Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Az en esetem nem szokványos,egy balesetben sérült meg az arcideg a jobb oldalon, es igy nem egyforma a szemres.Az egyik szemem kisebb. Engem nagyon zavar. TT azt mondta,hogy egyforma nem lesz,de lehet jobb. Legrosszabb esetben semmi nem változik, Es valami belső varrasrol beszélt. De eléggé izgultam,igy nem tudom pontosan. Lehet h meg egyszer visszamegyek.
Sziasztok. Folytattam a naplómat, volt mit bepótolnom.
Végül én is Borost választottam.
Aki idén megy hozzá konzultációra, annak jövőre is az idei árak lesznek érvényesek. :) Megbeszéltem vele, februárban lesz a műtét és marad a 90e. Még alszom rá egyet, de valószínűleg BB-t visszamondom. Boros doki munkáit szebbnek és problémamentesebbnek látom a naplóitokban.
Huha, ez azért elég drasztikus emelés. Ez gyakorlatilag 155%. De jó, hogy én még idén megcsináltattam, mázli.
Jó szívű. Nemtud nemet mondani....
Ma este megyek hozzá, remélem így lesz :)
Ha még ebben az évben lefoglalod akkor a régi ár lesz érvényben. Kérdezd meg..
Sziasztok! TT-s naplót ír(t) valaki? Az ő munkáit még nem láttam. Most vettem észre BL weboldalán hogy árakat emel jövő évtől (90e helyett 140e lesz a felső), ezért még egy kicsit kutakodnék a lehetőségek között. Köszi szépen!
Tettem fel egy új képet. Előtte utána. Hát hihetetlen.
Köszöböm! Remélem nem lesz semmi gond!!! Csak úgy túl lennek már rajta.
Ráadásul én csak akkor találkozom vele, nem lesz előzetes konzultáxió.
Meg egyszer köszönöm Neked a megnyugtatást.
Igen,,nagyon jó orvos,voltak többen nála a fórumról.
Írtam már neked a legjobb kezekben leszel,,nagyon jó orvos...szemész plasztikai sebész,,úgy tudom az egyetlen Mországon.
Nem csak bb esek vannak .mostanában elég vegyes. Boros is van meg van Tönköl T is nagyon jó elismert doki ne bizonytalanodj el...
Nekem ő csinálta. Úgy gondolom nem fogod megbánni.
Megértelek. Én is egyre bizonytalanabb vagyok.
Ráadásul nem is magam miatt megyek, hanem küldtek....és a doktornőmről nem sokat tudok.
Izgulok.
Januárban megyek felső szemhej plasztikara. De most egy kicsit elbizonytalanodtam, itt szinte mindenki BB nél járt. En T Tamashoz jelentkeztem be. Szerintetek jo döntés?
Sajnos egyén függő.
Van aki gyorsan van aki lasabban regenerálódik. De ha valakinek már lóg a szemhéja vagy táskák vannak az nem fog magától eltunni. Vagy így megszokod és jó így neked vagy elmész és valtoztatsz rajta..
Műtét előtt állok, és egyre jobban megrémülök :) nem gondoltam volna, hogy ennyire elhúzódó, és azt hiszem komolyabb műtét, mint ahogy eddig hittem :(
A műtéti hegvonalak, vagy bármilyen heggel gyógyuló seb pirossága általában fél év, mire teljesen hozzáidomul a bőr színéhez. Nyugalom, és türelem :)
Tettem fel közeli fotókat.
Mindenkinek más a szeme igazából, így az eredmény is más és más. És minden dokinak van biztos rossz napja és jó, ahogy mindenkinek.
Szerintem mündkét doki elég jónak számít ezen a téren, nézd meg mindkettőt, és dönts szimpátia alapján
Nem, ott nem. Hát....majd meglátjuk. Majd ha végre lesz időm csinálok közeli fotót csak a szememről.
A pirosság és a heg mikorra tűnik el?
Minden felé. Oldalra azért mert a két végén a varratnak csomók vannak. Tehát szemzug szem szélén kívül. És ez egy erős damil. Kifeszíti a bőrt.
Ez sok mindent megmagyaráz. A feszesség alatt melyik irányt érted? Oldalra húzza, vagy felfelé?
Boros nagyon erősen feszíti meg a varró zsinórt. Ezért is lesz nagyon vékony a heg. Emiatt a szem amíg bent van a varrat nagyon feszülhet. Ahogy ki fogja venni meglátod mennyire fog változni. Kisimul. De majd megfogod látni.
A felső szemhéj 2,3 hónap alatt 1-1.5 mm et esik vissza. Ezt is bele számolja. És 6-8-12 hónap múlva nem fog vissza esni az egész. Ő feszesebben csinálja a szemet mint más.
Ez az én meggyőződesem..természetesen nem vagyok doki csak laikus szemekkel figyelem az eseményeket.
Ma van harmadik napja, hogy műtöttek. Délután leesett egy kisebb darabja a heget takaró tapasznak és megcsillant az eredmény egy része. És az élmény sooookkooooolóóóóóó - jó értelemben.
1. Lett felső szemhéjam. Állok a tükör előtt és csak nézem és nézem és nézem, hogy jééééé, a szemem felett látok szemhéjat. :-)
2. Lecsukva a szemem megdöbbenek, hogy mennyi hiányzik a szemhéjamból. Sminkeltem magam jó néhányszor, benne van a kezemben az a mozdulat, hogy mennyit húzok az ecsettel, hogy beporozzam. És most kb a mozdulat fele is elég.
3. Egy picit aggódok, mert van két dolog, amit nem tetszik és erősen ismétlem magam, hogy nyugi, ez még változik, ki kell venni a varratokat, stb... Megpróbálom majd megmutatni fényképen.
Az egyik, hogy mindkét szemem 'csúcsa' jóval előrébb van. Most olyan felugró lett a szemem.
A másik, hogy a belső szemzúgnál, ahol a vágás kezdődött és ahol a cérna kilógott van egy kisebb bőg a bőrön. Ez ronda.
Engedlek....de csak januárban lesz a műtétem.
Csilla mennék én is. Kopogok. :)
Most nézem, még nem készítettél, még én is el vagyok maradva :) Akkor később.
Mitti megnézhetlek, bekopogok a naplódba. Köszönöm előre is, ha mehetek. :)