Személyes jóslás vs. távjóslás. Vélemények, tapasztalatok? (beszélgetés)
Es a jos segit ? hogy lehet hinni joslasban es hasonloban a mai vilagban?
Josok brancsja tulvan reprezentalva szelhamosokal es egyeb nem megbiszhato egyenel.
Inkab ha erdekelnek hasonl dolgok akkor meruljel bele a kinai zodiakokba , japan vercsoporthoz kötödö zodiakhoz es teremtcsel meg sajat velemenyt.
Ma belenéztem az RTL Klubbon futó jósló műsorba...
Hát szörnyű,hogy hova jutott a Klub...
Az elmúlt időszakban nagy elkeseredettségemben felhívtam vagy 20 telefonos jóst. Nagyjából ugyanazt mondták egybehangzóan, 2-3 kivétellel. Amit hallani akartam.
Eljutottam végül személyesen egy jóshoz, aki ismert is személyesen, csak én nem tudtam róla, hogy jósol. Ő valami teljesen új és hihetetlen dologgal rukkolt elő. Valami olyannal, amiben még csak reménykedni sem mertem, ami jelen pillanatban valóban hihetetlen. Ezzel kapcsolatban néhány telefonos jós mind azt mondta, felejtsem el.
Na mármost melyiknek higgyek? Nem jobb e, ha én emelem azokat a lapokat és jelen vagyok, és csak velem van foglalkozva? Szerintetek elhihetem azt a hihetetlent?
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Lyrica 75-150mg kapszula - személyes tapasztalatok és vélemények
- Mi a véleményetek a 100%-ban természetes anyagokból készült parfümökről? Van-e személyes tapasztalata valakinek róluk?
- Mi a véleményetek a Mary Kay kozmetikumokról? Milyenek a személyes tapasztalataitok?