Szellemidézés (beszélgetés)
Na megjöttem, már egyszer láttam ezt a filmet, de igen, lehet éjjel összepisilemmagam majd :)
És nem vittek el dokihoz? Nem vizsgáltatták ki a szüleid, mitől van ez? Mennyi ideig tartott ez az időszak?
hali! anno 13-14 éves koromba velem is nagyon sok furcsa dolog történt..akkor ezt nem tutdam mire vélni..igazábol most sem tudom azt kijelenteni hogy a szellemek miatt történt ami történt..de ezt tartom a leg logikusabb magyarázatnak! számtalanszor előfordult hogy elaludtam délután a szobámban és a háznak egy teljesen másik részén ébredtem fel.teljesen öntudatlan állapotban voltam..állítólag ordítoztam a szomszédokkal..törtem zúztam..de nekem minden kiesett..addig amig fel nem ébredtem.ilyenkor pánikrohamok törtek rám..arcokat..alakokat..árnyékokat láttam..féltem tükörbenézni..mert milesz ha valami megjelenik mögöttem..? szinte semmit nem aludtam éjjelente..a szüleim el akartak vinni pszichológushoz.de nem hagytam magam! gondoltam énis szellemidézésekre, szeánszokra, de én nem vagyok olyan bátor hogy ezeket kipróbáljam! szerencsére ez az időszakom elmúlt..
Azt tudom, hogy neked van!! Nagyon leppunnyadt a fórum. Nincs vmi érdekes téma????:D
Nekem van és sokszor fáj,de majd el múlik.
Hehe, akinek nincs szive, annak biztos nem fáj. Na jó, ez vicc volt.
Szerinted van olyan akinek nincs?Nekem van,de változtatni nemtudok rajta.
Hmmm, aztán nehogy pisi legyen éjjel csiguszkám:DDDD
Később leszek lányok,szellem filmet nézek Nicole Kidman-os :)
Ha a múltadban van valami amit helytelennek itélsz, és nem léptél volna túl rajta, akkor a lábad fájna.:D De vmi szivfájdalmad biztos van, ha bevallod, ha nem ( illetve lehet hogy nem is tudatos)
Szó se róla,van a múltban fájdalmas és helytelen,de nem foglalkoztat már,túl léptem rajta.A jövőre nem gondolok,élek a mában és lehetőségemhez mérten próbálom jól érezni magamat.
Ez érdekes dolog. Most, hogy a melóhelyen állandó volt a feszültség, mindig légúti betegségek jöttek elő. Miért is? Mert hallgattam.Nem adtam ki magamból azt, ami bántott. A betegségek helye nem véletlen. Ha valaki rosszindulatú, vagy épp vele rosszindulatúak, epeproblémái lesznek. Ha pl. a bal lábad fáj, akkor az azért van, mert rágódsz valamin, amit a múltban "megléptél". A bal oldal a múlt és az érzések (szív) helye. A jobb oldal a jövő és a gondolat (agy) helye.
28ig állományba vagyok. Addig meg kérem az őrangyalomat, hogy mihamarabb hozza le azokat az infokat, ami ahhoz kell, hogy új és jó munkahelyem legyen.
jav:hipertónia(állandósult magasvérnyomás)
Sziasztok!
Nekem is nyomás volt a szívemen mikor szerelmes voltam,elmúlt.Aztán megint,és azóta(6éve)gyógyszereket szedek rá mert koszorúér meszesedés meg hipetónia lett a vizsgálat eredménye. :))
Szia :)
Megvagyok köszi,veled mizujs?meló?
Szijjja Csiguszka!! Jól vagy? Minden ok?
Hát, a szívprobléma sem kis dolog. Voltál már vele dokinál?
Egyik nap egy trillert néztünk, amiben a pasinak fájt a nyaka folyton..kiderült,azért, mert egy szellem ült folyton a nyakában...Na most...este az ágyon fekve nyomást éreztem a mellkasomon, mintha valaki feküdne rajtam...Jót mosolyogtunk, m eszünkbe jutott a film :)) aúgy meg tuti szívproblémám van, nem pedig szellem fekszik néha rajtam :)
Milyen rendes ez a csitt. Már nem is tag. Szerintetek meghalt vagy csak egyszerüen kilépett a hoxából??:DDD
Van egy ötletem! Van macskája a mamádnak? Engedd be, és nézd meg mit csinál. Hova megy, hova ül le stb. A macskák ugyanis vonzódnak az ilyen helyekhez.Nézd meg átmegy-e vmelyik másik szobába.
Hideget? Ezt így most hirtelenjében nem tudom. Libabőrös leszek mindig, mint általában, ha félek, úgyhogy nem tudom.
Az viszont igaz, hogy amellett a helyiség mellett van a fürdőszoba, és este iszonyatosan utálok oda kimenni, mert akkor belátok a konyhába az ajtó üvegén keresztül, és nem egyszer látok ott megcsillani-felvillanni dolgokat, amik elméletileg nincsenek is ott. És ettől mindig kiráz a hideg, és menekülés-szerűen elhagyom a helyszínt. :S
Ha vendégek jönnek mamámhoz, mindig kint szoktak ülni a konyhában, és ott beszélgetnek. Mindezt persze azért, mert a férfiak bent a szobában isznak, a gyerekek kint az udvaron játszanak, és akkor a nők meg zavartalanul tudnak elbeszélni egymás mellett... XD Szoktak engem is hívni, h nyugodtan menjek be hozzájuk, de én inkább egyedül maradok, vagy felmenekülök a padlásra, mint hogy oda bemenjek. Nagyon rossz érzésem van ott.
Bocsi, azt hittem uj valami. Nem figyeltem
Csak nem vesztetted el a munkad?
Csak aludjatok és álmodjatok.
Meg fogunk találni.
Bocsi mindenkitől, de most nem vagyok épp jó formában. Ma volt az utsó munkanapom, és amikor ilyen változások vannak az ember életében, akkor többet foglalkozik a földhözragadt dolgokkal.:D
Hááát nem tudom, de az hogy van e valaki mellette vagy nincs ( itt az élő hozzátartozókra gondolok ) az nem számít, ha mégiscsak kósza lélek van a dologban. Ugyanis ettől függetlenül még leszívja az energiát. Mindenesetre érdekes, hogy ott, azon a helyen mindig rosszul érzed magad a bőrödben. Nem érzel hideget, vagy nem leszel libabőrös?
Ha vízér van az ágya alatt, akkor az előtte is ott volt.
Az lehet egy ér is az ágya alatt