Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szerintem meg rengeteg orvos operált régen. Ha vissza nézitek a legelső oldalakat a szemhéjplasztikan..
Aztán persze a legerosebb kampány elvitte a lovat...
Egyébként a hoxan más is operálhat nem csak bb. Vagy nem??? Miért olyan furcsa.
Az hogy most jönnek elő a problemai az operált pacienseknek..nem értem miért ne lehetne beszélni róla?
Szerencsére engem nem érint a dolog. De ha benéztek egy két naplóba akkor olvashatjatok hogy nem kitaláció.
Bocsánat de nem birtam nem hozzá szólni. Akkor is ha engem nem érint a dolog..
És nemcsak bb meg boros létezik egyébként.
Hát igen a nagy számok törvénye B.B nél volt az itt levők 70%-a a többinél a 25%-a Borosnál kb 5%-a :D bár én nem hallottam még olyat aki panaszkodott volna B.B-re legfeljebb lassabban gyógyult és persze ezért valakire morcinak kell lenni :)
Köszi a választ!
Véletlenül sem szeretném lehúzni, csak feltűnt itt, hogy Boros betegei közt nem volt senki, aki panaszkodott volna, vagy csak én nem láttam.
Tegnap voltam Beánál, nagyon kedves volt, segítőkész, de ő maga is kicsit bizonytalan volt az eredményben. Picit kellne csak vágni, nagyon érzékeny és vékony a bőröm, pici a táska is, mégis nagyon zavaró, plusz ráncok.
Én azt nézegettem magamon, hogy a műtét után bizonyos ráncok eltűnhetnek, de mások felerősödhetnek, ezért nem biztosan megjósolható a végeredmény. Ezt mintha mások fotóinál is észrevettem volna, de nem tudok konkrét neveket mondani, annyit végignéztem már, és közben dolgozom is (elvileg :)
Volt aki ilyet észrevett magán?
6-án megyek Boroshoz. Kíváncsi vagyok, ő hogy látja.
Borosnál voltak ketten lehet hárman,,BB-nél rengetegen,,,,nem gondolom h olyan sok az elégedetlen BB műtött,,,,azért ne húzzuk le annyira Beát,,kezd átfordulni a dolog:(,,,inkább befejezem,mert megint vita lesz.
Sziasztok!
Úgy látom, legtöbben felső szemhéjat csináltattatok. Nekem -úgy tűnik- alsó kell, mert a felsővel nem lehet mit kezdeni. Eredetileg is az alsóval volt a nagyobb probléma, de a jó összképért belementem volna a felsőbe is.
Voltam BB-nél, és készülök Boroshoz.
Úgy látom, akik BB-nél voltak, ott több a rossz tapasztalat. Bár nagyon kedves a doktornő, nekem kicsit bizonytalannak tűnt. Főleg, hogy az én esetem nem is tú egyszerű.
Írnának azok, akiknek csak alsó volt, és elégedettek vagy épp elégedtlenek valamiért?
Jól látom azt, hogy akik Borosnál voltak, ők mindannyian elégedettek?
Köszi!
Szia,csak döbbent beavatott ismerősök,rokonok!!!!-Te meghülyültél!!!!-szövegek.
Ne hagyd magad, ha kell akkor kell!Csinálj elötte képeket,én is azt dugom mindenki orra alá!Volt olyan aki megkérdezte,hogy azon a képen ki van? az anyukám?
Igen jelentkezz. A műtét most lesz 21.-én.
Nem, nem másnak is vannak ebből családi összetűzései 😃 én speciel lassan 1éves leszek de anyám még mindig nem tudja. Nem árt tudni kit érdemes beavatni 😉 nyilván a párokat muszáj 😊 tőlem még előző nap megkérdezte a férjem hogy biztosan szét akarom vágatni a szép szemeimet 😃 utólag úgyis látják hogy kellett 😊😉
sziasztok,holnap lesz alsó szemhéjplasztikám.azaz ma :) megnézhetnék egy pár képet aki esetleg már túlesett rajta ?csak ,hogy az utolsó parám is elmúljon :)nagyon köszönöm
Hát ha lézert is csinál akkor jó nagy változás lesz..nekem se akarta elhinni a párom. Most meg mondja hogy hihetetlen. Néha elédugom a régi fotómat. Már nem is emlékszik rá milyen volt. Nekem óriási változás történt.
