Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Napszemcsit beszereztem! Valahogy kibíron aut a pár órát. Szerettem volna 3 nappal későbbre tenni a műtétet de csak itt volt hely. Utána csak február közepe lett volna de akkor őrült sok a meló, nem tudtam volna elmenni. Valahogy kibírom....csak fizikailag ne legyek bajban.
Úgy tudom nem ott dolgozik de jár be műteni. A honlapja szerint a Budai Szemklinika munkahelye.
Szia,ha nem vagy szégyenlős,akkor egy sokat takaró szemüveggel,félhomályban vállalható.Egyenfüggő,hogy milyen gyorsan gyógyul az ember.....jelentkezz pár naplóba (enyémben napról napra vannak a képek) akkor kb láthatod mire számíthatsz.
Szia,
Régóta olvasgatok,de még nem szóltam hozzá témához.Remélem senki nem fog reklámmal megvádolni!:-)
A főorvos urat én tiszta szívből ajánlom! 2006-ban,tehát már 10 éve voltam nála,akkor 45 évesen, szintén alsó-felső szemhéjplasztikán. Honlapján a Galériában a 4.sor balszélsője én volnék...Ennyi idő után is nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Botoxra is hozzá járok,mindig megdicsérik,hogy még mindig milyen szép a szemhéjam. Az utóbbi 1 évben a jobb szemöldököm indult meg lefelé,most erre keresek valami megoldást.Ami miatt anno mellette döntöttem, hogy szedálásban végzi a műtétet-természetesen altatóorvos jelenlétében-így nagyon vidám hangulatban éltük meg a beavatkozást:-)
Hol dolgozik most,,Mária utcai szemklinikán?
Hát, de látszódik majd, azt ügye tudod?! Tapaszok, varratvégek. Én nekem kellett emberek közé mennem másnap, de a napszemcsit nem vettem le és lilulásom nagyon lightos volt!!
Köszönöm. Nem én választottam, a vizsgáló orvos a szemklinikán Hozzá jelzett elő a műtétre. Csak a honlapján tudtam informálódni Róla.
Jó választás,aranyos,kedves,nagyon jó orvos,,,,nekem 1 nagyon nagy műtétet csinált.
A munkahelyem egy színház. 3 előadásra be kell mennem. ( nem én adok elő 😀) 1.2.3. nap 3-3 óra. Utána van néhány szabad napom. Sajnos én csak nyáron vehetek ki szabit, szezonban nem. Valahogy át kell vészelnem ezt a 3 alkalmat.
Én egy hétig nem mentem emberek közé és neked sem javaslom. Elég gáz ahogy kinéz az ember az első napokban, aztán ha nem vagy rutinos ülve alvó, esetleg még a kialvatlanság is rátehet egy lapáttal. Szerintem nézegess szemhéjplasztika utáni fotókat és gondold át azt a szabit.
...és még egy kérdés. Engem Dr. Antus Zsuzsanna műt majd a szemklinikán. Ismeri valamelyikőtök?
Sziasztok
Januárban lesz egy felső azemhéj műtétem. Sajnos nem tudok szabira menni, így nagyon izgulok, hogy hogyan lesz az első egy- két nap. Nem megterhelő a meló, abszolút szellemi...de mégiscsak emberek közé kell mennem.
A műtéttől kevésbé tartok, olvasgattam itt sok- sok hozzászólást.
Sziasztok!
Dr.Ivanics györgyhöz készülök alsó felső szemhéjplasztikára!
Esetleg valakinek van tapasztalata a doktorral kapcsolatosan?
Köszönöm
Majd teszek fel képet,persze nem nyilvánosan h lássátok az összképet.
Látom két éve. Hát sajnos nem sokáig birta. Esetleg mostani állapotról van kép?
Szia, és mikor volt az elsõ?
agi1966
Krasznai csinálta a felsőt és arcplasztikát is.
BB. De egy kicsit nehéz dolga volt. Alapból nem volt egyforma. De gondoltam plasztikázva ez is megoldható a lógással együtt.
Szia! Az előzőt ki csinálta?
Nagyon régen találkoztam a nevével ,pár éve volt akit műtött ,nagyon szép lett neki és arcplasztikáját is láttam az is csodás volt.
Sziasztok. 19- én megyek BL-hez. Korábban már volt egy felső szemhéjplasztikám, de nem lett egyforma és kevés bőr lett kivágva a szem oldalsó részén. Így lóg ismét és ráncos is. Érdekes, de a ráncok azóta sokkal mélyebbek lettek a szem külső részén is.
Ferenc bekopogok én is, kérlek engedj majd be. Köszönöm előre is.
Kakukkfű hú nagyon kíváncsi vagyok egy Krasznai szemhéjplasztikara..biztos gyönyörűen dolgozik..
Szia. Igazából nem. Nem tudom, hogy Boros dokinál van-e rá lehetőség. Úgy tudom, hogy akkor kell altató orvos is. De az is lehet, hogy meg tudja oldani.
Sziasztok! Januarban lesz felső szemhéjplasztikám Krasznai doktornal.
Van köztünk valaki, akit ő műtött?
Szia. Altatás fel sem merűlt nálad? A hosszu műtéti idő miatt kérdeze
Igen, külső vágással. Azt mondta, hogy nálam nem lehet lézert használni.
Külső vágással csinálta Doktor úr alul-felül, vagy az alsót belső vágással? Nem lézerezte?