ajánlottak egy hegkezelot(contractubex)-csípett,viszketett tole a heg...jól van biztos velem van a gond,aztán a tájékoztatóban le volt írva,hogy hegmegvastagodast is okozhta🤬koszi pont ezt akartam kivedeni😅
Vettem jegzselet a gyógyszertárban-nem szabad fagyasztani,csak hűteni,első pár napban nagyon jól jott😊
Eolga naplóját nézd meg,nyilvanos😊
[link]
Sziasztok, köszönöm szépen nagyon sokatoknak, akiket privátban megkerestem és beengedett a naplójába, ezáltal segített meghoznom a döntést. Én két orvos között vacilláltam, végül BB lett a befutó, most szerdán megyek műtétre. Ami furcsa és nem értem: Doktornőék nem javasolnak sem előtte semmit (pl c-vitamin, amit értek a vérzékenyebb reakció miatt), sem utána semmit - pl. hegkezelő, vagy Bioptron lámpa stb - ez utóbbit viszont nem igazán értem.
Tudnátok ebben segíteni, még a műtét előtt szeretnék felkészülni, Bioptron lámpa bérlés, Kelo-cote kenőcs, esetleg árnika a szem alá - valóban nem szükséges semmit venni, vagy azért ezeket szerezzem be? Nyilván varratszedés után gondolnám elsősorban (bár talán árnika a szem alá az ödémára-foltokra addig is mehetne, nem?) Nagyon köszi!!
A telóm nem elég jó, hogy a szemzugban lévő megmaradt hurkácskák (kisebbedtek már) láthatók legyenek. Meg a szemöldököm ugye. Az valójában lent van, csak oda van festve felé. De javult sokat, jó lenne, ha ezek, meg kint azok a dudorok is szépek lennének
Nézem én. Köszönöm hogy beengedtél. Hát szerintem meg tök jó lett. Nem tudom mi az ami nem lett jó hogy így elrontottként írod a fórumra. 🤔
Köszönöm, remélem így lesz. A szószátyárokat én se szeretem, de azt nem bánom, ha válaszol vki a kérdésemre 😊
Köszi. Figyu, szerintem eszméletlen szép lettél, mármint, eddig is az voltál, de a szemed szép nyílt lett. Igen, látom a kis göböket, de szerintem ez , mint látom a képeken is, folyamatosan múlik,nekem is volt, másnak is! ez, van, hogy "vele jár", mert hát a régi képedet nézve volt azért elég sok bőrfelesleg, én úgy látom, nekem is... Ami visszamarad, a doki megoldja. Nem egy szószátyár típus, de ezt én nem is bánom. Szép vagy!