Szellemidézés (beszélgetés)
mortimer: mamám nem hisz ebben az egészben, ha megemlíteném, max sátánistának nézne.
dragon: a betegségei eddig is meg voltak, csak azzal a különbséggel, hogy eddig könnyedén kilábalt belőlük. Mindig arról volt híres, hogy korán kelt, későn feküdt, mostanában pedig mindig későn kel, korán fekszik, és nem alszik túl jól. Legalábbis folyton a fáradtságra panaszkodik.
Ha beteg vagy, azt mondják, pihenj sokat. Ő hiába pihen, mindig fáradt, le van gyengülve, és így nem tud meggyógyulni, inkább csak még rosszabbul lesz. Pedig nem olyan nagyon idős még...
A What the bleep do we know- vagyis mi a csudat tudunk a vilagrol film alkotoi ujabb mestermuve. Az van magyarul .
Nem láttam.Sajna angol nuku.
Nem láttam,meg angolúl sem tudok,sőt van,hogy magyarúl sem. :D
Ki latta a Spirit Space c. filmet? Nagyszeru. A google videon fenn van, de sajnos nincs hozza magyar felirat. Ajanlom mindenkinek aki érti az angolt. Fred Alan Wolf és tsi.
Bocsi,fél óra mulva leszek :)
Sziasztok! Itt vagyok! Nagyon lecsendesűlt a téma,pedig érdekel! :)
Hol van csigusz és dundi???
Merope, egyet ne feledjünk el: a testi betegségek mindig lelki eredetűek. Ha az a szellem valóban van, és ott van, akkor max a nagymamád energiáját szivja le. Ettől fáradt és aluszékony lehet. De a betegeskedésnek más oka van.
Ne idegeskedj lehet hogy köze van ezekhez a dolgokhoz annak a lénynek is de lehet nemis démon volt kitudja, azok általában álítólag ölnek meg ilyenek lehet hogy csak egy jóakaró szellem aki ottvigyáz a házban mamádra de közben az ő energiáival táplálkozik...szerintem keress fel a közelben valami szakembert aki ért ezekhez a dolgokhoz..
Jó, jó, ki tud akadni... Az ember egy karón is ki tud akadni, ha a matek dogáján látja, és az nem a felkészültség hiánya... vagy... de. Ha nem készültél, beszívod. Oké, rossz pléda!
Én azon akadtam ki, hogy az a helyiség mamámnál van, falun, ahol láttam azt az akárki-akármit, kint a konyhában. Falusi házaknál meg legtöbbször, tudjátok, úgy van, hogy ott a gang, onnan nyílik egy ajtó a szobákba, a legvégén pedig egy a konyhába, a szobák és a konyha között pedig nincs közvetlen ajtó.
Én meg rengetegszer szotam ott kint császkálni, egyedül. Mindig félek ott kint, mert hát ugye idegen hely, ráadásul bármilyen állat (és egyéb kis lény, ahogy látom) bemehet oda, és úúú... O.O
Én meg direkt ezért császkáltam ott, hogy legyőzzem a félelmem, de sose ment valami miatt. Legtöbbször még társaságban is félek ott! Lehet, hogy ezért?
Mamám ráadásul egyedül él ott, és nagyon sok időt tölt a konyhában. Kb. akkortájt, mikor láttam azt a valakit, kezdett el mamám betegeskedni. Pontosabban azután két hónapra lett olyan beteg, hogy orvoshoz kellett mennie. Pedig tudjátok, milyen makacsak ezzel kapcsolatban a falusi idősek?!
Azóta is egyre többet romlik az állapota. Lehet, hogy ezért? Mikor nem otthon alszik egy ideig, akkor viszont mindig jobban lesz. Nem hajlandó elismerni, hogy esetleg az egyedüllét árt meg neki. Igazából csak este szokott egyedül lenni, mert az egyik lánya közel lakik hozzá, annak a gyerekei mindig ott vannak nála. De este...
Na jó, most írtam ide egy kétségbeesett kisregényt, félig szinte csak magamnak. Mindegy mostmár...
Szia!Nem is hallottam még ilyen irányzatról. Mit képvisel vagy mi ez?? Biztos, hogy jó helyre kerültél?
Merope, egész eddig erről dumcsiztunk. Ezen dolgok veszélyeiről. Ha nincs felkészülve a lélek, egész kis dolgokon is ki tud akadni:D
*leesik az álla, és elszalad* Oké, most kiakadtam. Nesze nekem kedves kis szellemek! Démon az a jó édes... áhh! Kibuktam, kész, vége.
Ezt így most olvastam el... Ha egy rohadt magas, barna valakit láttam, akkor az nem szellem volt? Ha tényleg így van, hülyét fogok kapni. O.O
Sziasztok mindenki! Kicsit relaxálok 1-2 pohár bor mellett, ugyhogy holnap leszek. Most menek kikapcsolni:DDD Pussszzzz
helo.ha valaki nem talál meditácioval kapcsolatos dolgokat ajánlom ezt az oldalt ,de nem csak ez van itt szinte minden.
[link]
Van itt valaki.Járok TAIKI re:D elég jó tanitanak gyogyitást igy a rezgés szinjeim idővel nőnek.
És a mester ott megütött de csak gyengén és lebénultam vlm nagy belső erő lehetett, meg mondta rugjam meg és mikor megakartam nem tudtam, összecsuklottam mondtam neki hogy mindjárt idézek neked valamit és azt védd ki erre azt mondta nyugodtan ért azokhoz is és kacagot.
:D mit szoltok a taikihez.
Csak az idod fecséreled, ugysem fogja megérteni.
Nekem a teljes ellazulást jelenti.
és milyen az ha alfában vagy??:$ és am az rosszat jelent ha szellemekkel álmodik valaki???
Hát ez az hogy itt különös érzések is vannak és azt nagyon nehéz elmagyarázni,de még azt is hogy milyen az mikor alfában vagy,sokan görcsölnek hogy "na már alfában vagyok,vagy nem?" már nem sikerül.Lehetne amugy irni de én nem akarnám annyira szétoffolni a topicot.Igen egy kazetta ajánlatos,legalább mondják mit kell tenni.
A relaxáció egy fajta lecsendesülés. Ott van az, amit leírt csigusz. Tudatosan ellazítod az izmaidat, majd lecsendesíted az elméd. Ennyi. A meditáció több. Ott nem fontos az izmaidat ellazítani, csak a tudatot csendesíted le. Azután pedig különböző helyeket, eseményeket vizualizálsz magad elé, attól függően, milyen meditációt végzel.
Ezt sztem nem is igazán lehet leírni. A meditációs kazettát erre találták fel, nem?
nah jó lehet h most hülyének fogtok nézni....de milyen az relaxáció???:$
Ennél többet is szoktam csinálni de őszintén nem volt már kedvem végig leirni,mert rengetegféle képpen lehet csinálni,azt nem értem hogy ha valakit érdekel egy téma akkor miért nem elöször a googliban keres,kiad rakat oldalt és ha ekkor sem megy akkor másokat kérdezni.