Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Aranyos vagy, köszönöm szépen!
A tied már szép, már csak jó regenerálódást kívánok neked :-)
Nekem mindenkepp nagy dolog volt vegig kovetni itt ahogy keszultel a mutetre . S gondolni rad tegnap..most mar
.te is tul vagy rajta. Meg par nap es szep szemed lesz. ☺
Annyit fűznék hozzá, hogy a javasolt masszírozás "kifele és utána lefele" csak a felső szemhéjra jó.
Az alsóra véletlenül sem szabad lefele, mert boci szemet csinál, itt felfele kell masszírozni. A többivel egyet értek.
Beállítottam a hozzászólást. Köszönöm, hogy ennyien kíváncsiak vagytok rá. Nem is gondoltam volna:-)
Türelmesen várom a gyógyulást, bár most még csak azért látom a fényt az alagút végén mert pozitívan állok hozzá.
Nekem még feszül,egy hete voltam varratszedésen,de napról napra jobb érzés.
Nekem pirosas még a szemhéjam és a hegem is:-(
Szia,
Hát újraéltem a műtétem a bejegyzésed olvasásakor. Gondolom vannak rutin dolgok, és mondatok a műtétek során. "Test mellé a kezeket... Csak beszélni szabad... Nyomkodni ha szükséges... Cukorborsó..." :)
Írták már előttem is, állítsd be a naplódban, hogy tudjunk hozzászólni a bejegyzéseidhez.
Szép leszel, türelem. Pár nap az egész. Az 5. nap már jó lesz. Nekem talán a 4. nap volt a legrosszabb. Vigyázz magadra, gyógyulj!
Köszönöm, egész jól vagyok. Várom a varratszedést :-)
Látom, a tied is gyógyulgat. A színek majd elmúlnak. Szép lett a szemed!
Vera nem lehet a naplodhoz hozzaszolni.
Kb. nekem is igy jott at a mutet, csak nem akartam hogy megijedj. A lenyeg, h tul vagy rajta es szep leszel!
Vizesesx,vizeses,vizeses :-)))
Az a "zacskó" szerintem csak ödéma. Előfordul, hogy pár hétig is kitart, főleg ha az egyik oldalon kicsit lustább a keringés, mint a másikon. Én is ugyanígy vagyok ezzel :)
Lényeg, hogy semmi pánik, majd elmúlik - addig is próbáld finoman mozgatni az izmokat a kérdéses terület környékén, utána pedig masszírozni, kifele és utána lefele. Csak vigyázz, ne húzd meg a bőrt nagyon erősen és/vagy hirtelen.
Szia,
Bátor csajszi vagy, hogy bevállaltad egyszerre az alsót és a felsőt is. Gratula!!!
Szépen nyílik a tekinteted napról napra. Valószínű, hogy még sok idő kell a végleges állapothoz. A masszírozás jó, finoman nyugodtan csinálhatod. Én is masszírozom még most 2 hónaposan is. Ne szomorkodj, változni fog még nagyon sokat!
Szia,
Túl vagy rajta, hurrá!!! Nagyon izgultál, úgy éreztem a hozzászólásaidból :) Most pihenj és ne erőltesd a szemeidet. Jobbulást!!! Kopogtam a naplódba, kíváncsi vagyok a beszámolódra.
De első a gyógyulás, tudunk várni! :)
Helló Csajok!
Még élek.....alig aludtam egész éjjel. Valahogy nem egy ez az ülve alvás. A doki azt mondta, hogy csak 1 éjszakát kell így tölteni.
Most reggel, miután elvitte a férjem a picimet a bölcsibe, most tudtam aludni egy kicsit.
Összeszedem a gondolataimat, és megírom a naplómba a műtétet. Teszek fel képet is.