Szia! Én dec.6.-án megyek Boros dokihoz és január elején szeretném a műtétet. Felső szemhéj + lézeres ránctalanítás, de majd attól függ a doki mit javasol. Az én párom közölte, hogy felesleges pénzkidobás, mert tuti semmi nem fog változni.Voltam már pár kozmetikai beavatkozáson és azok valóban semmit nem értek, ellenben jó sokba kerültek. Na most ezért megyek biztosra, a plasztikánál nincs olyan, hogy nincs változás. Minden esetre csinálok jó sok előtte-utána képet, hogy az orra elé tudjam tenni. Simán el tudom képzelni, hogy különben azt mondaná nem lát semmi változást.
Itt mindenki olyan természetesen ír erről... csak nekem van ledöbbent és értetlen párom így műtét előtt?
Sziasztok! Dec. 5-én megyek Boros doktorhoz, még decemberben szeretném megcsináltatni a felső szemhéjam. Kicsit aggódok emiatt. Kopogtatok a naplóitokban, kèrlek engedjetek be.
Köszönöm a válaszod! Melyikőjük mit csinált neked? Mi volt a tapasztalatod? A szemfelszedés titkos naplódban erről írsz? Jelentkezhetek? :-)
A felsőd meg van csinálva?
Nehéz a döntés. Én Borosnál kezdtem, utána B.B.-nél voltam, majd most mégis a Borost választottam.
Megnéztem a képed Eva1988, nekem nem tűnik annak. De te tudod milyen volt, illetve milyet szerettél volna. Én is tettem fel előtte/utána képet.
Meglátjuk, alakul-e még. Dec.közepén megyek kontrollra, majd rákérdezek, hogy ez változik-e még. Nekem a szememen túllógó metszésem volt, kicdit felhúzta a doki a szemem sarkát. Szerintem ettől lett ránézésre kisebb a szemem. Még most is olyan érzés, mintha ragtapasz lenne rajta. És múnden reggel totál duztadt.
Nektek is?
Bb nem plasztika sebész hanem szemész ,
Boros meg plasztika sebész de nem szemész.
Úgy hogy...
De nézegesd a naplókat..
Sziasztok! Még nem döntöttem el, hogy Dr Boros Lászlóhoz vagy Bálint Beáta doktronőhöz menjek-e. Én alsó szemhéj plasztikát szeretnék csináltatni és a bőrgyógyászom azt javasolta, hogy olyan orvost keressek aki egyszerre szemész és plasztikai sebész is. Ha jól tudom a doktornő szemész orvos is. Ti mit gondoltok erről? Jelentkeztem pár naplóba, szívesen elolvasnám a tapasztalataitokat. Remélem a vélemenyeiteket elolvasva sikerül döntésre jutnom. (a feltöltött fényképen látszik a "problémás kérdés").
Szio mèg mindig ugy vagyok :( de remènykedek, hogy ez a fáradt és sírós arc megváltozik :)
Nézz utána a réteges koreai arcápolásnak 😉 egy krém nem tud mindenre hatni!
Szia!
Alakul a szemed? Olvastam itt a fórumon, hogy hasonló cipőben jártál mint én. Nekem felső szemhéj volt 3 hete és én is úgy látom, hogy kicsi lett a szemem. Mindenki azt kérdezi, hogy sírtam-e meg hogy beteg vagyok-e. :-(
Alakulni fog még? Neked szép lett végül?
Én nagyon szeretem a forever től az aloe propolis creme et..zsírosabb bőrre is jó azonnal beszivodik. Nyak dekoltázs arc szemkörnyék. De foltokra nemhiszem hogy jó. Szóval nekem az nincs úgy hogy nemtudom.
A szempilla növesztő 3 hét körül kezdi el hatását. Minden este lefekvés előtt kend..1 hónap után látni fogod..főleg amikor kispirálozod akkor fogod észrevenni
Sziasztok :) Igaz, nem konkrét szemhéjplasztika, de arc vonatkozásában kérdeznék. A bőröm zsíros, de nagyon vízhiányos. Tudnátok 40+ nőnek való klassz arcápoló krémet ajánlani, ami szemkörnyékre is jó, és az arc elszíneződését (pl. májfolt)is kiegyenlíti, vagy sok ez így egyszerre ? Köszönöm előre is.
Rendeltem én is Long4Lashes-t, kb. 2 hete használom, még nem tudok eredményről beszámolni.
Sziasztok ! Február közepére van időpontom felső szemhéjra :) jöttem olvasgatni,köszönöm ha beengedtek a naplótokba.